MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SELF OMNINUTRITION ALL TIME PROTEIN 900gr VANILLA

SELF OMNINUTRITION ALL TIME PROTEIN 900gr VANILLA

SELF OMNINUTRITION ALL TIME PROTEIN 900gr VANILLA

All Time Protein – Vanilla

Η SELF παρουσιάζει την All Time Protein ένα συμπλήρωμα πρωτεϊνης με ανάμειξη 4 πηγών πρωτεϊνών: whey (πρωτεΐνη ορού γάλακτος), αλβουμίνη αυγού, καζεΐνη και υδρολυμένη ορού γάλακτος, με 24 γραμμάρια Πρωτεΐνης ανά μερίδα, που μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Περιέχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες, έχει εξαιρετική γεύση με αρκετές επιλογές και δεν περιέχει γλουτένη.

Μείγμα 4 πηγών πρωτεϊνών

whey, αυγοαλβουμίνη, καζεΐνη και υδρολυμένος ορός γάλακτος

24g Πρωτεΐνης ανά μερίδα

Λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας

Χαμηλή σε λιπαρά και υδατάνθρακες

Υπέροχη γεύση

Χωρίς γλουτένη

Η νέα All Time Protein είναι ο διάδοχος της πολύ δημοφιλούς 3 Phase Protein. Ο λόγος που η SELF επέλεξε να παράγει συμπλήρωμα πρωτεΐνης με τέσσερις διαφορετικές πηγές πρωτεϊνών,  είναι ότι ταιριάζει σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, επειδή υπάρχουν διαφορετικοί χρόνοι απορρόφησης για κάθε  τύπου πρωτεϊνης. Η All Time Protein είναι κατάλληλη όταν θέλετε να αυξήσετε την πρωτεϊνική σύνθεση στο σώμα και να παρέχετε όλα τα δομικά στοιχεία που χρειάζεται για να ανακάμψει μετά από μια σκληρή προπόνηση.

Κατάλληλη για λήψη το πρωί, πριν και μετά την προπόνηση, αλλά και πριν τον ύπνο είναι εμπλουτισμένη σε κετογονικά και γλυκογενικά αμινοξέα, μαγνήσιο, ασβέστιο και βιταμίνη D.

Πρωτεΐνη αυγών

Η πρωτεΐνη από αυγό είναι μια μορφή μέσης πρωτεΐνη. Αυτό προκαλεί την έκκριση στο σώμα ελαφρώς πιο αργά από την κανονική πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Στα υπέρ της πρωτεΐνης από αυγό είναι ότι δεν περιέχει γάλα και λακτόζη.

Συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC)

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η πιο γρήγορη σε απορρόφηση και απορροφάται ταχύτερα στο σώμα. Το συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC) είναι η πιο δημοφιλής μορφή πρωτεΐνης και ανέρχεται σε 80% ως τελικό προϊόν.

Πρωτεΐνη καζεΐνης

Η πρωτεΐνη καζεΐνης είναι πιο αργής απορρόφησης και ονομάζεται επίσης πρωτεΐνη νύχτας. Ο λόγος που πολλοί αθλητές την προτιμούν πριν πάνε για ύπνο είναι η αργή έκκριση στο σώμα και ότι το σώμα είναι σε διαικασία απορρόφησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η καζεΐνη δίνει επίσης μεγαλύτερη αίσθηση κορεσμού από τη συνήθη πρωτεΐνη ορού γάλακτος λόγω της ελαφρώς παχύτερης υφής.

Υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Αυτή ίσως η καλύτερη μορφή που μπορείτε να πάρετε από μια σκόνη πρωτεΐνης. Η  Υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι εξαιρετικά γρήγορη στην απορρόφηση και πλούσια σε αμινοξέα που γίνονται άμεσα διαθέσιμα.

Όπως όλα τα συμπληρώματα της SELF Omninutrition  ακολουθεί το πρότυπο FAIR PLAY Doping Free, που εγγυάται ότι στα συστατικά της ΔΕΝ περιέχει  ορμόνες ή κάποια απαγορευμένη ουσία.

 

Δοσολογία

1-3 μερίδες ημερησίως (30gr σκόνη σε 250 ml νερό) ανάλογα με τις ανάγκες και λαμβάνοντας υπόψη άλλες πηγές πρωτεΐνης στα τρόφιμα που λαμβάνετε.

 

Συστατικά - Διατροφικές Πληροφορίες

nutritional information   /   100g   /   30g

Energy   /   367kcal / 1534kj   /   110kcal / 460kj

Fat   /   5g   /   1.5g

Of which saturated fat   /   2g   /   0,6g

carbohydrates   /   8g   /   2.4g

Of which sugars   /   3g   /   0,9g

Protein   /   80g   /   24g

Salt   /   0.4g   /   0.12g

Vitamin D   /   10ug 200% of RDI   /   3 and 30% of RDI

Calcium   /   400mg 50% of RDI   /   120mg 15% of RDI

Magnesium   /   180mg 50% of RDI   /   54mg 15% of RDI

Other ingredients: whey protein (isolate & concentrate) (milk), milk protein (micellar casein), egg white protein, whey protein hydrolyzate (milk), amino acids (glycine 4%, l-alanine 2%, l-lysine 2%), oats, magnesium citrate, calcium citrate, aroma, cholicaciferol (white d3), stabilizer (E341, E466), sweetener (sucralose, E950). May contain traces of soy

Συσκευασία 900gr

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SELF OMNINUTRITION
  • Κωδικός: 10124983
  • Βάρος: 1.00kg
31,55€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,45€