MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SUPER HEALTH CURCUMIN COMPLEX 60 CAPS

SUPER HEALTH CURCUMIN COMPLEX 60 CAPS

SUPER HEALTH CURCUMIN COMPLEX 60 CAPS

CURCUMIN COMPLEX

Ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση

Ορθομοριακή φόρμουλα Curcumin Complex της Super Health με κουρκουμά και κουρκουμίνη, μαύρο πιπέρι και πιπερόριζα που παρέχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλει στην καλή λειτουργία της πέψης και του κυκλοφορικού συστήματος και στην ισορρόπηση του ανοσοποιητικού.

Ο συνδυασμός του κουρκουμά με την πιπερίνη – το ενεργό συστατικό του πιπεριού - αυξάνει την απορρόφηση της κουρκουμίνης στον οργανισμό κατά 2,000%. Η πιπερίνη και ο κουρκουμάς έχει αποδειχτεί πως μπορούν να επηρεάσουν πάνω από 700 γονίδια, ανάμεσά τους κάποια που εμποδίζουν τη δράση και τη σύνθεση ενζύμων που σχετίζονται με την εμφάνιση φλεγμονών.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες ο κουρκουμάς έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Ανακουφίζει από τους πόνους που προέρχονται από μώλωπες και φλεγμονές.

Η κουρκουμίνη, μία από τις πολλές δραστικές ουσίες του κουρκουμά, μειώνει τα επίπεδα δύο ενζύμων που ευθύνονται για τις φλεγμονές και τις θρομβώσεις. Επιπλέον, η κουρκουμίνη έχει διπλή αντιοξειδωτική δράση καθώς εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και μειώνει το οξειδωτικό στρες ενώ παράλληλα ενισχύει την αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού ενεργοποιώντας συγκεκριμένα ένζυμα.

Η κουρκουμίνη έχει ευεργετική δράση στην πρόληψη και αντιμετώπιση του Alzheimer. Είναι γνωστό ότι οι φλεγμονές και οι βλάβες που προκαλεί το οξειδωτικό στρες αυξάνουν δραματικά τις πιθανότητες εμφάνισης της νόσου. Η κουρκουμίνη έχει την ιδιότητα να «καθαρίζει» τις πρωτείνες που εναποτίθενται στους νευρώνες με την μορφή αμυλοειδών πλακών και οι οποίες αποτελούν ένα σημείο-κλειδί στην εξέλιξη της νόσου.

Πρόσφατη βιβλιογραφία που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Endocrinology and Metabolism υποστηρίζει πως ο κουρκουμάς ενδέχεται να αποτελεί ιδανική εναλλακτική προσέγγιση στην πρόληψη αλλά και στην αντιμετώπιση του διαβήτη τύπου 2.

Η μελέτη εξέτασε όλα τα αποτελέσματα των ερευνών που δημοσιεύτηκαν από το 1998 έως το 2013. Η κουρκουμίνη – η δραστική ουσία του κουρκουμά - παρέχει ιδανική παρέμβαση στον διαβήτη τύπου 2 μειώνοντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και την αντίσταση στην ινσουλίνη μέσα από μια σειρά διαφορετικών μηχανισμών όπως:

Μειώνει την παραγωγή γλυκογόνου από το συκώτι

Ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αύξησης πρόσληψης της γλυκόζης

Μειώνει τη φλεγμονή που προκαλείται από τα αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα

Συμβάλλει στην ενεργοποίηση της έκκρισης ινσουλίνης από τους ιστούς του παγκρέατος

Βελτιώνει τη λειτουργία των παγκρεατικών κυττάρων

Επίσης, η κουρκουμίνη βοηθά στην έκκριση πεπτικών υγρών καθώς και χολής και υποστηρίζει την πέψη και αφομοίωση της τροφής. Βοηθά στην μείωση των αερίων, της χοληστερίνης, των κολικών και των συμπτωμάτων του Σ.Ε.Ε. (Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου). Δρα ενάντια στο έλκος του στομάχου, ανακουφίζει τις κρίσεις του άσθματος, μειώνει τις εμμηνορροϊκές αιμορραγίες, έχει νευροπροστατευτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το μαύρο πιπέρι διαθέτει βιταμίνη Α, βιταμίνη C, φλαβονοειδή και καροτενοειδή. Διευκολύνει την πέψη, καθώς ενεργοποιεί τα στομαχικά τοιχώματα, παράγοντας περισσότερο υδροχλωρικό οξύ, το κύριο συστατικό που προκαλεί την πέψη της τροφής. Βοηθά στην καταπολέμηση του κρυολογήματος και της γρίπης, λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του πιπεριού μπορεί να αποτρέψουν ή να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες και έτσι βοηθούν στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων και των ηπατικών προβλημάτων.

Μελέτη του 2013 έδειξε ότι η πιπερίνη, το ενεργό συστατικό του πιπεριού, αναστέλλει τη φλεγμονή στους χόνδρους και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας. (AAPS J. 2013 Jan; 15(1): 195–218. Published online 2012 Nov 10. doi: 10.1208/s12248-012-9432-8 PMCID: PMC3535097 PMID: 23143785 “Therapeutic Roles of Curcumin: Lessons Learned from Clinical Trials” Subash C. Gupta, Sridevi Patchva, and Bharat B. Aggarwal)

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

Οργανική κουρκουμίνη υψηλής περιεκτικότητας και δράσης - 95% σε 1 κάψουλα των 400mg

Σε συνδυασμό με πιπερίνη για μέγιστη απορροφητικότητα και δράση

Ανακουφίζει από τους μυοσκελετικούς πόνους

Βοηθά στην δυσκαμψία των αρθρώσεων και αποτρέπει την αποδόμηση των χόνδρων

Μειώνει τις διαταραχές του πεπτικού συστήματος, όπως πόνος, ναυτία, απώλεια όρεξης, αίσθηση φουσκώματος

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 capsule παρέχει: Turmeric Powder (Organic) 400mg, Turmeric 95% Granulated 17,50mg (equivalent to 350mg of Turmeric, providing 16,63mg of Curcumin), Black Pepper Extract (Piper Nigrum) 95% Piperine (providing 5mg of Piperine), Ginger Root Extract 20:1  1,75mg (equivalent to 35mg of Ginger, providing 0,09mg of Gingerols).   

Έκδοχα: 1 capsule, Capsule Shell HPMC 125mg, Rice Flour 240mg , Starch, Magnesium Stearate (Veg Source) 30mg

Non-GM

V VV   

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 κάψουλα έως 2 φορές την ημέρα με το γεύμα.

Αντενδείξεις: Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία. Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συνιστάται η συμβουλή ιατρού- Συμβούλου Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής. Ακατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες ή γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη.

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος κάτω των 25ο C και μακριά από παιδιά.

Παρενέργειες: Καμία

Πληροφορίες αλλεργιογόνων: Καμία

Συσκευασία: 60 caps

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SUPER HEALTH
  • Κωδικός: 10120050
  • Βάρος: 0.20kg
29,86€
Χωρίς ΦΠΑ: 24,08€