Menu
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ  ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ.

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΑ ΡΙΝΙΚΟΥ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΥ

Μάρκα: GILBERT LABORATOIRES
Φυσιολογικός ορός Το Physiodose είναι ένας στείρος φυσιολογικός ορός χωρίς συντηρητικά, μη ενέσιμος. Σε μορφή αμπουλών μιας δόσης, το Physiodose σέβεται την υγιεινή της ρινικής κοιλότητας και επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή χρήση.   To Physiodose συνιστάται για βρέφη, παιδιά και ενήλικες..
2,29€ 8,35€
Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Μάρκα: BAUSCH & LOMB
Artelac Nasal Ectoin Alergy Spray 2% Ρινικό Σπρέι για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας. To Artelac Nasal Ectoin βοηθά στη σημαντική μείωση συμπτωμάτων όπως η ρινική καταρροή και ο κνησμός, η ρινική συμφόρηση και το φτάρνισμα. Επίσης, εμιώνει την βλαβερή επ..
6,79€ 8,59€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Μάρκα: NEILMED
Pediatric Kit 30 Παιδιατρική συσκευή ρινικής πλύσης με 30 προαναμεμειγμένα φακελάκια (για 30 χρήσεις) για παιδιά από 5 ετών και άνω. Το Sinus Rinse (Pediatric) είναι μια φυσική θεραπευτική τεχνική, ένα σύστημα πλύσης και όχι ψεκασμού. Tο πλεονέκτημα του είναι ότι ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο τη..
12,15€ 17,41€
Χωρίς ΦΠΑ:9,80€
Airmax Sport Ρινικός Διαστολέας  Διατίθεται και για όσους αθλούνται καθώς έχει σχεδιαστεί για να παραμένει στη μύτη κατά τη διάρκεια της άσκησης (πχ. αερόβια άσκηση, κολύμβηση, κτλ) To Airmax® sport έχει θετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά και μετά την άσκηση.   Εκτός α..
12,00€ 14,73€
Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
First Defence Ρινικό Εκνέφωμα για έκπλυση 15ml, Ι/Π Βοηθά αποδεδειγμένα να σταματήσει το κρυολόγημα στα πρώτα σημάδια! Είναι εδώ για να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τους ιούς του κοινού κρυολογήματος. Το ρινικό εκνέφωμα First Defence δρα στοχευμένα στο πίσω μέρος της μύτης και το πάνω μέρος του..
9,50€ 13,99€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Aller-GO-nasal spray με λακτοφερίνη, υαλουρονικό οξύ, αλγινικό νάτριο, υπέρτονο αλατούχο διάλυμα και έλαιο μέντας για την πρόληψη & την μείωση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας (πυρετός εκ χόρτου) & επίμονης αλλεργικής ρινίτιδας. Η αλλεργική ρινίτιδα είναι η συνηθέστερη αλλεργική διατα..
6,55€ 13,59€
Χωρίς ΦΠΑ:6,18€
Μάρκα: PHYSIOMER
Physiomer Express Kids Spray 20ml Το Physiomer Express Kids είναι ένα φυσικό αποσυμφορητικό που ανακουφίζει αποτελεσματικά από τα κύρια συμπτώματα του κρυολογήματος και της ρινοφαρυγγίτιδας Βουλωμένη μύτη. Καταροή. φτέρνισμα. Η ειδική του σύνθεση, με υπέρτονο θαλασσινό νερό και συνδυ..
5,32€ 8,18€
Χωρίς ΦΠΑ:4,29€
Bioaxess Rhinosectan Allergy Πρόληψη Αντιμετώπιση των Συμπτωμάτων Αλλεργικής Ρινίτιδας  Το ρινικό σπρέι RHINOSECTAN ALLERGY με ξυλογλυκάνη, σχηματίζει ένα φυσικό προστατευτικό επίστρωμα στην επιφάνεια του ρινικού βλεννογόνου και αποτρέπει την είσοδο στον οργανισμό των αλλεργιογόνων που μεταφέ..
6,70€ 10,54€
Χωρίς ΦΠΑ:5,40€
Μάρκα: PHYSIOMER
Physiomer Σύστημα Ρινικών Πλύσεων για Ενήλικες & Παιδιά 4 Το σύστημα ρινικών πλύσεων της Physiomer προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα και τα συμπτώματα των Ιγμορείων. Για χρήση με τη συσκευή Physiomer Σύστημα Ρινικών Πλύσεων.   Ενδείξεις Έντονη συμφόρηση της μύτης ..
6,50€ 9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Μάρκα: PHYSIOMER
PHYSIOMER Σύστημα Ρινικών Πλύσεων Το σύστημα ρινικών πλύσεων της Physiomer προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα και τα συμπτώματα των Ιγμορείων. Περιεχόμενα 1 Φιάλη 240ml 2 Μαλακά ρύγχη 1 σωλήνας βύθισης 1 βιδωτός δακτύλιος για τη φιάλη 6 προδοσολογημένοι έτοιμοι..
9,75€ 14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:7,86€
ALLERDEP Nasal Spray Ρινικό Σπρέι Αλλεργική και μη αλλεργική ρινίτιδα 100% φυσικό προϊόν, πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα με αντιαλλεργικές, ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αναπλαστικές ιδιότητες. Συμβάλλει στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων της αλλεργικής και μη αλλεργικής ρινίτιδας και ενδείκνυται..
6,81€ 9,28€
Χωρίς ΦΠΑ:6,42€
Μάρκα: INTERMED
Φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό με νιφάδες αλατιού από τους βράχους της Αμμοχώστου Κύπρου.   Υπέρτονο διάλυμα (1,5%) σε μορφή spray με χαμομήλι & πανθενόλη Αποσυμφορεί & καθαρίζει άμεσα τη βουλωμένη μύτη. Ανακουφίζει & ενυδατώνει τον ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο.   Χρήση   Ψεκάστε ..
7,70€ 14,06€
Χωρίς ΦΠΑ:6,21€
Μάρκα: GLAXOSMITHKLINE
 Οι ρινικές ταινίες BreathRight ανοίγουν την μύτη σας για να αναπνέεται καλύτερα και παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση που προκαλείται από το κρύωμα ή τις αλλεργίες. Επίσης, η κλειστή μύτη σας αναγκάζει να αναπνέετε από το στόμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει το ροχαλητό και μ..
11,73€ 15,64€
Χωρίς ΦΠΑ:9,46€
Μάρκα: PHYSIOMER
Το PHYSIOMER® Υπέρτονο περιέχει περισσότερο αλάτι από τα ισότονα διαλύματα και καθαρίζει τις ρινικές κοιλότητες με μηχανικό τρόπο μέσω οσμωτικής δράσης. Όταν έρχεται σε επαφή με τα κύτταρα του βλεννογόνου, αυτά συρρικνώνονται και έτσι μειώνεται το οίδημα. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ιδιαίτερα ..
7,20€ 11,09€
Χωρίς ΦΠΑ:5,81€
Μάρκα: ENZYMEDICA
Enzymedica Allerase Το Allerase είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει φυσική υποστήριξη στο αναπνευστικό σύστημα και να αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της εποχιακής αλλεργίας. Το Allerase είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει φυσική υποστήριξη στο αναπνευστικό σύστημα και να αντιμετωπίζει τα συμπτώματα τ..
31,68€ 39,61€
Χωρίς ΦΠΑ:25,55€
Μάρκα: GLAXOSMITHKLINE
Οι ρινικές ταινίες BreathRight ανοίγουν την μύτη σας για να αναπνέεται καλύτερα και παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση που προκαλείται από το κρύωμα ή τις αλλεργίες. Επίσης, η κλειστή μύτη σας αναγκάζει να αναπνέετε από το στόμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει το ροχαλητό και μί..
11,73€ 15,64€
Χωρίς ΦΠΑ:9,46€
Nasopure Nasal Wash System Σύστημα Ρινικής Άρδευσης για μια ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση φλεβοκομβικού καθαρισμού ή έκπλυσης. Το σύστημα ρινικού καθαρισμού της Dr. Hana’s Nasopure προσφέρει μια προσιτή και ασφαλή μέθοδο για την ανακούφιση των αλλεργιών και του φλεβοκομβικού πόνου..
12,40€ 17,79€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Μάρκα: PHARMA Q
Nasodren – Κατά της Ιγμορίτιδας Το Nasodren είναι ένα ρινικό σπρέι από φυσικό εκχύλισμα κυκλάμινου, που δρα άμεσα και αποτελεσματικά ανακουφίζοντας από τα συμπτώματα της ιγμορίτιδας με ένα φυσικό μηχανισμό δράσης. Ο μοναδικός μηχανισμός δράσης του Nasodren διεγείρει τους φυσιολογικούς ρινικούς..
16,80€ 23,72€
Χωρίς ΦΠΑ:15,85€
Μάρκα: OTOSAN
Το Otosan Nasal Wash είναι ένα σύστημα ρινικών πλύσεων για την πλήρη υγιεινή και ανακούφιση από τις αλλεργίες, τα κρυολογήματα και την ιγμορίτιδα. Περιέχει - ΜΗ ΙΩΔΙΟΥΧΟ NaCl - ΟΞΙΝΟ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ (προάγει τη βλεννοκροσσωτή μεταφορά) - ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ που έχει μαλακτικές και ενυδατικ..
13,40€ 18,87€
Χωρίς ΦΠΑ:10,81€
Μάρκα: OTOSAN
Προωθεί τη διαδικασία καθαρισμού του ρινικού βλεννογόνου απομακρύνοντας την περίσσεια βλέννα, τα αλλεργιογόνα και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους Βοηθά τη βλεννοκροσσωτή μεταφορά Εμποδίζει τη διαδικασία της μόλυνσης Βελτιώνει την αναπνοή Ενδείξεις Πλήρης υγιεινή, ρινική συμφόρηση, αλλεργίες,..
8,05€ 11,54€
Χωρίς ΦΠΑ:6,49€
Μάρκα: IOVIR
Υποστηρικτική θεραπεία κατά των ιογενών λοιμόξεων της ανώτερης αναπνευστικής οδού Το IOVIR περιέχει τη φυσική και κλινικά αποδεδειγμένη ουσία Carragelose από θαλάσσια κόκκινα άλγη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες από ενό..
7,05€ 14,10€
Χωρίς ΦΠΑ:6,24€
Μάρκα: IOVIR
Cube Iovir Plus Nasal Spray (20ml) - Αντιικό Σπρέι για τη Ρινική Συμφόρηση Το πρώτο τοπικό αντι-ιικό spray ευρέως φάσματος για τη μύτη Το iovir είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν για την υποστηρικτική θεραπεία κατά των ιογενών λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού. Ιδιότητες Προστασία Το iovir Plus δημιο..
6,43€ 14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,69€
Pharyndol Sinus Άμεση Ανακούφιση απο την Ιγμορίτιδα Είναι 100% Φυσικό προϊόν που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ιγμορίτιδας. Ασκεί 6 φορές πιο ισχυρή ωσμωτική πίεση από το υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού Καθαρίζει τις ρινικές οδούς και ανακουφίζει γρήγορα από την ..
6,83€ 10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,51€
Μάρκα: NEILMED
Το σπρέυ NeilMed Nasa Mist Saline Spray All In One Nasal Wash 177ml είναι ένα προϊόν που διαθέτει 3 ειδικά, εξαιρετικά μαλακά ρύγχη-ακροφύσια για κάθε ηλικία. Για να καθαρίσετε, ενυδατώσετε και απαλύνετε τις ρινικές διόδους με ένα στείρο, χωρίς συντηρητικά, ρυθμιστικό και ισορροπημένο pH. Το μ..
11,51€ 15,40€
Χωρίς ΦΠΑ:9,28€
Μάρκα: A.VOGEL
A. Vogel Sinuforce Nasal Spray για την ανακούφιση της ρινικής συμφόρησης και του καταρροή Αρωγή της ρινικής συμφόρησης Αρωγή του ρινικού καταρράκτη Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα Το Sinuforce ρινικός ψεκασμός με μενθόλη παρέχει ταχεία ανακούφιση στη ρινική κατ..
8,00€ 12,30€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Το AG Nasal Spray είναι ένα φυσικό προϊόν με υαλουρονικό οξύ, θαλασσινό νερό και εκχυλίσματα από αιθέρια έλαια. Ευνοεί την αποκατάσταση της φυσιολογικής παραγωγής των ρινικών εκκρίσεων, απελευθερώνει την αναπνοή και είναι ιδανικό για την καλή υγιεινή της μύτης...
5,41€ 11,22€
Χωρίς ΦΠΑ:4,36€
Μάρκα: FREZYDERM
NAZAL CLEANER SINUS PROTECT Ρινικό Σπρέι για Ιγμορίτιδα και Ωτίτιδα Χωρίς κορτιζόνη  ή  άλλες  φαρμακευτικές  ουσίες Προϊόν CE Aλατούχο διάλυμα 0,9% NaCl που προφυλάσσει και ανακουφίζει από τα συμπτώματα ιγμορίτιδας και ωτίτιδας  μέσου ωτός, καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα και ενισχύει την   ..
6,00€ 10,30€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Μάρκα: FREZYDERM
NAZAL CLEANER MOIST Ρινικό Σπρέι για Ξηρότητα Μύτης Χωρίς κορτιζόνη  ή  άλλες  φαρμακευτικές  ουσίες Προϊόν CE Αλατούχο διάλυμα 0,9% NaCl που προφυλάσσει και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της  ξηρότητας της ρινικής κοιλότητας σε περιπτώσεις έντονου κρυολογήματος, μετεγχειρητικών καταστάσεω..
5,51€ 9,21€
Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
Μάρκα: FREZYDERM
NAZAL CLEANER HOMEO Ρινικό Σπρέι για Ομοιοπαθητική Θεραπεία Χωρίς κορτιζόνη  ή  άλλες  φαρμακευτικές  ουσίες Συμβατότητα με ομοιοπαθητική αγωγή Προϊόν CE Aλατούχο διάλυμα 2,2% NaCl συμβατό με ομοιοπαθητική αγωγή. Ανακουφίζει από συμπτώματα κρυολογήματος, καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα με ..
5,60€ 9,47€
Χωρίς ΦΠΑ:4,52€
Μάρκα: FREZYDERM
NAZAL CLEANER COLD SPICY Ρινικό Σπρέι για Έντονο Κρυολόγημα Χωρίς κορτιζόνη ή άλλες φαρμακευτικές ουσίες Προϊόν CE Aλατούχο διάλυμα 2,2% NaCl που ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα του έντονου κρυολογήματος, ελευθερώνει άμεσα την αναπνοή και απομακρύνει τη βλέννα με ωσμωτική δράση. Περιέχε..
4,90€ 8,32€
Χωρίς ΦΠΑ:3,95€
Μάρκα: FREZYDERM
NAZAL CLEANER ALLERGY Ρινικό Σπρέι για Αλλεργική Ρινίτιδα Χωρίς κορτιζόνη ή άλλες φαρμακευτικές  ουσίες Προϊόν CE Aλατούχο διάλυμα 0,9% NaCl που καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα με ωσμωτική δράση. Περιέχει Ανθό Άλατος Μεσολογγίου, πλούσιο σε ευεργετικά άλατα και ιχνοστοιχεία. Δημιουργείται ..
7,07€ 10,55€
Χωρίς ΦΠΑ:5,70€
Μάρκα: VIOGENESIS
Αμινοξύ γλουταθειόνης σε πρόδρομη και απορροφήσιμη μορφή. Προστασία από αλλοιώσεις του DNA ,αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ενίσχυση λειτουργίας και αποτοξίνωσης των ηπατικών κυτταρικών δομών. Διαπερνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Συμβάλει στη διαδικα..
35,24€ 47,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,42€
Sinustrong® spray gel, ιατροτεχνολογικό αποσυμφορητικό άμεσης δράσης Το Sinustrong είναι ένα ρινικό σπρέυ σε μορφή γέλης που με τη φυσική και δραστική του σύνθεση απελευθερώνει άμεσα την αναπνοή από τη ρινική οδό και παράλληλα παρέχει έντονη αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και επουλωτική δράση στον ε..
4,20€ 9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,96€
Μάρκα: HIMALAYA
Ενδείξεις Πονοκέφαλος, κρυολόγημα, ιγμορίτιδα, καθαρίζει τη συμφόρηση και την αποφραγμένη ρινική οδό. Ελαια. Putiha Mentha arvensis 50 mg Karpoora Cinnamomum camphora 50 mg Nilgiri taila Eucalyptus globules 50 mg Shrivasa Pinus roxburghii 40 mg Jatiphalam Myristica fragrans 10 mg Τοπική επάλε..
5,29€ 7,56€
Χωρίς ΦΠΑ:4,27€
Μάρκα: NEILMED
NASOGEL ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΡΙΝΙΚΗ ΞΗΡΟΤΗΤΑ της NeilMed® Παρέχει μακράς διάρκειας εφύγρανση για να μαλακώνει και να ενυδατώνει τις ξηρές και ερεθισμένες ρινικές οδούς που οφείλονται σε · Ξηρή ρινίτιδα · Ιγμορίτιδα · Κοινό κρυολόγημα · Οξυγονοθεραπεία · Ξηρό κλίμα Περιέχει · Υαλουρονικό Νάτριο · Γλυκερίν..
8,30€ 11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,69€
Μάρκα: NAILNER
Το Airmax είναι η τελευταία επαναστατική ανακάλυψη στον τομέα των «ρινικών διαστολέων». Το σχήμα του Airmax  σχεδιάστηκε στηριζόμενο  στην εμπειρογνωμοσύνη της  αεροδυναμικής. . Η λειτουργία έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί από ΩΡΛ ιατρούς. Η τοποθέτηση του Airmax στο εσωτερικό της μύτης έχει ως α..
11,63€ 16,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,38€
Rinophar 30 αμπούλες x 5ml Αποστειρωμένος Φυσιολογικός Ορός Το Rinophar σε αμπούλες είναι ένας φυσιολογικός αποστειρωμένος ορός, έτοιμος για χρήση. Ενδείκνυται για την καθημερινή υγιεινή της μύτης, των αυτιών και των ματιών των παιδιών, των βρεφών και των ενηλίκων. Κάθε ml δαλύματος περιέχει ..
2,80€ 5,44€
Χωρίς ΦΠΑ:2,26€
Μάρκα: HIMALAYA
Μια φόρμουλα βοτάνου για την υποστήριξη του αναπνευστικού συστήματος. Αντιμικροβιακό, αντιφλεγμονώδες, αποχρεμπτικό, μειώνει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα. Ενδείκνυται σε λοιμώξεις της αναπνευστικής οδού, στην καταρροή, στη βρογχίτιδα, στην τριχοφυτία, στο συναισθηματικό stress, στο άσθμα κ..
13,94€ 19,91€
Χωρίς ΦΠΑ:11,24€
Μάρκα: LIFE EXTENSION
Migra-Eeze™ 60 μαλακές κάψουλες Το Migra-Eeze περιέχει εκχύλισμα ρίζας butterbur τυποποιημένο για την παροχή 22,5 mg πετασίνης με κάθε ημερήσια δόση. Ακόμα περιέχει ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) και τζίντζερ. Εδώ και 30 χρόνια, οι γιατροί στη Γερμανία χορηγούν ένα τιτλοδοτημένο εκχύλισμα του..
30,00€ 50,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Μάρκα: PHARMA Q
To θαλασσινό νερό προέρχεται από την περιοχή του Αγίου Όρους. Για τη ρινική υγιεινή & καθαριότητα, για κάθε ηλικία. To ATHOMER SPRAY είναι το πρώτο στείρο ισότονο θαλασσινό νερό, προερχόμενο από ελληνική θάλασσα. Παράγεται και συσκευάζεται από τα εργαστήρια της Pharmacosmetic-Diafarm με πιστοποι..
7,04€ 8,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,68€
Μάρκα: NATURE S PLUS
ALLER-7 Rx–Respiration Aντιοξειδωτική, ανοσοενισχυτική, βοτανική φόρμουλα για την αλλεργική ρινίτιδα και τα συμπτώματά της (φλεγμονή των βλεννογόνων της μύτης και λαιμού). Ευεργετική επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις άσθματος. Μερικά από τα βότανα και τα (τιτλοδοτημένα) ενεργά συστατικά της φόρ..
32,86€ 46,95€
Χωρίς ΦΠΑ:26,50€
Μάρκα: A.VOGEL
A.VOGEL SANTASAPINA SIRUP NO ALCOHOL 200ML Περιγραφή - τρόπος δράσης Το άγριο έλατο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις βρογχίτιδας, ιγμορίτιδας, καταρροής, βραχνάδας, ερεθισμένου λαιμού και βήχα. Περιέχει ρητίνη και αιθέριο έλαιο άγριας ελάτης, τερπένια και ταννίνη, τα οποία δρούν ευεργετικά, κ..
9,88€ 15,20€
Χωρίς ΦΠΑ:7,97€
Μάρκα: OTOSAN
Θαλασσινό νερό από τη Βρετάνη και οργανικά εκχυλίσματα από Αλόη, Μαύρο Φραγκοστάφυλο, Πεύκο Mugo,Tea Tree Oil και Λεμόνι.  Αποτελεσματικό αποσυμφορητικό χωρίς τις ανεπιθύμητεςενέργειες των αγγειοσυσπαστικών.  Όταν το πρόβλημα είναι η βουλωμένη μύτη...το χειμώνα και την άνοιξη   Σε περίπτωση φλεγμ..
6,98€ 9,98€
Χωρίς ΦΠΑ:5,63€
Μάρκα: MY MEDICA-OFELIMO
Το λάδι του ευκάλυπτού βρίσκεται σε εισπνευστήρες και ουσίες για το τρίψιμο, για την κλεισμένη μύτη. Προστίθεται επίσης σε αρωματικά έλαια για το μπάνιο. Προστίθεται και σε έλαια για μασάζ για να βοηθήσει την χαλάρωση των μυών. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Βήχας, βρογχικά, άσθμα, γρίπη, αντισηπτικό, για την ιγμορί..
2,86€ 3,67€
Χωρίς ΦΠΑ:2,31€
Μάρκα: MEDICHROM
Το Nowzen® είναι φυτικό σπρέυ για τη μύτη με βάση την αλόη, το υαλουρονικό οξύ και το αλάτι Ιμαλαΐων. Χάρη στη σύνθεση του, καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα, ενυδατώνει το ρινικό βλεννογόνο, απομακρύνει σκόνη και γύρη και απελευθερώνει την αναπνοή. • Φυτικό προϊόν • Χωρίς κορτιζόνη • Κατάλληλο..
4,30€ 9,98€
Χωρίς ΦΠΑ:3,47€
Μάρκα: REAL CARE
Realmare 150ml – Δύο προϊόντα σε ένα Υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού για την καθημερινή υγιεινή της ρινικής και ωτικής κοιλότητας Το Realmare είναι ένα υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού που εύκολα και αποτελεσματικά εκπλένει τα αυτιά και τα ρουθούνια, χάρη στους δυο ειδικούς μικροψεκαστ..
5,51€ 10,66€
Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
Μάρκα: FREZYDERM
FREZYMAR NORMAL Αποσυμφορητικό Μύτης Χωρίς συντηρητικά Προϊόν CE Ρινικό υπέρτονο αποσυμφορητικό spray 2,6% NaCl, για παιδιά από 1 έτους και ενήλικες. Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, από τις ακτές της Γαλλικής Βρετάνης, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, για την ..
5,77€ 8,87€
Χωρίς ΦΠΑ:4,65€
Μάρκα: CHARAK
CEPHAGRAINE (100 Ταμπλέτες & ρινικές σταγόνες 15ml) Η αποσυμφορητική και αναλγητική θεραπεία για τις παθήσεις της ρινικής κοιλότητας και της ημικρανίας   Έχει καταπραϋντική, αντισπασμωδική, αντιφλεγμονώδη, ηρεμιστική δράση απέναντι στους πονοκεφάλους που σχετίζονται με το σ..
11,43€ 14,30€
Χωρίς ΦΠΑ:9,22€
Μάρκα: A.VOGEL
Luffa nasal spray (Pollinosan) Ρινικό spray με βάση τη Luffa (λούφα) Οι ιδιότητες που περιγράφονται παρακάτω αφορούν στην παραδοσιακή χρήση του βοτάνου   Απευαισθητοποιητική δράση (μπλοκάρισμα αλλεργιογόνων) Αντιφλεγμονώδες Σύνθεση 7 τροπικών βοτάνων Περιέχει εκχυλίσματα βοτάν..
8,18€ 12,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
Μάρκα: FREZYDERM
FREZYMAR EXTRA JET Υπέρτονο Αποσυμφορητικό Μύτης Χωρίς συντηρητικά Προϊόν CE Ρινικό υπέρτονο αποσυμφορητικό jet 3,1% NaCl, για παιδιά από 10 ετών και ενήλικες. Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, από τις ακτές της Γαλλικής Βρετάνης, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία..
5,63€ 9,39€
Χωρίς ΦΠΑ:4,54€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 52 (2 Σελ.)