MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

YOUTH LAB. YOUTH SHOT FOR EYES 15ML

YOUTH LAB. YOUTH SHOT FOR EYES 15ML

YOUTH LAB. YOUTH SHOT FOR EYES 15ML

Youth Shot For Eyes 

Κρέμα άμεσης λάμψης και σύσφιξης για την περιοχή των ματιών που μακροπρόθεσμα καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας ορατά πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.

Κρέμα άμεσης λάμψης και σύσφιξης για την περιοχή των ματιών που μακροπρόθεσμα καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας ορατά πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι ένα «σφηνάκι» νεανικότητας και φρεσκάδας, σε μια hi-tech συσκευασία, με εργονομικό απλικατέρ από κράμα μετάλλων ΖΑΜΑΚ (ψευδάργυρο, αλουμίνιο, μαγνήσιο και χαλκό) προκειμένου να δίνει άμεση αίσθηση δροσιάς και τόνωση στην περιοχή.

Ένα εξειδικευμένο “beauty tool” που προσφέρει την αναζωογονητική εμπειρία της κρυοθεραπείας μέσα από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις μασάζ, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της γύρω περιοχής. Ιδανικό για «φρεσκάρισμα» της περιοχής των ματιών μέσα στην ημέρα!

Σε tube, με αεροστεγή συσκευασία για να προφυλάσσει την σύνθεση από τυχόν επιμολύνσεις, λόγω της επαφής με τα χέρια, κι ένα ειδικό pump που απελευθερώνει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεται, χωρίς να υπάρχει σπατάλη προϊόντος.

Κατάλληλη για γυναίκες ηλικίας +25 με μαύρους κύκλους, κατακράτηση, οιδήματα, με λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

 

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:

92% των χρηστών έμειναν ικανοποιημένοι και είδαν εξαιρετικά αποτελέσματα!*

Μετά από την πρώτη εφαρμογή: 86% είδαν πιο φωτεινή την περιοχή, 79% είχαν “lifting” εφέ

Μετά από 28 ημέρες χρήσης: 98% είδαν αναζωογονημένη την περιοχή, 87% ένιωσαν την περιοχή πιο σφριγηλή, 88% είδαν μείωση των μαύρων κύκλων

*τεστ αυτοαξιολόγησης της YOUTH LAB. σε δείγμα 20 γυναικών ηλικίας 28-69

 

Ενεργά Συστατικά

Αποσυμφόρηση της περιοχής και μείωση των οιδημάτων & μαύρων κύκλων με το εκχύλισμα παπαρούνας, ένα συστατικό που αυξάνει την μικροκυκλοφορία και ενισχύει την πυκνότητα στο χόριο.

Λεύκανση με την σταθεροποιημένη βιταμίνη C, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και έχει αποτέλεσμα στους μαύρους κύκλους. Σε σταθεροποιημένη μορφή, η βιταμίνη C έχει το πλεονέκτημα ότι δεν οξειδώνεται όπως η κλασική βιταμίνη C και κρατά όλη τη δραστικότητά της.

Άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ και μακροπρόθεσμη σύσφιξη με το φυτικό εκχύλισμα κιχώριου που παράλληλα, αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου, ενισχύοντας την πυκνότητα του ιστού.

Προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες, συμβάλλοντας στην αποτοξίνωσή της και βελτιώνοντας τον επιδερμιδικό φραγμό με το πατενταρισμένο OSMS PRO Complex, ένα φυσικό σύμπλεγμα οσμολυτών και αμινοξέων από βεταϊνη, προλίνη, σερίνη και ινοσιτόλη.

Φωτεινότητα και ξεκούραστη όψη με το μίγμα από φυσικά ορυκτά μικρο-στοιχεία (mica & tin oxide) που «σβήνουν» τις μικροατέλειες και χαρίζουν ομοιογένεια στην επιδερμίδα. Μη φαγεσωρογόνο _ Χωρίς παραβένες & γλουτένη. Κατάλληλο για vegan _ Δεν δοκιμάζεται σε ζώα.

 

Τρόποι Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά, πρωί & βράδυ, αφήνοντας 1-2 τελίτσες προϊόντος, ξεκινώντας περιμετρικά από την εσωτερική γωνία των ματιών μέχρι την εξωτερική.

Σύρετε το απλικατέρ απαλά με φόρα προς τα κάτω μέχρι την εξωτερική γωνία, κάνοντας ένα μίνι λεμφικό μασάζ, ώστε να ενεργοποιηθεί η μικροκυκλοφορία και να μειωθούν τα οιδήματα.

Επαναλάβετε την κίνηση για τουλάχιστον 4 φορές. Αντίστοιχα κάνετε τις ίδιες κινήσεις στο οστό του άνω βλεφάρου, κατά μήκος των φρυδιών.

Ολοκληρώστε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις με τον παράμεσο, ώστε να απορροφηθεί το πλεονάζον προϊόν.

 

Συστατικά

Aqua, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Olivate, Coco Caprylate / Caprate, Sorbitan Olivate, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide (CI 77891), Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Caprylic / Capric Triglycerides, Chicorium Intybus Root Oligosaccharides, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Papaver Rhoeas Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, Proline, Serine, Inositol, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caesalpinia Spinosa Gum, Carbomer, Gellan Gum, Dimethicone Crosspolymer, Phenylpropanol, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Tin Oxide, Mica (CI 77019), L-arginine, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Parfum, Linalool, Geraniol, Coumarin.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: YOUTH LAB
  • Κωδικός: 10132442
  • Βάρος: 0.10kg
22,92€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,48€