MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SUPER HEALTH EVEXIA 60CAPS

SUPER HEALTH EVEXIA 60CAPS

SUPER HEALTH EVEXIA 60CAPS

EVEXIA

Βελτίωση διάθεσης / Συναισθηματική υποστήριξη

Ορθομοριακή φόρμουλα για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Η τυροσίνη, το φυσικό αμινοξύ 5-HTP, οι βιταμίνες της ομάδας Β και ο Ψευδάργυρος βοηθούν στην παραγωγή και ισορροπία των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου.

Τυροσίνη (L- Tyrosine), σχηματίζεται από την Φαινυλαλανίνη με την συνέργεια Φυλλικού οξέος, βιταμίνης C, Χαλκού, Ψευδαργύρου, Μαγνησίου και Σιδήρου. Η Τυροσίνη με τη σειρά της μετατρέπεται με την βοήθεια του TMG σε ντοπαμίνη, νοραδρεναλίνη και αδρεναλίνη, ουσίες που είναι υπεύθυνες για ισορροπημένη διάθεση, υγιή πίεση αίματος, κίνητρο, συγκέντρωση, εγρήγορση και έλεγχο του στρες.

Άνυδρη Μπεταίνη Τριμεθυλ-γλυκίνη (TMG – Betaine Anhydrous Trimethyl-glycine). Σε ένα υγιές σώμα, η «μεθυλίωση» (η προσθήκη μεθυλικών ομάδων) συμβαίνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές το δευτερόλεπτο. Αυτό είναι σημαντικό για την μετατροπή του βλαπτικού αμινοξέος ομοκυστεΐνη σε γλουταθειόνη – ένα ισχυρό αποτοξινωτικό αντιοξειδωτικό του σώματος – και μεθειονίνη. Στην ουσία «μεθυλιώνει» την ομοκυστείνη, αποσύροντάς την από την κυκλοφορία. Η TMG, που παράγεται από Χολίνη (Tetra-methyl Glycine), μετατρέπεται σε SAMe (S-Adenosyl-Methionine), το οποίο με τη σειρά του μετατρέπει το αμινοξύ τυροσίνη σε ντοπαμίνη, νοραδρεναλίνη και αδρεναλίνη.

Υδροξυτρυπτοφάνη (5-HTP Griffonia seed extract). Είναι ένα φυσικό αμινοξύ το οποίο χρησιμοποιείται από το σώμα για την παραγωγή νευροδιαβιβαστών και έχει σημαντικό ρόλο στην εγκεφαλική λειτουργία και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Το ένζυμο τρυπτοφάνη υδροξυλάση, που μετατρέπει την τρυπτοφάνη σε 5-HTP, εξαρτάται από το φυλλικό οξύ και την βιταμίνη C. H 5-HTP μετατρέπεται σε σεροτονίνη, με την βοήθεια των συμπαραγόντων βιοτίνη, βιταμίνες Β6 και ψευδάργυρο και το ένζυμο 5-HTP καρβοξυλάση. Βέβαια, η 5-HTP σαν άμεσος πρόδρομος της σεροτονίνης εισέρχεται πιο εύκολα στον εγκέφαλο και σε αντίθεση με την τρυπτοφάνη μπορεί να ληφθεί μαζί με την τροφή και με άλλα συμπληρώματα όπως τα αμινοξέα, χωρίς αλληλεπίδραση.

Ψευδάργυρος σε κιτρική μορφή (Zinc citrate). Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και του γαστρεντερικού συστήματος, για τις αισθήσεις της γεύσης και της όρεξης, για την φυσιολογική όρεξη, την ανάπτυξη, τα οστά, την αναπαραγωγική λειτουργία, την καλή λειτουργία του προστάτη, την νυχτερινή όραση, την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό, την επούλωση πληγών, το δέρμα, τα μαλλιά, την μυϊκή δύναμη και αντοχή, τις αρθρώσεις, το ήπαρ, τα μάτια, τον φυσιολογικό ύπνο, την διάθεση, καταστάσεις στρες και έντονη εξάσκηση.

Βιταμίνη Β6 (Pyridoxal 5 Phosphate & Pyridoxine Hydrochloride). Βοηθά στην παραγωγή ενέργειας από τις τροφές και τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων Ω3 και Ω6. Υποστηρίζει την καλή λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς, του ήπατος, του δέρματος, των αρτηριών, των μυών, των αρθρώσεων, των ματιών, των ερυθρών αιμοσφαιρίων και των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βιταμίνη D2 (Ergocalciferol). Παράγεται στο δέρμα υπό την επίδραση του ηλιακού φωτός και αποθηκεύεται στο ήπαρ. Η ανεπάρκειά της προκαλεί ραχίτιδα στα παιδιά και οστεομαλάκυνση στους ενήλικες. Συνεργάζεται με το ασβέστιο και τον φώσφορο για τον σχηματισμό και την διατήρηση της υγείας των οστών.

Φυλλικό οξύ (Folic acid). Βοηθά στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, νουκλεϊκών οξέων και DNA. Διεγείρει την παραγωγή πεπτικών οξέων από το στομάχι και συνεργάζεται στενά με όλα τις βιταμίνες Β και ειδικότερα με τις Β12, C και E..

Πικολινικό Χρώμιο (Chromium Picolinate). Χρώμιο σε χηλική μορφή που χρειάζεται το σώμα για τη ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Για να χρησιμοποιηθεί σωστά το χρώμιο πρέπει να συνδυαστεί με βιταμίνη Β3 και τρία αμινοξέα, για να σχηματιστεί ο Παράγοντας Ανοχής Γλυκόζης (Π.Α.Γ – G.T.F). Το Chromium Picolinate (όχι το συνθετικό picolinate) είναι χρώμιο ήδη συνδυασμένο με βιταμίνη B3 (νικοτινικό οξύ), παρέχοντας δύο κύρια συστατικά του παράγοντα ανοχής γλυκόζης.

Βιταμίνη Β12 (Pure Cyanocobalamin). Βοηθά στον μεταβολισμό υδατανθράκων, λιπών και πρωτεΐνης και ενώνεται με το ασβέστιο κατά την διάρκεια της απορρόφησής της. Υποστηρίζει τη δράση του σιδήρου, την απορρόφηση της καροτίνης, την μετατροπή της βιταμίνης Α σε βήτα καροτίνη τον σχηματισμό των DNA και RNA και παίρνει μέρος στη κυτταρική διαίρεση.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά / Πλεονεκτήματα:

Βοηθά στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και υποστηρίζει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Για καλή διάθεση και ψυχική ευεξία.

Τυροσίνη-πρόδρομος των νευροδιαβιβαστών καλής διάθεσης και ενέργειας.

Υδροξυτρυπτοφάνη 5-HTP για την παραγωγή σεροτονίνης.

Υδροξυτρυπτοφάνη 5-HTP για την παραγωγή σεροτονίνης.

Βοηθά σε περιπτώσεις Συνδρόμου Χρόνιας Κόπωσης και έλλειψης ενέργειας.

TMG που μετατρέπεται σε SAMe (S-Adenosyl Methionine).

Βιταμίνη Β6 και ψευδάργυρος που σε συνδυασμό με το ένζυμο 5-HTP καρβοξυλάση δημιουργούν σεροτονίνη.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 κάψουλα παρέχει: L-Tyrosine Vegetarian 250mg, Betaine Anhydrous (Trimethylglycine) 166,67mg, 5-HTP Griffonia Seed Extract 8:1 33,34mg (Equivalent to 266,72mg), Zinc Citrate (31,3%min) 5,34mg (Providing 1,67mg of Zinc), Vitamin B6 as Pyridoxal 5 Phosphate 68% 4,91mg (Providing 3,34mg of vitamin B6) and as Pyridoxine Hydrochloride 82% 4,07mg (Providing 3,34mg of vitamin B6), Silicon Dioxide (Sipernat 22S) 2mg, Vitamin D2 (Ergocalciferol Powder 100,000IU/G Vegan friendly) 0,67mg (Providing 67iu), Folic Acid min 97% 0,350mg (Providing 340mcg of Folic acid), Chromium Picolinate 12% 0,139mg (Providing 16,7mcg of Chromium), Vitamin B12 Pure (Cyanocobalamin) 0,0034mg (Providing 3,40mcg of vitamin B12).

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 κάψουλα έως 2 φορές την ημέρα μεταξύ γευμάτων ή με ένα μη πρωτεϊνικό γεύμα. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία.

Αντενδείξεις: Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία. Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συνιστάται η συμβουλή ιατρού. Ακατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες ή γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη.

VEGETARIAN

Συσκευασία: 60 caps

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SUPER HEALTH
  • Κωδικός: 10126652
  • Βάρος: 0.20kg
22,38€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,05€