MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ELGYDIUM MONOCOMPACT ΜΕΣΟΔΟΝΤΙΑ 0.5MM YELLOW 4ΤΜΧ

ELGYDIUM MONOCOMPACT ΜΕΣΟΔΟΝΤΙΑ 0.5MM YELLOW 4ΤΜΧ

ELGYDIUM MONOCOMPACT ΜΕΣΟΔΟΝΤΙΑ 0.5MM YELLOW 4ΤΜΧ

ELGYDIUM CLINIC Mono Compact Κίτρινο (0,5) - Μεσοδόντια βουρτσάκια

Καθαρίζει τα μεσοδόντια διαστήματα

Τεχνική, ακρίβεια και εύκολη χρήση: τα μεσοδόντια βουρτσάκια ELGYDIUM CLINIC Mono Compact και οι ίνες τους με 2 διαφορετικά χρώματα διευκολύνουν τον καθαρισμό των δυσπρόσιτων μεσοδόντιων διαστημάτων.

Εύκολα στη χρήση για μια 100% αποτελεσματική στοματική υγιεινή για την καταπολέμηση της πλάκας.

Σχεδιασμένα για αποτελεσματικό μεσοδόντιο καθαρισμό, τα μεσοδόντια βουρτσάκια ELGYDIUM CLINIC Mono Compact ολοκληρώνουν την καθημερινή στοματική υγιεινή και συνιστώνται ιδιαίτερα για άτομα με εμφυτεύματα, σιδεράκια ή εκτεθειμένους οδοντικούς αυχένες. Η χρήση τους περιορίζει τη συσσώρευση πλάκας, η οποία είναι υπεύθυνη για την τερηδόνα και τις ασθένειες των ούλων. Εισχωρήστε το προσεκτικά ανάμεσα στα δόντια και κινήστε το βουρτσάκι εμπρός πίσω. Το μαύρο χρώμα των ινών διευκολύνει την εισχώρηση καθώς έρχεται σε αντίθεση με το λευκό χρώμα των δοντιών, ενώ παράλληλα κάνει ορατή την αφαίρεση των υπολειμμάτων της πλάκας. Οι λευκές ίνες, από την άλλη, αποκαλύπτουν τα σημάδια περιστασιακής αιμορραγίας. Μετά τη χρήση, καθαρίστε το βουρτσάκι (με μια μικρή ποσότητα στοματικού διαλύματος, για παράδειγμα) και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. Η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι σημαντική προκειμένου το βουρτσάκι να εισχωρεί χωρίς να ασκείτε ιδιαίτερη πίεση. Για τον λόγο αυτό, η σειρά περιλαμβάνει 7 μεγέθη, από το λεπτότερο βουρτσάκι (0,35) έως το μεγαλύτερο (1,1), που αντιστοιχούν σε 7 διαφορετικά χρώματα και διατίθενται σε συσκευασίες των 4 τεμαχίων.

Λίγα λόγια από τον ειδικό μας

Τα μεσοδόντια βουρτσάκια ELGYDIUM CLINIC Mono Compact, χάρη στον συνδυασμό ανθεκτικών και εύκαμπτων υλικών, προσφέρουν μια απλή, πρακτική και απαλή λύση ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα οφέλη του μεσοδόντιου καθαρισμού. Ο τακτικός καθαρισμός των μεσοδόντιων διαστημάτων, σε συνδυασμό με την τυπική φροντίδα της στοματικής υγείας (τακτικό βούρτσισμα, στοματικό διάλυμα κ.λπ.) συμβάλλει στη μείωση της συσσώρευσης πλάκας, η οποία ευθύνεται για προβλήματα τερηδόνας και ασθενειών των ούλων. Η υγιεινή των μεσοδόντιων διαστημάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική για άτομα με εκτεθειμένους αυχένες δοντιών, εμφυτεύματα ή ορθοδοντικούς μηχανισμούς.

Πλεονέκτημα

Τα μεσοδόντια βουρτσάκια ELGYDIUM CLINIC Mono Compact είναι μαλακά, απαλά και ακριβή, ενώ είναι κατάλληλα για όλα τα δόντια.

Δύο χρώματα ινών. Το λεπτότερο βουρτσάκι στην αγορά. Ευέλικτη κεφαλή.

Οφέλη

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: για ακριβή, απαλό και τεχνικό καθαρισμό.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ: βουρτσάκια διαφορετικών μεγεθών προσαρμοσμένα στα μεσοδόντια διαστήματα και αναγνωρίσιμα από τα διαφορετικά τους χρώματα.

ΕΥΕΛΙΚΤΑ: πλήρης καθαρισμός που διευκολύνεται από τη δυνατότητα περιστροφής της κεφαλής μέχρι και 90°.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ELGYDIUM
  • Κωδικός: 1089005
  • Βάρος: 0.10kg
4,34€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,50€