MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SUPER HEALTH SUCRO BALANCE 60CAPS

SUPER HEALTH SUCRO BALANCE 60CAPS

SUPER HEALTH SUCRO BALANCE 60CAPS

SUCRO BALANCE

Ισορροπία σακχάρου, υγιής μεταβολισμός

Η ορθομοριακή φόρμουλα Sucro Balance της Super Health παρέχει τα πιο ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα, που υποστηρίζουν τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, το μεταβολισμό και τα επίπεδα ενέργειας.

Περιέχει χρώμιο, που διατηρεί τη γλυκόζη σε φυσιολογικά για τον οργανισμό επίπεδα, αλλά και μαγγάνιο, μαγνήσιο, βιταμίνη C, νιασίνη, βιταμίνη Β6 και βιταμίνη Β12, τα οποία βοηθούν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της απόδοσης ενέργειας, υποστηρίζουν την λειτουργία των επινεφριδίων και μειώνουν την κούραση και την κόπωση. Ειδικότερα, η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στον κανονικό μεταβολισμό του γλυκογόνου, το οποίο ρυθμίζει την απελευθέρωση της αποθηκευμένης γλυκόζης.

Επιπλέον, το Sucro Balance συνδυάζει φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, όπως τριγωνέλα, κανέλα, γλυκόριζα και ινουλίνη από αγριοράδικα, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα.

Κατάλληλο για διαβητικούς και άτομα με προβλήματα διαχείρισης βάρους.

Το χρώμιο αυξάνει την δράση της ινσουλίνης διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεταφορά της γλυκόζης στους περιφερικούς ιστούς.

Το παντοθενικό οξύ, η βιταμίνη C, η νιασίνη, το μαγνήσιο και το μαγγάνιο συμβάλλουν στην ομαλή παραγωγή ενέργειας κατά την διαδικασία του μεταβολισμού.

Η τριγωνέλα βελτιώνει την πρόσληψη γλυκόζης από τα κύτταρα συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ισορρόπηση του σακχάρου. Βοηθά στην έκκριση πεπτικών ενζύμων από το πάγκρεας υποστηρίζοντας την πέψη. Συμβάλλει στην υγεία της χλωρίδας του εντέρου και υποστηρίζει την κινητικότητά του, βοηθά στην ισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα και στο αδυνάτισμα.

Η κανέλα είναι ένα από τα πιο γνωστά μπαχαρικά που αυξάνει την ευαισθησία των υποδοχέων της ινσουλίνης και την μεταφορά της γλυκόζης στους περιφερικούς ιστούς. Περιέχει την ουσία κανελλαλδεΰδη που μπορεί να εμποδίσει το αίμα να γίνει κολλώδες και να σχηματίζει θρόμβους. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί το σάκχαρο του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα καθώς επίσης μπορεί να συμβάλλει στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και των λιπιδίων.

Η γλυκόριζα προστατεύει την βλεννογόνο του στομάχου και υποστηρίζει τον φλοιό των επινεφριδίων συμβάλλοντας στην ισορροπία του μεταβολισμού.

Η ρίζα της γλυκόριζας περιέχει ουσίες με αντιδιαβητικές ιδιότητες, όπως υποστηρίζει μια ομάδα ερευνητών του Ινστιτούτου Max Planck Μοριακής Γενετικής στο Βερολίνο. Οι ερευνητές αναγνώρισαν μια ομάδα φυσικών ουσιών στη ρίζα της γλυκόριζας, που ονομάζονται amorfrutins. Οι amorfrutins μείωσαν τα επίπεδα σακχάρου αίματος σε ειδικά γενετικά τροποποιημένα ποντίκια με σακχαρώδη διαβήτη, μείωσαν τη φλεγμονή, ενώ η χορήγηση τους φάνηκε να αποτρέπει την ανάπτυξη λιπώδους ήπατος.

Η ινουλίνη από κιχώριο (αντίδι) βοηθά στην υγεία της χοληδόχου κύστης, προάγει την ροή των ούρων και την απέκκριση του ουρικού οξέως.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 κάψουλες παρέχουν: Magnesium Ascorbate 6% Magnesium 83% Vitamin C 240,96mg (Providing  202mg Vitamin C & 14,46mg Magnesium), Magnesium Citrate 30% 106,66mg (Providing 32mg Magnesium), Pantothenic acid ( D-Calcium Pantothenate 90,1%) 55,5mg (Providing 50mg Pantothenic acid), Pyridoxine hydrochloride 82% 30,48mg (Providing 25mg Vitamin B6), Nicotinamide (Niacin) 25mg, Thiamine hydrochloride 89% 16,86mg (Providing 15mg Thiamine), Vitamin B2 (Riboflavin) 15mg, Manganese Citrate (28%) 3,92mg (Providing 1,1mg Manganese), Chromium Picolinate 12% 1,66mg (Providing 200mcg Chromium), Fenugreek 4:1 extract (Contains Starch) 150mg (Equivalent to 600mg of Fenugreek), Cinnamon extract 5:1 (Cinnamomum Cassia Blume) 80mg (Equivalent to 400mg of Cinnamon), Liquorice root extract (10:1) 100mg (Equivalent to 1000mg), Inulin 30mg, Silicon Dioxide (Sipernat 22S) 32mg

Έκδοχα

2 κάψουλες: Capsule Shell (Hydroxypropyl Methylcellulose-Contains Hypromellose) 250mg, Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate Veg Source) 60mg, Brown Rice Flour 300mg   

Αντενδείξεις: Ακατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες ή γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη. Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή συνιστάται η συμβουλή ιατρού - Συμβούλου Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής. Η λήψη ποσότητας μεγαλύτερης από 10mg βιταμίνης Β6 για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 2 ετών μπορεί να προκαλέσει ήπιο μυρμήγκιασμα ή μούδιασμα.

*NRV = Nutrition Reference Value

†NE = Niacin Equivalent

Non-G M

V

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 κάψουλα 2 φορές ημερησίως με το γεύμα ή όπως συνιστάται από τον ιατρό - Σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 24026/ 20.03.2017

Συσκευασία: 60 caps

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SUPER HEALTH
  • Κωδικός: 10115386
  • Βάρος: 0.20kg
17,86€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,41€