MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VICHY DERCOS ANTI-DANDRUFF ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ 390ML

VICHY DERCOS ANTI-DANDRUFF ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ 390ML

VICHY DERCOS ANTI-DANDRUFF ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ 390ML

ANTI-DANDRUFF ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΕΙΔΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:

Σαμπουάν Μαλλιών

ΑΝΑΓΚΕΣ:

Επανόρθωση Μαλλιών

Φροντίδα Μαλλιών

Αντιμετώπιση Πιτυρίδας

Κατά της πιτυρίδας

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για κανονικά έως λιπαρά μαλλιά. Σύνθεση που προσφέρει εντατικό καθαρισμό. Απομακρύνει τις ορατές νιφάδες από την πρώτη χρήση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει δράση 6 εβδομάδων κατά της επανεμφάνισης της πιτυρίδας, για μακράς διάρκειας έλεγχο της πιτυρίδας και αίσθηση άνεσης.

 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Απομακρύνει έως και το 100% των ορατών νιφάδων*.

Κλινικά αποδεδειγμένη δράση 6 εβδομάδων κατά της επανεμφάνισης**.

*Διθειούχο σελήνιο

**Κλινική δοκιμή

ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ Κανονικά έως λιπαρά μαλλιά

ΕΝΔΕΙΞΗ Πιτυρίδα και ευαίσθητο τριχωτό

ΠΟΤΕ Αρκετές φορές την εβδομάδα

ΟΦΕΛΗ Συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας του μικροβιώματος και στην απομάκρυνση της πιτυρίδας.

 

4 ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

6 εβδομάδες δράσης κατά της επανεμφάνισης*

Απομακρύνει έως και το

100% των ορατών νιφάδων**

Η τεχνολογία Selenium DS συμβάλλει στη διατήρηση της ισσοροπίας του μικροβιώματος***

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά της πιτυρίδας σε σύγκριση με placebo και πυριθειόνη ψευδαργύρου

Προσφέρει καταπράυνση και συμβάλλει σην ανακούφιση της αίσθηση κνησμού

Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο

* Κλινική μελέτη σε 45 άτομα, μετά από 4 εβδομάδες θεραπείας.

** Μελέτη Καταλαλωτών σε 262 άτομα, μετά από τακτική χρήση 2 εβδομάδων, Ιταλία.

*** Κλινική μελέτη σε 56 εθελοντές με μέτριας έντασης έως πολύ έντονη μορφή πιτυρίδας.

**** Μελέτη παρατήρησης που διενεργήθηκε από δερματολόγο, μετά από χρήση του Dercos DS για την πολύ έντονη μορφή πιτυρίδα. Εφαρμογή του Dercos DS σε 1619 ασθενείς, 2-3 φορές την εβδομάδα, για 4-6 εβδομάδες.

***** Μελέτη παρατήρησης, μετά από χρήση του Dercos DS ως συντήρηση. Εφαρμογή του Dercos DS σε 361 ασθενείς, 2-3 φορές την εβδομάδα, για 4-11 εβδομάδες, μετά από τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής.

 

2 ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ 1566 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ****

96% των ασθενών αναφέρουν λιγότερο κνησμό στο τριχωτό

93% των ασθενών αναφέρουν μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης στο τριχωτό

95% των δερματολόγων δηλώνουν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα του αντιπιτυριδικού σαμπουάν Dercos DS στα μαλλιά των ασθενών τους

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ 349 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ*****

95% των ασθενών αναφέρουν λιγότερο κνησμό στο τριχωτό

92% των ασθενών αναφέρουν μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης στο τριχωτό

98% των δερματολόγων δηλώνουν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα του αντιπιτυριδικού σαμπουάν Dercos DS στα μαλλιά των ασθενών τους

 

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΜΑΣ

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ;

Βλέπουμε συχνά ασθενείς που μας επισκέπτονται αναζητώντας λύσεις για τη χρόνια πιτυρίδα.

Η πιτυρίδα είναι μια κοινή κατάσταση που τείνει να επανεμφανίζεται εξαιτίας μεμονωμένων παραγόντων προδιάθεσης, όπως το μη ισορροπημένο μικροβίωμα και η περίσσεια σμήγματος.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ;

Η πιτυρίδα δεν θεραπεύεται, και συνήθως πυροδοτείται από το στρες ή άλλους συναισθηματικούς παράγοντες. Ωστόσο, η επανεμφάνισή της μπορεί να αποφευχθεί μέσω ενός προγράμματος συντήρησης με κάποιο αντιπιτυριδικό σαμπουάν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΠΙΤΥΡΙΔΑ;

Για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας, συνιστώ να χρησιμοποιείτε ένα αντιπιτυριδικό σαμπουάν, 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Έπειτα, για πρόληψη της επανεμφάνισης, συνιστώ να χρησιμοποιείτε ένα αντιπιτυριδικό σαμπουάν μία φορά την εβδομάδα, εναλλάξ με ένα ήπιο σαμπουάν.

 

Αποτελεσματικότητα

Απομακρύνει έως και το 100% των ορατών νιφάδων* από την 1η  εφαρμογή. Καταπραΰνει το τριχωτό και συμβάλει στην ανακούφιση από τον κνησμό και τον ερεθισμό. Καθαρίζει εντατικά και ισορροπεί το τριχωτό. Ελέγχει την πιτυρίδα μέχρι και για 6 εβδομάδες.**

*Μελέτη Καταναλωτών, 2 εβδομάδες, 262 άτομα

**Κλινική δοκιμή, 6 εβδομάδες, 32 άτομα

100% εξάλειψη της ορατής πιτυρίδας.

Καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού.

Δράση κατά της επανεμφάνισης για 6 εβδομάδες.

 

Εφαρμογή

Κατά την 1η εφαρμογή, αφήστε να δράσει για 2 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλετε. Στα επόμενα λουσίματα, απλώστε με απαλό μασάζ και μετά ξεβγάλετε. Για συχνή χρήση. Διάρκεια εντατικού προγράμματος 4 εβδομάδες. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλετε αμέσως.

 

Ασφάλεια

Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο.

 

Σύνθεση

AQUA / WATER - SODIUM LAURETH SULFATE - GLYCOL DISTEARATE - COCO-BETAINE - GLYCERIN - DIMETHICONE - CARBOMER - CI 19140 / YELLOW 5 - CITRIC ACID - MENTHOL - 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL - PPG-5-CETETH-20 - SALICYLIC ACID - SELENIUM SULFIDE - SODIUM BENZOATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM HYDROXIDE - TOCOPHERYL ACETATE - PARFUM / FRAGRANCE

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: VICHY
  • Κωδικός: 1079895
  • Βάρος: 0.45kg
13,76€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,10€