MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ELUDRIL WHITE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ML & ELGYDIUM WHITENING ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

ELUDRIL WHITE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ML & ELGYDIUM WHITENING ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

ELUDRIL WHITE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ML & ELGYDIUM WHITENING ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

ELGYDIUM ELUDRIL WHITE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ & WHITENING ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

ELUDRIL WHITE ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ

Περιορίζει τον αποχρωματισμό των δοντιών, Πρσφέρει δροσερή αναπνοή

Ένα καθημερινό στοματικό διάλυμα κατά των λεκέδων των δοντιών που αποκαλύπτει τη φυσική λευκότητά τους.

Δροσερή γεύση μέντας για δυνατά και λαμπερά δόντια

Χωρίς αλκοόλ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα υγιές, εκθαμβωτικό και λαμπερό χαμόγελο. Το να αισθάνεται κανείς καλά με τους γύρω του, έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την εμφάνιση. Για αυτό η άριστη στοματική υγιεινή είναι τόσο σημαντική κάθε μέρα. Το στοματικό διάλυμα Eludril White είναι η λύση του Eludril για τη διατήρηση της φυσικής λευκότητας των δοντιών¹ και την ενίσχυση του σμάλτου². Με ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: το στοματικό διάλυμα για λευκά δόντια περιορίζει την προσκόλληση χρωστικών παραγόντων στο σμάλτο¹ και μειώνει τον σχηματισμό οδοντικής πλάκας³, καθιστώντας το μια βασική συνήθεια που επιβάλλεται για ένα καθαρό και υγιές στόμα. Με δροσερή και ευχάριστη γεύση μέντας για μια πιο ευχάριστη εμπειρία στοματικής φροντίδας και υγιεινής. Η διαφανής φιάλη του, κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό ΡΕΤ, ταιριάζει ακόμη με τις πιο κομψές διακοσμήσεις μπάνιου. Δεν περιέχει αλκοόλ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ηλικία των 12 ετών. Με πιστοποίηση 'Origine France Garantie' [Εγγυημένη Γαλλική προέλευση]

Έφηβοι – Ενήλικες από 12 ετών

Λίγα λόγια από τον ειδικό μας

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να διατηρήσουν τη λευκότητα του σμάλτου των δοντιών τους και να προστατεύσουν τα δόντια τους από τη χρώση που προκαλείται από ορισμένα τρόφιμα ή ποτά, όπως το τσάι ή ο καφές. Το Eludril White είναι ένα στοματικό διάλυμα χαμηλής αποτριβής για καθημερινή χρήση κατά των λεκέδων, κατάλληλο για ευαίσθητα δόντια.

Η λευκαντική τεχνολογία διπλής δράσης αφαιρεί τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών και περιορίζει την προσκόλληση χρωστικών παραγόντων¹. Ο παράγοντας βακτηριακής προστασίας που περιέχει συμβάλλει στη μείωση της ανάπτυξης βακτηρίων που προκαλούν πλάκα, η οποία προκαλεί χρώση των δοντιών³. Το Fluorinol® (υδροφθορική νικομεθανόλη 225 ppm ιόντων φθορίου, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τα εργαστήρια Pierre Fabre)* δεσμεύεται στην επιφάνεια συμβάλλοντας στην ενίσχυση και επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου των δοντιών²

Πλεονέκτημα

Προστατευτικό φιλμ που αποτρέπει την προσκόλληση χρωστικών παραγόντων στο σμάλτο, για την προστασία της φυσικής λευκότητας¹.

Οφέλη

ΛΑΜΨΗ: περιορίζει την προσκόλληση χρωστικών παραγόντων στο σμάλτο και διατηρεί τη φυσική λευκότητα των δοντιών.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ: 15 ml στοματικού διαλύματος λεύκανσης είναι αρκετά για να ξεπλύνετε όλο το στόμα.

ΦΡΕΣΚΑΔΑ: υγιής αίσθηση στο στόμα και καθαρά δόντια.

500ml

 

ELGYDIUM WHITENING ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

Διατηρεί τη φυσική λευκότητα, Σέβεται το σμάλτο των δοντιών

Οδοντόκρεμα με μικροκονιοποιημένο διττανθρακικό νάτριο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό ακόμη και των πιο λεπτών αυλακώσεων στο σμάλτο για εξαιρετικά απαλό γυάλισμα και βαθύ καθαρισμό.

Για λαμπερό και όμορφο χαμόγελο! Η οδοντόκρεμα ELGYDIUM Whitening βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων (από τροφές, καπνό κ.λπ.) και στη διατήρηση της φυσικής λευκότητας των δοντιών κατά το βούρτσισμα. Παρατείνει τη λευκότητα των δοντιών σας μετά από καθαρισμό στον οδοντίατρο ή επαγγελματική λεύκανση, για περισσότερη λάμψη. Η αποτελεσματικότητά της στην καταπολέμηση των επιφανειακών λεκέδων των δοντιών είναι ορατή μετά από δύο εβδομάδες και αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση. Το 90% των ατόμων ανέφεραν άμεση αποτελεσματικότητα που διαρκεί**. Η σύνθεσή της περιέχει κρυστάλλους μικροκονιοποιημένου διττανθρακικού νατρίου, πέντε φορές μικρότερους κατά μέσο όρο από τους κοινούς κρυστάλλους διττανθρακικού νατρίου, που διεισδύουν πιο αποτελεσματικά στις αύλακες του σμάλτου.

Έφηβοι – Ενήλικες από 12 ετών

Λίγα λόγια από τον ειδικό μας

Η οδοντόκρεμα ELGYDIUM Whitening βοηθάει στην απομάκρυνση των λεκέδων από την επιφάνεια των δοντιών που μπορεί να προκληθούν από την κατανάλωση κρασιού, καφέ, τσαγιού, από το κάπνισμα κλπ. Η οδοντόκρεμα μπορεί να προκαλέσει ήπιο ερεθισμό των ούλων, λόγω της αποτελεσματικότητάς της. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιος ερεθισμός, χρησιμοποιήστε τη με μικρότερη συχνότητα, εναλλάξ με μια οδοντόκρεμα για ευαίσθητα ούλα.

Πλεονέκτημα

Μια αποτελεσματική, ενεργή σύνθεση, που σέβεται το σμάλτο.

Οφέλη

ΔΙΑΤΗΡΕΙ τη φυσική λευκότητα των δοντιών μετά από δύο εβδομάδες χρήσης.

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ τη λευκότητα μετά από καθαρισμό στον οδοντίατρο ή επαγγελματική λεύκανση.

ΣΕΒΕΤΑΙ το σμάλτο των δοντιών.

*Η λευκότητα εκτιμήθηκε με την κλίμακα MMLSI - MacPherson Modification of the Lobene Stain Index - σε 4 περιοχές του καθενός από τους 8 κοπτήρες)

**Δοκιμή ανοχής και αποτελεσματικότητας που διεξήχθη υπό οδοντιατρική εποπτεία σε 52 άτομα για 28 ημέρες

Μια αποτελεσματική, ενεργή σύνθεση, που σέβεται το σμάλτο.

Γεύση μέντας για αίσθηση φρεσκάδας. Μικροκονιοποιημένο διττανθρακικό νάτριο.

75ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: ELGYDIUM
  • Κωδικός: 10151188
  • Βάρος: 0.70kg
11,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,11€