MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SKY PREMIUM LIFE L-CYSTEINE 320MG VITAMINS C & B6 60CAPS

SKY PREMIUM LIFE L-CYSTEINE 320MG VITAMINS C & B6 60CAPS

SKY PREMIUM LIFE L-CYSTEINE 320MG VITAMINS C & B6 60CAPS

L-Cysteine, Vitamin C & Vitamin B6

Συμπλήρωμα διατροφής με το αμινοξυ L-Κυστεΐνη και βιταμίνες C & B6, που έχει αντιοξειδωτική δράση, συμβάλλει στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών και ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Το L-Cysteine with Vitamins C & B6 της Sky Premium Life είναι ένα συμπλήρωμά που υποστηρίζει το μεταβολισμό των πρωτεϊνών και προσφέρει αντιοξειδωτική δράση.

Η L-Κυστεΐνη είναι ένα από τα αμινοξέα (δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών) που συμβάλλουν στο σχηματισμό της γλουταθιόνης. Η L-Κυστεΐνη παράγεται από τον οργανισμό μας, όμως σε περίπτωση έλλειψης ένα ποιοτικό συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να φανεί χρήσιμο. Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τη δράση της στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και για την αντιοξειδωτική της δράση ενώ η βιταμίνη Β6 βοηθά στην παραγωγή κυστεΐνης από τον οργανισμό καθώς και στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, ενώ επίσης υποστηρίζει το ανοσοποιητικό.

Το L-Cysteine with Vitamins C & B6 της Sky Premium Life συμβάλλει

στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες (αντιοξειδωτική δράση)

στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών

στη φυσιολογική σύνθεση κυστεΐνης

στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Η Sky Premium Life, συνδυάζοντας τις προσεκτικά επιλεγμένες Α΄ ύλες, την παραγωγή με βάση τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP (Good Manufacturing Practices), καθώς και την επιστημονικά βασισμένη επιλογή των κατάλληλων θρεπτικών συστατικών, στον κατάλληλο συνδυασμό και στην ενδεδειγμένη περιεκτικότητα, δημιουργεί συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

 

Δοσολογία

1 κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία υγείας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

 

Συστατικά

Περιεχόμενο ανά δόση 1 κάψουλα   /   ΠΠΑ*

L-Κυστεΐνη (ως υδροχλωρική κυστεΐνη)   /   224mg   /   **

Βιταμίνη C (ως ασκορβικό οξύ)   /   30mg   /   40%

Βιταμίνη B6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη)   /   5mg   /   360%

* ΠΠΑ: Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς

** ΠΠΑ: Δεν έχει καθοριστεί

Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη, αλάτι

Το προϊόν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegetarian) και αυστηρά χορτοφάγους (Vegan)

 

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, σε ξηρό μέρος και σε θερμοκρασία δωματίου (max 25oC). Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

 

Συσκευασία

Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη των 60 κάψουλες.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 67120/26.06.20

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: SKY PREMIUM LIFE
  • Κωδικός: 10127595
  • Βάρος: 0.20kg
10,67€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,60€