MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

USN MUSCLE FUEL ANABOLIC 4KG CHOCOLATE

USN MUSCLE FUEL ANABOLIC 4KG CHOCOLATE

USN MUSCLE FUEL ANABOLIC 4KG CHOCOLATE

USN MUSCLE FUEL ANABOLIC 4ΚG CHOCOLATE

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΥΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.

Επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα για αύξηση της μυϊκής μάζας και γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση.

Βασικά πλεονεκτήματα της Muscle Fuel Anabolic

- 50g πρωτεΐνης Anabolic Protein Matrix ανά δόση

- 14300 mg HyperBolic Stack για την βέλτιστη μυϊκή ανάπτυξη

- Απελευθέρωση αυξητικής ορμόνης GH στον οργανισμό από τη γλυκίνη

- 1500 mg Ταυρίνη για γρήγορη παραγωγή ενέργειας και απορρόφηση των αμινοξέων και των θρεπτικών συστατικών

- 7000 mg Creatine Stack για αύξηση της δύναμης και του όγκου

- Υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα BCAA και Γλουταμίνη για μυϊκή αποκατάσταση

- Lactazyme (Ένζυμα Λακτόζης) για την βέλτιστη απορρόφηση της πρωτεΐνης γάλακτος.

Πότε και από ποιόν/ποιά να χρησιμοποιείται;

- Ειδικά, επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα για αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να αναπτύξουν μια καθαρή μυϊκή μάζα

- Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα μείωσης του λίπους και του σωματικού βάρους, ούτε να χρησιμοποιείται απο άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Αναλυτικότερα:

- Με φόρμουλα Hyberbolic Stack: ενα συνδυασμό ενεργών θρεπτικών συστατικών όπως, κρεατίνη για δύναμη και όγκο, γλυκίνη για ενεργοποίηση της απελευθέρωσης αυξητικής ορμόνης στον οργανισμό και Tribulus Terrestris το οποίο υποστηρίζει την παραγωγή τεστοστερόνης και ταυρίνη για γρήγορη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και αμινοξέων.

- Επιπλέον σας εφοδιάζει και με ποιοτική πρωτεΐνη μέσα από μια καινοτόμο φόρμουλα, την Anabolic Protein Matrix. Ένα συνδυασμό από έξι διαφορετικές πηγές πρωτεϊνης, που σας εξασφαλίζει τη συνεχή ροή αμινοξέων στους μυς για περισσότερο χρονικό διάστημα. Το Anabolic Protein Matrix περιέχει απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, καζεΐνη, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος, καζεϊνικό ασβέστιο, απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας υψηλής περιεκτικότητας σε ισοφλαβόνες. Αυτός ο συνδυασμός ενεργοποιεί τη γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση και την καθαρή μυϊκή ανάπτυξη, ενώ σε συνδυασμό με την L-Γλουταμίνη και τα αμινοξέα BCAA υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος βελτιώνοντας τα επίπεδα απόδοσης και αντοχής.

- Mε Glyco Martix Carbs System, έναν συνδυασμό υδατανθράκων γρήγορης και βραδείας απελευθέρωσης (δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνη, φρουκτόζη) που σας παρέχει τους βασικούς υδατάνθρακες που απαιτούνται για ενέργεια, καθαρή μυϊκή ανάπτυξη και αναπλήρωση των επιπέδων του γλυκογόνου.

Δοσολογία

Ανακατέψτε 3 scoops σε 500-600 ml δροσερό νερό, ανακινήστε καλά το shaker και έπειτα αφήστε το να καθίσει για 30 δευτερόλεπτα.

Αναλόγως την ημερήσια διατροφής σας, καταναλώστε 1-2 δόσεις ημερησίως σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας.

Σημαντική σύσταση:

- Τα άτομα σωματικού βάρους κάτω των 80kg είναι προτιμότερο να καταναλώνουν έως 2 δόσεις ημερησίως τις πρώτες πέντε ημέρες και μόνο 1 δόση ημερησίως μετά.

- Τα άτομα σωματικού βάρους άνω των 80kg είναι προτιμότερο να καταναλώνουν έως 2 δόσεις ημερησίως τις πρώτες πέντε ημέρες και 1-2 δόσεις ημερησιώς μετά.

Να πίνετε αρκετό νερό ημερησίως

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: USN
  • Κωδικός: 10141904
  • Βάρος: 4.20kg
92,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 81,42€