MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS LEMON VERBENA 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS LEMON VERBENA 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS LEMON VERBENA 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G

GREEK ORGANIC HERBS – LEMON VERBENA

Detox for you, detox for the planet.

Αποτοξίνωση για σένα, για το σώμα και το πνεύμα. Αποτοξίνωση για τον πλανήτη χάρη στην επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία μας. Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι ενισχυμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα λουΐζας.

Περιέχει: βιολογική λουΐζα (Aloysia citriodora), βιολογικό ξηρό εκχύλισμα λουΐζας - 20 πυραμίδες, 30g

Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη

Άρωμα και γεύση: άρωμα εσπεριδοειδών με απαλές νότες βοτάνων, αναζωογονητική λεμονάτη γεύση και απαλή αίσθηση στο στόμα

Ιδανικό: για όλες τις ώρες της ημέρας, γεύση που «φτιάχνει» τη διάθεση

Πριν καν τη γευτείς, το χαρακτηριστικό άρωμα λεμονιού της λουΐζας «ανεβάζει» τη διάθεση. Βότανο παραδοσιακά γνωστό και αγαπητό για την ευχάριστη ευωδιά του, αλλά και για τα πολλά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό. Η λουΐζα συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού με την απομάκρυνση των περιττών υγρών. Παράλληλα, επηρεάζει ευεργετικά τη διάθεση και τον ύπνο, βοηθά στην ανακούφιση από το πνευματικό stress αλλά και στην αντιμετώπιση διαταραχών στο γαστρεντερικό σύστημα, όπως τα φουσκώματα. Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι ενισχυμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα λουΐζας.

 

Προέλευση

Η λουΐζα είναι πολυετές, ποώδες φυτό. Διακρίνεται από τα πολυάριθμα μικρά μωβ άνθη σε σχήμα σταυρού, από όπου προήλθε και το κοινό όνομα του φυτού. Οι αρχαίοι την αποκαλούσαν και ιερά βοτάνη. Η λουΐζα μας καλλιεργείται στην Καρδίτσα, με τις πιο σύγχρονες βιολογικές πρακτικές και με σεβασμό για το περιβάλλον. Η γη της περιοχής προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες. Την καλλιεργούμε με προσοχή και φροντίδα, και μας το ανταποδίδει με λουΐζα εξαιρετικής ποιότητας, με όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες που την κάνουν τόσο μοναδική.

 

Οδηγίες παρασκευής

Ζεστό ρόφημα: Ζεσταίνετε 250ml νερό στους 95°C. Βυθίζετε την πυραμίδα στο νερό για 3-5 λεπτά. Ιδανικά, καλύψτε την κούπα για να διατηρηθούν στο μέγιστο τα αρώματα και τα δραστικά συστατικά των βοτάνων. Στη συνέχεια αφαιρείτε την πυραμίδα και αν θέλετε προσθέτετε μέλι Symbeeosis ή stevia.

Κρύο ρόφημα: Ετοιμάστε το όπως το ζεστό ρόφημα με τη μισή ποσότητα νερού, και συμπληρώστε κρύο νερό ή παγάκια. 

Tip: Για να κάνετε το ρόφημά σας πιο δυνατό, μειώστε την ποσότητα του νερού. Για πιο ελαφρύ, αυξήστε την.

Be symbiotic: Μπορείτε να συνδυάσετε με χυμό λεμόνι και φρέσκες φέτες από αγγούρι. Αν επιθυμείτε να γλυκάνετε τη γεύση της, προσθέστε μέλι ή stevia.

  

Συνταγές

Καλοκαιρινό, δροσερό ρόφημα

Μια κανάτα με τις απαλές νότες τις λουΐζας, που συνδυάζονται με άρωμα βοτάνων και εσπεριδοειδών και συμβιώνουν με τη γλυκύτητα των μούρων. Ένα δροσερό ρόφημα για όλες τις ώρες.

Τι θα χρειαστώ – για 1 κανάτα (750ml)

2 πυραμίδες Greek Organic Lemon Verbena, 2 κλωνάρια άνθη τσάι του βουνού, φρέσκες φλούδες λεμονιού, φρέσκα κλωνάρια μέντας, μούρα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο φλιτζάνι προσθέστε ζεστό νερό και τις 2 πυραμίδες Greek Organic Lemon Verbena και τα άνθη τσαγιού. Αφήστε τις πυραμίδες και τα άνθη στο ζεστό νερό για 10 λεπτά, κατά προτίμηση με σκεπασμένο το φλιτζάνι, και στη συνέχεια αφαιρέστε τα. Στην κανάτα, προσθέστε 2 ποτήρια νερό και στη συνέχεια το φλιτζάνι με το ζεστό έγχυμα. Σερβίρετε σε ένα ποτήρι με παγάκια, τα φρέσκα κλωνάρια μέντας, τις φλούδες λεμονιού και τα μούρα.

 

Δοκιμάστε ακόμα

Greek Organic Herbs Nettle – για αποτοξίνωση του οργανισμού

Greek Organic Mountain Tea and Mint – για περισσότερη ευεξία

Greek Organic Mountain Tea Trinity – για τονωτικό ξεκίνημα της ημέρας

 

DIY ideas

Χρησιμοποιήστε τη μεταλλική συσκευασία σαν γλαστράκι για να καλλιεργήσετε λουΐζα στο σπίτι, σαν φυσικό αρωματικό χώρου.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SYMBEEOSIS
  • Κωδικός: 10153078
  • Βάρος: 0.20kg
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,40€