MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ANEMOS ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 100GR

ANEMOS ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 100GR

ANEMOS ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 100GR

Καραμέλες μαστίχα μαλακές

Καραμέλες χωρίς ζάχαρη, χωρίς πολλές θερμίδες αλλά με “γεμάτη” γεύση μαστίχας.

Μαλακή καραμέλα (toffee) με φυσική Μαστίχα / μαστιχέλαιο, χωρίς ζάχαρη!

Αυτές οι καραμέλες είναι ιδανικές για δίαιτα και για όσους προσέχουν την διατροφή τους!

Με μαλτιτόλη. Χωρίς Ζάχαρη.

Μαλτιτόλη: παράγεται από υδρογόνωση της μαλτόζης η οποία λαμβάνεται από το άμυλο καλαμποκιού. Έχει το 60% των θερμίδων της ζάχαρης και επηρεάζει σε μικρότερο βαθμό την περιεκτικότητα γλυκόζης στο αίμα σε σχέση με τη ζάχαρη. Χρησιμοποιείται στα τρόφιμα αντί της ζάχαρης, με σκοπό την παραγωγή προϊόντων με λιγότερες θερμίδες. Δεν προκαλεί τερηδόνα στα δόντια (σε αντίθεση με την ζάχαρη) γατί δεν μεταβολίζεται από τα βακτήρια του στόματος και επομένως γενικά δεν συμβάλλει σε οδοντικά προβλήματα. Είναι περισσότερο κατάλληλη για κατανάλωση από αυτούς που κάνουν δίαιτα αλλά και από διαβητικούς, σε χαμηλές ποσότητες, αφού εκτός από τις λιγότερες θερμίδες, απορροφάται πολύ σιγά από τον οργανισμό.

Ελληνικό προϊόν.

 

Συστατικά

Μαλτιτόλη, Ισομαλτιτόλη, Νερό, Υγροσκοπικό Μέσο: Σορβιτόλη, Καρυδέλαιο, Γαλακτωματοποιητής: Μονό & Διγλυκερίδια Λιπαρών Οξέων, Ζελατίνη, Αρωματικές Ύλες, Μαστιχέλαιο.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr

Θερμίδες: 1888kJ/294 kcal

Λίπη: 9gr

εκ των οποίων κορεσμένα: 7gr

Υδατάνθρακες: 84gr

εκ των οποίων ζάκχαρα: 0.2gr

Πρωτεΐνες: 0.4gr

Πολυόλες: 83gr

Νάτριο: 1mg

Συντηρητικά: 0mg

Χρωστικές: 0mg

Μια καραμέλα 4.2gr περιέχει:

Ενέργεια: 13Kcal 1%

Ζάκχαρα: 0gr 0%

Λιπαρά: 0.4gr 0,4%

Κορεσμένα: 0.3gr 2%

Νάτριο: 0gr 0%

Σε σακουλάκι 100g

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ΑΝΕΜΟΣ
  • Κωδικός: 10150982
  • Βάρος: 0.15kg
2,34€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,07€