MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FIXODENT PRO PLUS ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ (50% Επιπλέον Προϊόν) 60gr

FIXODENT PRO PLUS ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ (50% Επιπλέον Προϊόν) 60gr

FIXODENT PRO PLUS ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ (50% Επιπλέον Προϊόν) 60gr

Fixodent Pro Plus

To Πιο Δυνατό Κράτημα*,

Στερεωτική Κρέμα για Τεχνητή Οδοντοστοιχία

*της σειράς Fixodent

Απολαύστε ακόμη και σκληρά τρόφιμα με τη δύναμη της στερεωτικής κρέμας για τεχνητή οδοντοστοιχία, Fixodent Pro Plus To Πιο Δυνατό Κράτημα*.  Προσφέρει ασυναγώνιστο κράτημα και η συμπυκνωμένη σύνθεσή της απελευθερώνει σταδιακά κολλητικούς παράγοντες, διασφαλίζοντας κράτημα έως και 88% στο τέλος της ημέρας.  Παρέχει επίσης 10 φορές πιο δυνατό κράτημα σε σχέση με τη μη χρήση στερεωτικής κρέμας, έτσι η τεχνητή οδοντοστοιχία σας μένει σταθερή ανά πάσα στιγμή και με κάθε τροφή. Εξοπλισμένη με κανονικό στόμιο για εύκολη εφαρμογή, η Fixodent Pro Plus, Tο Πιο Δυνατό Κράτημα*, δεν έχει γεύση και δεν αλλοιώνει τη γεύση των τροφίμων. Με σωστή χρήση, το σωληνάριο θα διαρκέσει για τουλάχιστον 5 με 6 εβδομάδες.

Για ασυναγώνιστο κράτημα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Fixodent: έως και 88% του κρατήματος στο τέλος της ημέρας.

10 φορές πιο δυνατό κράτημα σε σχέση με τη μη χρήση στερεωτικής κρέμας. Κρατά την τεχνητή οδοντοστοιχία στη θέση της με ασφάλεια.

Απολαύστε ελεύθερα κάθε είδος σκληρού τροφίμου, χάρη στην εξαιρετική ισχύ κρατήματος που παρέχει στην τεχνητή σας οδοντοστοιχία.

Δρα σαν επένδυση μεταξύ των ούλων και της τεχνητής οδοντοστοιχίας για να εφαρμόζει καλύτερα.

Χάρη στο κανονικό στόμιο, μπορείτε και εφαρμόζετε εύκολα τη στερεωτική κρέμα σε λεπτές γραμμές.

Η σύνθεση χωρίς γεύση δεν αλλοιώνει τη γεύση των τροφίμων

Κατάλληλη για ολικές και μερικές τεχνητές οδοντοστοιχίες

Με σωστή χρήση, το σωληνάριο θα διαρκέσει για τουλάχιστον 5 με 6 εβδομάδες.

Χωρίς Γεύση

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Να μη χρησιμοποιείτε περισσότερη ποσότητα από όσο αναφέρουν οι οδηγίες. Με σωστή χρήση, το σωληνάριο θα διαρκέσει για τουλάχιστον 4 με 5 εβδομάδες.

Διαβάστε το φυλλάδιο με τις οδηγίες πριν τη χρήση.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- 4 ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ:

1. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ & ΣΤΕΓΝΩΣΤΕ  την τεχνητή οδοντοστοιχία πριν εφαρμόσετε τη στερεωτική κρέμα

2. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ τη στερεωτική κρέμα σε λεπτές συνεχόμενες λωρίδες όπως απεικονίζεται στις οδηγίες χρήσεως ή λιγότερο. Μέγιστο μέγεθος κάθε λωρίδας 4x16.5mm. Μπορεί να χρειαστούν  κάποιες προσπάθειες για να βρείτε την κατάλληλη  ποσότητα για τη δικιά σας τεχνητή οδοντοστοιχία.

3. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ την τεχνητή οδοντοστοιχία & ΚΡΑΤΗΣΤΕ την στη θέση της  για μικρό χρονικό διάστημα. Έαν το προϊόν ξεχειλίζει από την τεχνητή οδοντοστοιχία στο στόμα σας, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε περισσότερη ποσότητα από όσο πρέπει.

4. Για να ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ την τεχνητή οδοντοστοιχία, ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ το στόμα σας με χλιαρό νερό  και κουνήστε απαλά την τεχνητή οδοντοστοιχία μέχρι να χαλαρώσει.

 

Συστατικά

Calcium/Zinc PVM/MA Copolymer (35%), Paraffinum Liquidum, Cellulose Gum (20%), Petrolatum, Silica, CI 45410

60g

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: FIXODENT
  • Κωδικός: 10127024
  • Βάρος: 0.10kg
4,27€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,44€