MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

YOUTH LAB. HYDRO CLOUD SERUM ALL SKIN TYPES 30ML

YOUTH LAB. HYDRO CLOUD SERUM ALL SKIN TYPES 30ML

YOUTH LAB. HYDRO CLOUD SERUM ALL SKIN TYPES 30ML

Ηydro Cloud Serum

Ορός εντατικής ενυδάτωσης που αναπληρώνει άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας

Λεπτόρρευστος, ορός εντατικής ενυδάτωσης που αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, «γεμίζοντας» γραμμές & ρυτίδες και επαναφέροντας την πυκνότητα σε κάθε τύπο δέρματος. Παράλληλα, ενδυναμώνει την επιδερμίδα έναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, εξισορροπώντας το μικροβίωμα.

Έχει διακριτικό άρωμα, ανάλαφρη υφή και απορροφάται γρήγορα, δίχως να αφήνει λιπαρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο

Μη φαγεσωρογόνο

Χωρίς παραβένες, γλουτένη

Δεν δοκιμάζεται σε ζώα

Κατάλληλο για Vegans

Αφορά:

Ξηρό / αφυδατωμένο δέρμα

Θαμπό δέρμα

Τραχιά υφή

Όλες τις ηλικίες

Όλους τους τύπους δέρματος, και το ευαίσθητο

 

Δράση & Ενεργά Συστατικά

Σύμπλεγμα 4 Υαλουρονικών Οξέων (3 διαφορετικά μοριακά βάρη & 1 βιοενεργό τύπο). Συνδυάζοντας Υ.Ο. διαφορετικών μοριακών βαρών (μικρό – μεσαίο – μεγάλο) επιτυγχάνουμε βαθιά ενυδάτωση σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα της κεράτινης στοιβάδας. Συμπληρωματικά, ο βιοενεργός τύπος Υ.Ο., προσφέρει εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, με αποτέλεσμα το «γέμισμα» των λεπτών γραμμών & ρυτίδων, την εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και την προστασία έναντι στην UV ακτινοβολία και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Πρεβιοτικό με δράση ανάλογη της βιταμίνης D, ενεργοποιεί την παραγωγή του υποδοχέα της βιταμίνης D, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση της, για απόλυτα  ενυδατωμένο δέρμα, με ισχυρό επιδερμικό φραγμό. Στοχεύει τόσο στην άμεση, όσο και στην μακράς διάρκειας ενυδάτωση, καθώς βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων υγρασίας στα εξωτερικά επίπεδα της κεράτινης στοιβάδας, για λείανση και ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Νιασιναμίδη, υδατοδιαλυτή μορφή της Βιταμίνης Β3, με αντιφλεγμονώδεις, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. «Σβήνει» τις λεπτές γραμμές, φωτίζει την επιδερμίδα, ανακουφίζει από πρηξίματα και ερυθρότητα, αφήνοντας το πρόσωπο απαλό και λαμπερό. Ενυδατώνει και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας.

Ενεργό συστατικό από το Ρόδο της Ιεριχούς ή αλλιώς φυτό της «Νεκρανάστασης» γιατί έχει την ικανότητα να μην "πεθαίνει" ποτέ, επιβιώνοντας για χρόνια σε απολύτως άνυδρο περιβάλλον και ξαναζωντανεύοντας μέσα σε μερικές ώρες με λίγο νερό! Χάρη στις αντιγηραντικές και cell-boosting ιδιότητές του, αναζωογονεί τα στρεσαρισμένα κύτταρα, καθώς διεγείρει και ενισχύει τη μεταβολική τους δραστηριότητα που έχει ατονήσει. Παράλληλα, προσφέρει άμεση ενυδάτωση, επαναφέροντας την ελαστικότητα και πυκνότητα της επιδερμίδας, ενώ, διατηρεί το μικροβίωμά της.

 

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά πρωί (ή και βράδυ) σε καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ακολουθεί η χρήση του κρεμοτζέλ Hydro Cloud Oil-Free Water Gel Cream για ολοκληρωμένη περιποίηση.

Είναι ιδανικό για layering σε συνδυασμό με οποιοδήποτε serum ή κρέμα (Retinol Reboot, Βrightening Vit C, Peptides Reload, Blemish Control).

Συστήνεται για το ακνεϊκό δέρμα που ακολουθεί αγωγή με accutane ή άλλα ρετινοειδή, για την εξισορρόπηση των επιπέδων ενυδάτωσης από τις παρενέργειες της αγωγής.

Μπορεί να αποτελέσει ολοκληρωμένη φροντίδα για χρήση στο σπίτι, έπειτα από αγωγή με ενέσιμα fillers Υαλουρονικού Οξέος.

Εάν είναι να εκτεθείτε στον ήλιο, συνεχίστε με το κατάλληλο αντηλιακό για ολοκληρωμένη προστασία.

 

Συστατικά

Aqua, Propanediol, Alcohol Denat., Betaine, Niacinamide, Fructooligosaccharides, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Panthenol, Glyceryl Glucoside, Sodium PCA, Erythritol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chondrus Crispus (Carrageenan), Xanthan Gum, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Lactate, Coumarin, Geraniol, Linalool

30ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: YOUTH LAB
  • Κωδικός: 10168730
  • Βάρος: 0.10kg
20,78€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,76€