MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML

ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML
ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML
ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML
ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML
ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML
ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML
ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML
ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML
Ετικέτες: PETSHOP
ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML

ENECTA PREMIUM HEMP OIL FOR PETS 1500MG 30ML

Λάδι κάνναβης Premium για κατοικίδια 1500 mg

Το Premium Hemp Oil για κατοικίδια είναι ένα συμπλήρωμα με λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 (ειδικά κατασκευασμένα για κατοικίδια). βοηθά στη διατήρηση ενός λαμπερού παλτού, διατηρώντας ένα υγιές δέρμα και ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα.

Χάρη στη βιταμίνη Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για σκύλους και γάτες όλων των ηλικιών και όλων των φυλών.

Ένα ασφαλές λάδι εξαιρετικής ποιότητας.

Το έλαιο Premium κάνναβης για τα κατοικίδια ζώα Enecta, παράγεται από έναν τύπο φυτού Cannabis Sativa L., πλούσιο σε φυτοκανναβινοειδή, και με ποσοστό THC κοντά στο μηδέν (ίσο ή λιγότερο από 0,2%, σύμφωνα με τη νομοθεσία CE αριθ. 1782/2003) Είναι πιστοποιημένος τύπος κάνναβης και καλλιεργείται στην Ιταλία σε επιλεγμένα χωράφια, που επιλέγονται σύμφωνα με τις Οδηγίες για την ορθή γεωργική πρακτική και την πρακτική συλλογής (GACP), χωρίς φυτοφάρμακα ή εντομοκτόνα, διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Η κτηνοτροφία ακολουθεί τη νομοθεσία αρ.242 / 2016 «Διάθεση για την προώθηση της γεωργίας και την αγροβιομηχανική αλυσίδα εφοδιασμού κάνναβης».

Δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε ανεξάρτητα εργαστήρια για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

Η πρώτη ύλη (κάνναβη) παρακολουθείται σύμφωνα με τις παραμέτρους που προορίζονται για φαρμακευτικά φυτά (δηλαδή φυτοφάρμακα και βαρέα μέταλλα). Εκτός από τις διατροφικές πληροφορίες και την παρακολούθηση των συστατικών του φυτού, δοκιμάζουμε τόσο το ελαιόλαδο όσο και την τέφρα του κάνναβης, για να διατηρούμε πάντα χαμηλά τα ποσοστά και  για να εγγυηθούμε την ασφάλεια για το κατοικίδιο και τη χρήση φρέσκων προϊόντων μόνο.

Γιατί να το επιλέξετε

Ένα προϊόν εύκολο στη διαχείριση, απλώς προσθέτοντάς το στο γεύμα της γάτας ή του σκύλου σας, ή δίνοντάς το άμεσα με το σταγονόμετρο αντι-δαγκώματος.

Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν, δοκιμάζετε σε βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα και είναι ασφαλές λόγω της έλλειψης THC

Όλα χάρη στο σύστημα ενδοκανναβινοειδών

Το σύστημα ενδοκανναβινοειδών είναι ένα πολύπλοκο βιολογικό σύστημα που εμπλέκεται σε νευρολογικές συνδέσεις, κοινό σε όλα τα ζώα (εκτός από τα έντομα). Πρωταρχικός σκοπός του είναι να ρυθμίζει και να διατηρεί τις λειτουργίες του σώματός μας και να τις διατηρεί ισορροπημένες.

Το σύστημα ενδοκανναβινοειδών εμπλέκεται στις παρακάτω καταστάσεις:

Ανοσοαπόκριση: Επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα με φλεγμονώδη ρύθμιση κατά των παθογόνων.

Συντήρηση ομοιόστασης του δέρματος

Μεταβολισμός των οστών: Έλεγχος της ανάπτυξης των οστών και αναμόρφωση, μείωση της απώλειας των οστών.

Αντίληψη πόνου: Διαμόρφωση της ανάπτυξης πόνου και έλεγχος του οξέος πόνου.

Αρκετές βιολογικές και φυσιολογικές λειτουργίες, όπως η ενεργειακή ρύθμιση και το ενδοκρινικό σύστημα (συσχετίζεται με την παχυσαρκία και τις καρδιαγγειακές παθήσεις) ή τη διαμόρφωση του άγχους που σχετίζεται με αγχωτικές καταστάσεις.

Η διάθεση, η όρεξη, η απόκριση του πόνου, ρυθμίζονται όλα από το σύστημα ενδοκανναβινοειδών, το οποίο αλληλεπιδρά με τα φυτοκανναβινοειδή, φυσικά διαθέσιμα στην κάνναβη.

 

Δοσολογία

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε λάδι κάνναβης διαβάζοντας τις οδηγίες που υπάρχουν στο κουτί. Συνιστάται επίσης να ξεκινήσετε με μια μικρή δόση και να την αυξήσετε μέχρι τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προτείνεται να ζητήσετε συμβουλές απο τον κτηνίατρο σας,ο οποίος θα ξέρει να προτείνει τη σωστή θεραπεία ανάλογα με την περίσταση.

Χρήση

Το «Premium Hemp Oil for Pets» είναι απλό στη χρήση και μπορεί να χορηγηθεί από το στόμα με το πλαστικό σταγονόμετρο «αντι-δαγκώματος» ή να προστεθεί σε κάποια τροφή για κατοικίδια και να αναμιχθεί καλά για να αποφευχθεί η διασπορά του προϊόντος. Χάρη στο ελαιόλαδο, το προϊόν έχει καλύτερη γεύση για το κατοικίδιο.

Τρόπος χρήσης

Πάντα βεβαιωθείτε ότι υπάρχει διαθέσιμο φρέσκο νερό, ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν από τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μόλις ανοίξει το δοχείο, φυλάζεται  στο ψυγείο. Ζητήστε συμβουλές από των κτηνίατρο σας πριν από τη χρήση ή πριν από την παράταση της περιόδου χρήσης.

Συμπληρώματα για γάτες και σκύλους όλων των φυλών και ηλικιών.

 

Συστατικά

Έλαιο κάνναβης, λιπαρά ωμέγα-3 και ωμέγα-6 για υγιές δέρμα και τρίχα, φυσικά αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

30ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: ENECTA
  • Κωδικός: 10158728
  • Βάρος: 0.10kg
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 48,35€