MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ELUDRIL CARE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ML & ELGYDIUM PERIOBLOCK CARE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

ELUDRIL CARE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ML & ELGYDIUM PERIOBLOCK CARE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

ELUDRIL CARE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ML & ELGYDIUM PERIOBLOCK CARE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

ELUDRIL CARE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ & ELGYDIUM PERIOBLOCK CARE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

ELUDRIL CARE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

Καταπραΰνει τα ούλα, Βοηθά στην αφαίρεση της οδοντικής πλάκας

Το στοματικό διάλυμα Eludril Care συμβάλλει στη μείωση του σχηματισμού οδοντικής πλάκας για υγιή δόντια και ούλα

Ευχάριστο και αποτελεσματικό!

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Χωρίς αλκοόλ. Κατασκευασμένο στη Γαλλία.

Σήμανση OFG (‘Origine France Garantie’ [Εγγυημένη Γαλλική Προέλεση]).

Έφηβοι – Ενήλικες από 6 ετών

Φρεσκάδα και απόλαυση: αισθήσεις που συναντιούνται στο στόμα καθημερινά και συμβάλλουν στη βέλτιστη στοματική υγιεινή, χάρη στη διγλυκονική χλωρεξιδίνη και το χλωριούχο κετυλοπυριδίνιο με ιδιότητες που καταπολεμούν την πλάκα και εξυγιαίνουν. Με μείωση 74,9%¹ στον δείκτη οδοντικής πλάκας σε 3 εβδομάδες, το στοματικό διάλυμα Eludril Care χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, προσφέροντας στους χρήστες ευχάριστη αίσθηση και αυτοπεποίθηση! Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των ούλων και του στόματος. Η φιάλη του είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό ΡΕΤ και το υπέροχο, ζωντανό χρώμα του θα σας κάνει να χαμογελάτε κάθε μέρα! Με πιστοποίηση «Origine France Garantie» [Εγγυημένη Γαλλική Προέλευση], είναι κατάλληλο για χρήση σαν συμπληρωματική φροντίδα μετά από οδοντιατρική θεραπεία. Είναι επίσης κατάλληλο για άτομα με ορθοδοντικούς μηχανισμούς και παιδιά από την ηλικία των 6 ετών και άνω.

Λίγα λόγια από τον ειδικό μας

Η χλωρεξιδίνη είναι ένα μόριο με εξυγιαντικές ιδιότητες που έχει καθιερωθεί στη στοματική υγιεινή για πάνω από 50 χρόνια. Μετά τη χρήση του στοματικού διαλύματος, απορροφάται από τον στοματικό βλεννογόνο και απελευθερώνεται σταδιακά, εξασφαλίζοντας αποτέλεσμα που διαρκεί. Χάρη στη χαμηλή συγκέντρωση σε διγλουκονική χλωρεξιδίνη 0,05% και χλωριούχο κετυλοπυριδίνιο 0,05%, το στοματικό διάλυμα Eludril Care παρουσιάζει ενισχυμένη δράση κατά της οδοντικής πλάκας σαν συμπληρωματική φροντίδα μετά από επαγγελματική θεραπεία και συμβάλλει στην καταπολέμηση της συσσώρευσης οδοντικής πλάκας. Αυτό το στοματικό διάλυμα είναι σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση και δεν προκαλεί παρενέργειες.

Πλεονέκτημα

Στοματικό διάλυμα Eludril Care: ευχάριστο και αποτελεσματικό!

Ανακαλύψτε την ενισχυμένη δράση κατά της πλάκας.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Οφέλη

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ: χρησιμοποιήστε αυτό το στοματικό διάλυμα κατά της πλάκας πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ: βοηθά στην απομάκρυνση της πλάκας, καταπραΰνει τα ευαίσθητα ούλα και διατηρεί το στόμα σας υγιές.

ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ: Το στοματικό διάλυμα Eludril Care είναι κατάλληλο για ενήλικες, εφήβους (ακόμα και αυτούς με σιδεράκια) και παιδιά από έξι ετών.

500ml

 

ELGYDIUM CLINIC PERIOBLOCK CARE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΥΛΑ

Καταπραΰνει τα ευαίσθητα ούλα, Επαναμεταλλικοποιεί το σμάλτο

Μια οδοντόκρεμα που συμβάλλει στη φροντίδα των εξασθενημένων ούλων και προάγει την επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου.

Σύνθεση gel για άνεση κατά το βούρτσισμα των δοντιών και των ούλων

Διπλή δράση: φροντίζει τα ούλα καθημερινά και επαναμεταλλικοποιεί το σμάλτο.

Έφηβοι – Ενήλικες από 10 ετών

Η ELGYDIUM Clinic Perioblock Care συμβάλλει στη φροντίδα των εξασθενημένων ούλων και την επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου χάρη στη σύνθεσή της που περιέχει Fluorinol. Φροντίζει τα ταλαιπωρημένα ούλα και προσφέρει μια αίσθηση ανακούφισης κατά το βούρτσισμα. Με περιεκτικότητα 0,7% σε γλυκυρρητινικό οξύ που προέρχεται από τη ρίζα γλυκόριζας, διαθέτει καταπραϋντικές ιδιότητες που γίνονται αισθητές από το 100% των ερωτηθέντων μετά από 21 ημέρες χρήσης, με βελτίωση κατά 39,9% του ουλικού δείκτη (υγεία των ούλων). Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 10 ετών και άνω, όπως επίσης και για χρήστες τεχνητών οδοντοστοιχιών ή ορθοδοντικών μηχανισμών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά το βούρτσισμα, δύο ή τρεις φορές την ημέρα, μετά τα γεύματα, κατά προτίμηση με μαλακή οδοντόβουρτσα.

Λίγα λόγια από τον ειδικό μας

Επειδή συμβάλλει στη βελτίωση της κατάστασης των ούλων, η ELGYDIUM Clinic Perioblock Care συνιστάται σε χρήστες τεχνητών οδοντοστοιχιών ή ορθοδοντικών μηχανισμών και άτομα με υφίζηση των ούλων, η οποία μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα.

Πλεονέκτημα

Ένα καταπραϋντικό αποτέλεσμα που αισθάνθηκε το 100% των ερωτηθέντων μετά από 21 ημέρες χρήσης.

Οφέλη

ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ τα ταλαιπωρημένα ούλα χάρη στο γλυκυρρητινικό οξύ.

ΕΠΑΝΑΜΕΤΑΛΛΙΚΟΠΟΙΕΙ το σμάλτο χάρη στο Fluorinol.

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ το βούρτσισμα συμβάλλοντας στην ενίσχυση των ούλων μέρα με τη μέρα.

75ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ELGYDIUM
  • Κωδικός: 10151189
  • Βάρος: 0.70kg
11,44€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,22€