MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

UPLAB KIDZLAB SUPER-C 120ML

UPLAB KIDZLAB SUPER-C 120ML

UPLAB KIDZLAB SUPER-C 120ML

KidzLab Super-C

Βιταμίνη C: ο πρωταγωνιστής. Η βιταμίνη C, επίσης γνωστή ως ασκορβικό οξύ, είναι ένα υδατοδιαλυτό θρεπτικό συστατικό με πολυεπίπεδη δράση: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντιοξειδωτική δράση. Επίσης, συμβάλλει στη μεγαλύτερη και καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου. Συντελεί στον σχηματισμό του συνδετικού ιστού, γι’ αυτό και παίζει ευεργετικό ρόλο στην επούλωση των τραυμάτων και στη γρήγορη αποκατάσταση του οργανισμού έπειτα από ατυχήματα. Ο οργανισμός μας δεν παράγει μόνος του βιταμίνη C, ενώ οι αλλαγές στον σύγχρονο τρόπο ζωής, που συνοδεύονται από ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινή πρόσληψη βιταμίνης C μέσω των τροφών.

Nutra-C: εστερική μορφή βιταμίνης C εμπλουτισμένης με μεταβολίτη, για γρήγορη απορρόφηση & υψηλή βιοδιαθεσιμότητα

Η Nutra-C περιέχει ασκορβικό ασβέστιο και μαγνήσιο, καθώς και ένα φυσικό μεταβολίτη της βιταμίνης C, το θρεονικό οξύ με τη μορφή θρεονικού ασβεστίου. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι το θρεονικό ασβέστιο διεγείρει την πρόσληψη βιταμίνης C από τα κύτταρα και ενισχύει τη δράση της. Το ασκορβικό ασβέστιο και το ασκορβικό μαγνήσιο μειώνουν την οξύτητα, αποτρέποντας τη γαστρεντερική δυσφορία και ενισχύουν τη βιοδιαθεσιμότητα της βιταμίνης C, βελτιώνοντας την δράση της.

 

Τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της Nutra-C έναντι του απλού ασκορβικού οξέος, είναι:

Η υψηλή βιοδιαθεσιμότητα: αρκετές ώρες μετά την λήψη Nutra-C, η συγκέντρωση βιταμίνης C στο αίμα είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτή του ασκορβικού οξέος.

H γρήγορη απορρόφηση: η Nutra-C απορροφάται ταχύτερα σε σύγκριση με τη συνθετική βιταμίνη C στη μορφή ασκορβικού οξέος.

Η μειωμένη οξύτητα για το στομάχι: η Nutra-C είναι μη όξινη (pH 6-9) και ως εκ τούτου δεν προκαλεί πεπτικές διαταραχές και δεν επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Η αποδεδειγμένη σταθερότητα έως το τέλος της διάρκειας ζωής της.

KidzLab Super-C: προηγμένη μορφή βιταμίνης C

Το KidzLab Super-C είναι ένα σιρόπι με βάση μια ενισχυμένη μορφή βιταμίνης C, τη Nutra-C. Παρέχει το 312,5% των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνη C και έχει εξαιρετική γεύση πορτοκάλι, καθιστώντας το εύληπτο από τα παιδιά.

 

Η ημερήσια πρόσληψη KidzLab Super-C ωφελεί το παιδί με πολλούς τρόπους, συμβάλλοντας:

Στη φυσιολογική λειτουργία του ευαίσθητου ανοσοποιητικού τους συστήματος*

Στην αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου*

Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης οστών, δοντιών & δέρματος, μέσω του σχηματισμού κολλαγόνου*

Στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας*

Στη μείωση της κούρασης & της κόπωσης*

Στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες*

*Επιτρεπόμενοι ισχυρισμοί υγείας από τον EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων) για τη βιταμίνη C.

Nutra-C is a registered trademark of Novotech Nutraceuticals, INC. (USA).

 

Συστατικά

Περιεκτικότητα των συστατικών του KidzLab Super-C:

ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ   /   ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑ 5ML/ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ   /   NRV'S* ΣΕ 5ML

Ελάχιστη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από Nutra-CΤΜ   /   250 mg   /   312,5%

*NUTRIENT REFERENCE VALUES

 

Συνιστώμενη ημερήσια δόση

Παιδιά άνω των 3 ετών: 5ml ημερησίως, κατά προτίμηση μεταξύ των γευμάτων. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ

Αριθμός Γνωστοποίησης: 79711/31-07-2020

Συσκευασία 120ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: UPLAB
  • Κωδικός: 10133492
  • Βάρος: 0.20kg
8,33€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,71€