MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

THERMALE MED Anti-Wrinkle & Lift Face Cream 75ml & Δώρο Face Cleansing Soap 250ml

THERMALE MED Anti-Wrinkle & Lift Face Cream 75ml & Δώρο Face Cleansing Soap 250ml
ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ
25€
ΑΠO ΤΗΝ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
THERMALE
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1
THERMALE
MED
CLEANSING
SOAP
250ml
THERMALE MED Anti-Wrinkle & Lift Face Cream 75ml & Δώρο Face Cleansing Soap 250ml

THERMALE MED Anti-Wrinkle & Lift Face Cream 75ml & Δώρο Face Cleansing Soap 250ml

Anti-Wrinkle & Lift Face Cream 75ml -  Αντιρυτιδική Κρέμα Σύσφιξης για Πρόσωπο & Λαιμό 

Πρωτοποριακή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό πλούσια σε ενυδατικά, αντιρυτιδικά και συσφικτικά συστατικά. Ο συνδυασμός υαλουρονικού οξέος, εκχυλίσματος φτέρης και ελαίου λιναριού ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα χαρίζοντας φωτεινότητα, βελούδινη υφή και νεανική όψη.

Τα εξειδικευμένα δραστικά συστατικά που περιέχει (ACETYL HEXAPEPTIDE - 8 & BAOBAB EXTRACT) μειώνουν αποδεδειγμένα το βάθος και την ένταση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και το αποτέλεσμα είναι εμφανές από τις πρώτες μέρες εφαρμογής.

 

Ενεργά συστατικά & Δράση

SODIUM  HYALURONATE  Συστατικό που συμβάλλει στην διατήρηση της ανθεκτικότητας και της ευκαμψίας του δέρματος, ρυθμίζει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας, έχει αντιφλογιστική και αναπλαστική δράση ενώ παράλληλα διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Μειώνει ορατά το βάθος των ρυτίδων και τα σημάδια γήρανσης καθιστώντας την επιδερμίδα απαλή, ελαστική, νεανική και λεία.

BAOBAB  EXTRACT  Φυσικό συστατικό που λαμβάνεται από τους σπόρους του δένδρου BAOBAB (Adansonia Digitata) της Αφρικής. Είναι πλούσιο σε σάκχαρα, α-υδροξυοξέα (AHA'S), κιτρικό οξύ και πολυφαινόλες. Έχει αντιρυτιδικές και ενυδατικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ξηρά δέρματα. Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας καθιστώντας την λεία και νεανική.

ΕΛΑΙΟ ΛΙΝΑΡΙΟΥ  Φυσικό συστατικό που λαμβάνεται από τους σπόρους του λιναριού (LINUM USITATISSIMUM  SEED EXTRACT). Συστατικό με αναζωογοννητικές ιδιότητες. Προστατεύει το κολλαγόνο της επιδερμίδας καθιστώντας την λεία και φωτεινή.

CYATHEA  EXTRACT  Φυσικό συστατικό με έντονες συσφικτικές ιδιότητες που λαμβάνεται από το φυτό Cyathea cumingii της Νέας Ζηλανδίας. Η ειδική του σύνθεση πλούσια σε πολυσακχαρίτες δίνει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

ACETYL  HEXAPEPTIDE-8  Ειδικό εξαπεπτίδιο (ACETYL HEXAPEPTIDE-8) με αποδεδειγμένες αντιρυτιδικές ιδιότητες. Ο μηχανισμός δράσης του βοηθάει στην καθυστέρηση σχηματισμού των ρυτίδων έκφρασης χαρίζοντας στην επιδερμίδα λεία εμφάνιση και λάμψη.

 

Περιέχει

Υαλουρονικό οξύ, Πεπτίδια & Έλαιο Λιναριού.

 

Δεν περιέχει

parabens, mineral oil & GMO (γενετικά τροποποιημένα συστατικά)

 

& ΔΩΡΟ Face Cleansing Soap - Καθαριστικό Σαπούνι Για Πρόσωπο Και Λαιμό

Με σύμπλεγμα τροπικών φρούτων & εκχύλισμα χαμομηλιού. Καθαριστικό σαπούνι για το πρόσωπο και τον λαιμό. Περιέχει ήπια επιφανειοδραστικά συστατικά που προσφέρουν στην επιδερμίδα βαθύ καθαρισμό χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα. Το σύμπλεγμα των τροπικών φρούτων (Mango, Papaya, Ananas) τονώνει την επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα χαμομηλιού και οι πρωτεΐνες σίτου τρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα χαρίζοντας υγεία και βελούδινη υφή.

 

Ενεργά συστατικά & Δράση

TROPICAL FRUIT HARVEST  Βιοενεργό σύμπλεγμα τριών τροπικών φρούτων (Mango, Papaya, Ananas). Προστατεύει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα. Έχει ιδιαίτερη θρεπτική αξία ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και προσφέρει στην επιδερμίδα ελαστικότητα και υγεία. Το μάνγκο είναι μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών όπως οι βιταμίνες Α, Β & C, φαινολικά οξέα και καροτενοειδή. Παρέχει προστασία από τη ζημία που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Το σύμπλεγμα βιταμινών A & C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα για καλύτερη προστασία του δέρματος. Η Papaya είναι πλούσια σε βιταμίνες A, B & C και θρεπτικά συστατικά όπως το μαγνήσιο και το κάλιο τα οποία τρέφουν το δέρμα. Η παπάγια περιέχει επίσης παπαΐνη, ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην επούλωση πληγών. Ο Ανανάς τέλος έχει μεγάλη ποσότητα συμπλέγματος βιταμίνης Β που βελτιώνει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος και μειώνει τόσο τον ερεθισμό όσο και την ερυθρότητα. Περιέχει βιταμίνες A & C και άλφα υδροξυοξέα (AHA) όπως το γλυκολικό οξύ και το κιτρικό οξύ.

Έχει επίσης bromelain, ένα ειδικό ένζυμο το οποίο μειώνει τη φλεγμονή και το πρήξιμο.

CHAMOMILE EXTRACT  Το Chamomilla Recutita Extract είναι εκχύλισμα των ανθέων (κεφαλιών) του χαμομηλιού, Chamomilla recutita. Έχει μαλακτικές ιδιότητες. Έχει ηρεμιστική, αντιφλογιστική και αντισηπτική δράση. Βοηθάει στην ανάπλαση των κατεστραμμένων δερμάτων.

GLUSOL LIQUID  Υδρολύματα πρωτεϊνών φύτρου σίτου. Ουσία που λαμβάνεται με όξινη, αλκαλική ή ενζυματική υδρόλυση φύτρου σίτου και αποτελείται κατά κύριο λόγο από αμινοξέα, πεπτίδια και πρωτεΐνες. Περιποιείται και ανανεώνει την επιδερμίδα.

 

Χρήση

Σε βρεγμένο πρόσωπο προσθέστε μικρή ποσότητα προϊόντος και καθαρίστε το πρόσωπο και τον λαιμό κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Στην συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

 

Δεν περιέχει

SLES/SLS, parabens, χρωστικές και GMO (γενετικά τροποποιημένα συστατικά)

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: THERMALE
  • Κωδικός: 10125036
  • Βάρος: 0.40kg
12,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,32€