MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

CURAPROX KIDS 5500 ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ULTRA SOFT 1TMX

CURAPROX KIDS 5500 ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ULTRA SOFT 1TMX

CURAPROX KIDS 5500 ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ULTRA SOFT 1TMX

Παιδική Οδοντόβουρτσα Πολύ Μαλακή

Η νέα παιδική οδοντόβουρτσα της CURAPROX για ηλικίες 4-12 ετών.

Μια οδοντόβουρτσα για cool παιδιά! Αυτή η οδοντόβουρτσα είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει μονομιάς, όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 - χαρίζοντάς τους την καλύτερη στοματική υγιεινή. Η κεφαλή περιέχει 5.500 εξαιρετικά μαλακές, λεπτές ίνες και μετατρέπει το καθημερινό βούρτσισμα σε μία ευχάριστη διασκεδαστική εμπειρία. Οι μαλακές ίνες, συμβάλουν στην πιο αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας από την επιφάνεια των δοντιών, ήπια και ατραυματικά.

Τα παιδιά σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι το βούρτσισμα των δοντιών τους δεν είναι πια τόσο βαρετό: Κατάλληλη για παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και άνω, είναι μια οδοντόβουρτσα που σίγουρα θα λατρέψουν - Με αυτή την οδοντόβουρτσα, το μόνο που θα πρέπει να σας ανησυχεί, είναι η ουρά για το μπάνιο! Τα έξι εντυπωσιακά χρώματα & η εργονομική οκταγωνική λαβή, σχεδιασμένη για μικρά χέρια, θα προσφέρουν μια ανεπανάληπτη αίσθηση. Ο καθαρισμός των δοντιών δεν είναι πλέον αγγαρεία - είναι απόλαυση!

Ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά: η λαβή είναι ιδανική για μικρά χέρια, ενώ η μικρή κεφαλή μπορεί εύκολα να φτάσει σε κάθε περιοχή του στόματος. Επιπλέον, όλα τα δόντια καθαρίζονται σχολαστικά χάρη στις 5.500 ίνες Curen®. Με άλλα λόγια, πείτε αντίο στην τερηδόνα και καλοσωρίστε τα υγιή δόντια & ούλα.

Kids: Η οδοντόβουρτσα που διατηρεί τα δόντια υγιή σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών

Έξι υπέροχα χρώματα

Οκταγωνική λαβή που ταιριάζει σε μικρότερα και μεγαλύτερα χέρια

5.500 εξαιρετικά λεπτές ίνες Curen® (μόλις 0,09 mm σε διάμετρο)

Εξαιρετική απόδοση: οι 5,500 ίνες Curen® δημιουργούν μια σταθερά απαλή και εξαιρετικά αποτελεσματική επιφάνεια καθαρισμού

Με αυτή την οδοντόβουρτσα, η «ώρα βουρτσίσματος» μπορεί να καταλήξει σε «ώρα του παιδιού» στο μπάνιο: το βούρτσισμα των δοντιών γίνεται τόσο απολαυστικό που τα παιδιά αφιερώνουν επιπλέον χρόνο σε κάθε δόντι.

Χωρίς επιβλαβείς ουσίες όπως η δισφαινόλη Α (BPA), οι φθαλικές ενώσεις ή οι αζωχρώσεις

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: CURAPROX
  • Κωδικός: 10141334
  • Βάρος: 0.10kg
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,83€