MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VIOGENESIS ALIVE MULTI 60caps

VIOGENESIS ALIVE MULTI 60caps

VIOGENESIS ALIVE MULTI 60caps

Alive Multi

Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με 100 θρεπτικά συστατικά ανά κάψουλα. Ιδανικό για την κάλυψη υψηλών διατροφικών αναγκών και για άτομα με υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις.

Η Alive Multi είναι µία πλήρης φόρµουλα 100 θρεπτικών συστατικών αποτελούµενη από βιταµίνες, µέταλλα, ιχνοστοιχεία, υπερτροφές, λιπαρά οξέα, πεπτικά ένζυµα, αντιοξειδωτικές ουσίες και συμβάλλει στην αναπλήρωση των καθηµερινών διατροφικών ελλείψεων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα στον οργανισµό ενέργεια, τόνωση και προστασία.

Προτείνεται για:

Ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Ενίσχυση του οργανισμού κατά τη χειμερινή περίοδο και σε περιπτώσεις εποχικής γρίπης και κρυολογήματος

Υποστήριξη του οργανισμού σε περιπτώσεις hangover και έντονης εξάντλησης

 

Συνιστώµενη δοσολογία

1 – 3 κάψουλες την ηµέρα µε λίγο νερό μαζί με τα γεύματα

 

Συστατικά

Βασικά συστατικά: σκόνη μείγματος ζυμωμένων φρούτων και λαχανικών (μήλο, καρότο, μούρο, ανανάς, ραπάνι, λεμόνι, πορτοκάλι, παντζάρι, δαμάσκηνο, αποξηραμένο δαμάσκηνο, πασιφλόρα, καρπούζι, γκότζι μπέρι, ασερόλα, σπαράγγι, μπανάνα, μύρτιλο, μαύρο φραγκοστάφυλο, μπρόκολο, κεράσι, αρώνια, κράνμπερι, φραγκοστάφυλο, σταφύλι, γκρέιπφρουτ, κράταιγος, τζιτζιφιά, λίτσι, πεπόνι, παπάγια, ροδάκινο, αχλάδι, ρόδι, σμέουρο, φράουλα, ντομάτα), μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων (πράσινος καφές, φύτρα μπρόκολου, πράσινο τσάι, κρεμμύδι, μήλο, ασερόλα, κουερσετίνη, ντομάτα, σπόροι μπρόκολου, ακάι, κουρκουμάς, σκόρδο, βασιλικός, ρίγανη, κανέλα, σαμπούκος, σπόροι καρότου, μανγκοστίν, μαύρο φραγκοστάφυλο, μπλέ μούρο, βύσσινο, βατόμουρο, αρώνια, σμέουρο, σπανάκι, λαχανίδα, μύρτιλο, λαχανάκια Βρυξελλών), σκόνη έλαιου λιναρόσπορου, ανθρακικό ασβέστιο, μείγμα εκχυλίσματος μανιταριών (μαιτάκε, τρεμέλα, σιτάκε), ασκορβικό οξύ, οξείδιο του μαγνησίου, διτρυγική χολίνη, οξική D-άλφα τοκοφερόλη, σκόνη σπιρουλίνας, χλωριούχο κάλιο, δισθενής θειικός σίδηρος, γλυκονικό μαγγάνιο, οξείδιο του ψευδαργύρου, νικοτιναμίδιο, μυο-ινοσιτόλη, γλυκονικός χαλκός, μολυβδαινικό νάτριο, D-παντοθενικό ασβέστιο, P-αμινοβενζοϊκό οξύ, οξική ρετινόλη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, κυανοκοβαλαμίνη, υδροχλωρική θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, χοληκαλσιφερόλη, τριχλωριούχο χρώμιο, πτεροϋλο-L-γλουταμικό οξύ, L-σεληνομεθειονίνη, D-βιοτίνη

Άλλα συστατικά: κέλυφος κάψουλας υδροξυπροπυλοµεθυλοκυτταρίνη

Ενεργά Συστατικά   /   ανά δόση (3 κάψουλες)   /   % ΣΗΔ*

Βιταμίνη C   /   96 mg   /   120

Βιταμίνη Ε   /   24 mg   /   200

Νιασίνη   /   19.2 mg   /   120

Παντοθενικό οξύ (Βιταμίνη Β5)   /   10.2 mg   /   170

Βιταμίνη Α   /   800 μg   /   100

Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1)   /   3.3 mg   /   300

Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2)   /   3.36 mg   /   280

Βιταμίνη Β6   /   4,2 mg   /   300

Βιταμίνη Β12   /   5 μg   /   200

Βιταμίνη D (Χοληκαλσιφερόλη)   /   6,5 μg   /   130

Φυλλικό οξύ (Βιταμίνη Β9)   /   260 μg   /   130

Βιοτίνη (Βιταμίνη Β7)   /   105 μg   /   210

Ασβέστιο   /   60 mg   /   7.5

Μαγνήσιο   /   72 mg   /   19

Σίδηρος   /   9.84 mg   /   70

Ψευδάργυρος   /   19.2 mg   /   192

Μαγγάνιο   /   2.94 mg   /   147

Χαλκός   /   1.89 mg   /   190

Μολυβδαίνιο   /   52.65 mg   /   105

Χρώμιο   /   90 μg   /   225

*% ΣΗΔ = Διατροφική τιμή αναφοράς – Τιμή αναφοράς κατά LMIV

** Δεν έχει οριστεί τιμή αναφοράς

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 86763 / 04.08.2022

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Μορφή: 60 κάψουλες

Συστατικά
Ασβέστιο 120 mg
Βιοτίνη 112 , 5 mg
Βιταμίνη D3 7,5 mg
Βιταμίνη E 25 , 38 mg
Βιταμίνη Α 1350 mg
Βιταμίνη Β12 5 , 25 mg
Βιταμίνη Β6 4 , 4 mg
Θειαμίνη 3 , 19 mg
Μαγγάνιο 1 , 8 mg
Μαγνήσιο 72 mg
Μολυβδαίνιο 5 , 25 mg
Νιασίνη 21 mg
Παντοθενικό Οξύ 11 mg
Ριβοφλαβίνη 4 , 2 mg
Σίδηρος 11 , 1 mg
Φυλλικό Οξύ 300 mg
Χαλκός 1 , 89 mg
Χρώμιο 90 mg
Ψευδάργυρος 19 , 2 mg
Βιταμίνη C 120 mg
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: VIOGENESIS
  • Κωδικός: 10119598
  • Βάρος: 0.10kg
19,26€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,54€