MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SUPER HEALTH MAXIMUM HEPACARE 60CAPS

SUPER HEALTH MAXIMUM HEPACARE 60CAPS

SUPER HEALTH MAXIMUM HEPACARE 60CAPS

MAXIMUM HEPACARE

Φυσική αποτοξίνωση και προστασία του ήπατος  

Η ορθομοριακή φόρμουλα Maximum Hepacare της Super Health είναι μια εξειδικευμένη σύνθεση βοτάνων με αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα που συμβάλλουν με φυσικό τρόπο στην προστασία του ήπατος και της χοληδόχου κύστης και στην διαχείριση των λιπιδίων της διατροφής. 

Ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών του Maximum Hepacare απομακρύνει τις τοξίνες του συκωτιού, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, προστατεύει τις λειτουργίες του ήπατος και των νεφρών, υποστηρίζει την έκκριση χολής, αποτρέπει την συσσώρευση λίπους στο ήπαρ, συμβάλλει στην ρύθμιση της χοληστερόλης και των λιπιδίων και ενισχύει τα φιλικά βακτηρίδια.

Περιέχει τα αμινοξέα γλουταμίνη και ακετυλ-καρνιτίνη, αντιοξειδωτικά όπως κουρκουμά, ασάι, πιπερόριζα, μαύρο σκόρδο μαζί με αγκινάρα, ταραξάκο, χολίνη, ινοσιτόλη, βιταμίνες και μέταλλα.

Ο Κουρκουμάς επιταχύνει τη ροή του αίματος στον εντερικό αυλό και διεγείρει την παραγωγή χολικών αλάτων με αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών του ήπατος και την ενίσχυση των φιλικών βακτηρίων.

Η Διτρυγική Χολίνη είναι μια απλή μορφή χολίνης, η οποία παράγεται συνδυάζοντας χολίνη με διτρυγικό άλας και θεωρείται πιο άμεσος τρόπος για να διατηρούνται φυσιολογικά τα επίπεδα της χολίνης στον οργανισμό. Αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους στο ήπαρ, ενδυναμώνει τις κυτταρικές μεμβράνες και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της καρδιαγγειακής λειτουργίας.

Η Γλουταμίνη, βοηθά το ήπαρ και τα νεφρά να καθαρίζουν τα απόβλητα από το σώμα και να αναγεννηθούν. Βοηθά επίσης στον περιορισμό του αλκοόλ, ισορροπώντας την έντονη επιθυμία για αυτό.

Η Acetyl-L –Carnitine είναι μία μορφή καρνιτίνης, βοηθά στην παραγωγή ενέργειας στα μυϊκά κύτταρα, επιταχύνει τον σχηματισμό ακετυλχολίνης, ουσίας απαραίτητης για τη μνήμη, τη μάθηση και την συγκέντρωση. Επιπλέον, ενισχύει την υγεία του ανοσοποιητικού, την ρύθμιση των λιπιδίων και της χοληστερόλης και βελτιώνει την διάθεση.

Η βιταμίνη C βοηθά στην κυτταρική ανάπλαση, σταματά την αιμορραγία και έχει αντιμικροβιακή δράση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό από τη δράση των βλαβερών ελεύθερων ριζών και των νιτροζαμίνων. Προστατεύει επίσης τις βιταμίνες Α και Ε από τη οξείδωση. Υποστηρίζει τις λειτουργίες των επινεφριδίων και του ήπατος.

Η Αγκινάρα περιέχει στα φύλλα της το ενεργό συστατικό “cynarin”. Υποστηρίζει τις λειτουργίες του ήπατος και της χοληδόχου κύστεως και βοηθά στην αποτοξίνωση αλλά και στην πέψη των λιπαρών τροφών. 

Η Ινοσιτόλη σχετίζεται στενά με την Χολίνη και την Βιοτίνη. Βρίσκεται στην Λεκιθίνη και συνεργάζεται με τις βιταμίνες Β5, Β6 και Φολικό οξύ. Υποστηρίζει την καλή πέψη και την υγεία του νευρικού συστήματος, της καρδιάς, του εγκεφάλου, του εντέρου, του ήπατος, των ματιών, των νεφρών, του δέρματος, των μαλλιών και του μυελού των οστών. Βοηθά στον μεταβολισμό των λιπών και στην ισορρόπηση του σακχάρου και της πίεσης.

Ο Ταραξάκος ή Πικραλίδα είναι βότανο και μπαχαρικό πλούσιο σε μέταλλα, ειδικά σίδηρο και κάλιο. Είναι διουρητικό και έτσι ρυθμίζει τα επίπεδα νερού στο σώμα, την πίεση αλλά και τους καρδιακούς παλμούς. Υποστηρίζει την αποτοξίνωση προάγοντας τις λειτουργίες και την αναγέννηση του ήπατος. Επίσης υποστηρίζει την έκκριση χολής και τις λειτουργίες των νεφρών.

Τα Mούρα Acai περιέχουν ισχυρές ενώσεις πολυφαινολικών ανθοκυανινών αλλά και ταννίνες προανθοκυανιδίνης. Ο χυμός τους συμβάλλει στην ενίσχυση του πεπτικού συστήματος. Παραδοσιακά έχει χρησιμοποιηθεί για να προσφέρει ανακούφιση σε όσους πάσχουν από διάρροια ή δυσκοιλιότητα και έχει ιδιότητες καθαρισμού του παχέος εντέρου. Προάγει την καρδιαγγειακή και γαστρεντερική υγεία χάρη στην περιεκτικότητά του σε μονοκόρεστα λιπαρά), φυτοστερόλες και φυτικές ίνες. Ακόμη, διαθέτει λιπαρά οξέα, τα οποία εμπεριέχουν όλες τις καλές ουσίες του μονοακόρεστου ελαϊκού οξέος, που όταν συνδυαστούν με τα ω- 3 βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία των ορμονών, των υποδοχέων ινσουλίνης και των νευροδιαβιβαστών. Αυτό βοηθά στη μείωση των επιπέδων ινσουλίνης και στην καταστολή των φλεγμονών.

Το Μαύρο Σκόρδο μακράς ωρίμανσης  έχει διπλάσια αντιοξειδωτική δράση και θρεπτικά συστατικά σε σχέση με το λευκό σκόρδο. Έχει αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμυκητιασικές ιδιότητες και υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν τη μείωση των συμπτωμάτων της νόσου του Αλτσχάιμερ. Έχει επίσης ηπατοπροστατευτική δράση σύμφωνα με κλινικές μελέτες.

Η  Πιπερόριζα περιέχει ενεργά συστατικά - φαινόλες. Βοηθά στην έκκριση πεπτικών υγρών και χολής και υποστηρίζει την πέψη και αφομοίωση της τροφής.  Βοηθά στην μείωση των αερίων, της χοληστερίνης, των κολικών και στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 κάψουλα παρέχει: Turmeric Powder (Organic)140mg, Choline Bitartrate 41% Choline 101,22 mg (providing 41,50mg Choline), L-Glutamine 60mg, N-Acetyl L-Carnitine 50mg, Ascorbic Acid DC97%  41,24mg (providing 40mg of Vitamin C (50% NRV),  Artichoke (2.5% Cynarin) 40mg (providing 1mg), Inositol 40mg, Dandelion Root Extract 4:1 30mg (equivalent to 120mg of Dandelion), Acai Extract 50:1  10mg (equivalent to 500mg), Ginger Root Extract 20:1 6mg (equivalent to 120mg of Ginger, providing 0,30mg of Gingerols), Black Aged Garlic 100:1  4mg (equivalent to 400mg),  Ferrous Fumarate 34% Iron 2,94mg (providing 1mg of Iron), Vitamin D3 (Cholecalciferol 100,000IU/G) 0,999997mg (providing 99,9997iu of Vitamin D3), Thiamine Hydrochloride 89%  0,56mg (providing 0,50mg of Vitamin B1), Folic Acid Min 97% 0,051546 (providing 50mcg of Folic Acid)

Έκδοχα: Capsule Shell HPMC 125mg, Brown Rice Flour 218mg, Starch,  Magnesium Stearate (Veg Source) 30mg

Non-GM  

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 κάψουλα έως 3 φορές την ημέρα με το γεύμα ή όπως συνιστάται από τον ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Αντενδείξεις: Αν χρησιμοποιείτε φαρμακευτική αγωγή, συνιστάται η συμβουλή ιατρού – συμβούλου Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής. Ακατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες ή γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη.

Συσκευασία: 60 caps

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SUPER HEALTH
  • Κωδικός: 1075838
  • Βάρος: 0.20kg
25,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,73€