MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ELUDRIL PROTECT ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ML & ELGYDIUM ANTIPLAQUE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

ELUDRIL PROTECT ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ML & ELGYDIUM ANTIPLAQUE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

ELUDRIL PROTECT ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ML & ELGYDIUM ANTIPLAQUE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

ELUDRIL PROTECT ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ & ELGYDIUM ANTIPLAQUE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

ELUDRIL PROTECT - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ολοκληρώνει τα οφέλη του βουρτσίσματος, Πρσφέρει δροσερή αναπνοή

Ένα στοματικό διάλυμα για ολοκληρωμένη προστασία που μειώνει τη συσσώρευση πλάκας και ενισχύει την υγεία των ούλων.

Καθημερινή απόλαυση και πλήρης προστασία με το στοματικό διάλυμα Eludril Protect.

Χωρίς αλκοόλ. Κατασκευασμένο στη Γαλλία. Με σήμανση OFG (Origine France Garantie [Εγγυημένη Γαλλική Προέλευση]

Έφηβοι – Ενήλικες από 12 ετών

Πρόκειται για ΤΟ πιο αναζωογονητικό βήμα το οποίο αξίζει να ενσωματώσετε στην πρωινή και βραδινή σας ρουτίνα! Αυτό το καθημερινό στοματικό διάλυμα χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα και συμβάλλει στη μείωση της οδοντικής πλάκας¹ από την πρώτη χρήση, βελτιώνει την υγεία των ούλων² και ενισχύει το σμάλτο¹ χάρη στη σύνθεση με Fluorinol. Και το πρόσθετο πλεονέκτημά του; Μια ευχάριστη γεύση μέντας που σας ενθαρρύνει να το χρησιμοποιείτε! Ένα στοματικό διάλυμα με σύνθεση χωρίς αλκοόλ, κατάλληλο για ενήλικες και εφήβους άνω των 12 ετών, σε μια φιάλη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό PET με όμορφο χρώμα μέντας που ταιριάζει στο μπάνιο όλων όσοι θέλουν να αισθάνονται καλά. Με πιστοποίηση 'Origine France Garantie' [Εγγυημένη Γαλλική προέλευση]

Λίγα λόγια από τον ειδικό μας

Το βούρτσισμα των δοντιών σας είναι ένα βασικό βήμα για την προστασία του στόματός σας κάθε μέρα. Ωστόσο, τα στοματικά διαλύματα έχουν αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος στην πρόληψη της συσσώρευσης οδοντικής πλάκας, καθώς διευρύνουν το προστατευτικό αποτέλεσμα σε περιοχές που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν με την οδοντόβουρτσα.

Το στοματικό διάλυμα Eludril Protect, σας προσφέρει μια κατάλληλη λύση για πλήρη στοματική υγιεινή κάθε μέρα, μετά το βούρτσισμα! Ο αντιβακτηριακός του παράγοντας συμβάλλει στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν πλάκα για καθαρό στόμα και υγιή ούλα. Το Fluorinol (υδροφθορική νικομεθανόλη με συγκέντρωση ιόντων φθορίου 225 ppm, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τα εργαστήρια Pierre Fabre) δεσμεύεται στην επιφάνεια συμβάλλοντας στην ενίσχυση και επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου των δοντιών.

Πλεονέκτημα

Καθημερινή απόλαυση και ολοκληρωμένη προστασία με το στοματικό διάλυμα Eludril Protect: μείωση της οδοντικής πλάκας κατά 75% από την πρώτη χρήση¹.

Οφέλη

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ: η καθημερινή χρήση στοματικού διαλύματος συμπληρώνει την αποτελεσματικότητα του βουρτσίσματος.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ: δεν χρειάζεται αραίωση, είναι έτοιμο προς χρήση!

ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ: προσφέρει στο στόμα φρεσκάδα και υγεία με ήπιο τρόπο.

500ml

 

ELGYDIUM ANTIPLAQUE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

Μειώνει την οδοντική πλάκα, Επαναμεταλλικοποιεί το σμάλτο

Οδοντόκρεμα κατά της οδοντικής πλάκας που περιέχει Χλωρεξιδίνη, ένα εξυγιαντικό συστατικό, και Ανθρακικό Ασβέστιο, ένα συστατικό με στιλβωτικό αποτέλεσμα που συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση των δοντιών.

Με χλωρεξιδίνη και ανθρακικό ασβέστιο, η οδοντόκρεμα ELGYDIUM Antiplaque εμποδίζει καθημερινά και με αποτελεσματικό τρόπο τον σχηματισμό οδοντικής πλάκας και πέτρας, που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς των ούλων.

Έφηβοι – Ενήλικες από 12 ετών

Λίγα λόγια από τον ειδικό μας

Κλινική μελέτη έδειξε ότι το 98% των 43 συμμετεχόντων που χρησιμοποίησαν την οδοντόκρεμα ELGYDIUM Antiplaque 3 φορές την ημέρα για 3 εβδομάδες, ανέφεραν ότι ένιωσαν τα δόντια τους πιο καθαρά συγκριτικά με το πώς ήταν πριν τη μελέτη. (ερωτηματολόγιο ικανοποίησης)

Πλεονέκτημα

Η αποτελεσματικότητα της οδοντόπαστας ELGYDIUM Antiplaque έχει αποδειχθεί κλινικά με μείωση 50% της οδοντικής πλάκας μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης*.

Οφέλη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ: συμβάλλει στην πρόληψη της συσσώρευσης πλάκας.

ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗ: χάρη στη σύνθεσή της που περιέχει χλωρεξιδίνη.

ΣΤΙΛΒΩΤΙΚΟ αποτέλεσμα και επαναμεταλλικοποίηση χάρη στο Ανθρακικό Ασβέστιο.

Η αποτελεσματικότητα της οδοντόπαστας ELGYDIUM Antiplaque έχει αποδειχθεί κλινικά με μείωση 50% της οδοντικής πλάκας μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης*.

* Δοκιμή ανοχής και αποτελεσματικότητας που πραγματοποιήθηκε υπό οδοντιατρική εποπτεία σε 42 άτομα για 21 ημέρες, με χρήση 3 φορές/ημέρα.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Σύνθεση διπλής δράσης.

Γεύση μέντας για αίσθηση φρεσκάδας.

75ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ELGYDIUM
  • Κωδικός: 10147279
  • Βάρος: 0.70kg
11,16€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,00€