MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

YOUTH LAB. BLEMISH DOTS 32 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ

YOUTH LAB. BLEMISH DOTS 32 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ
YOUTH LAB. BLEMISH DOTS 32 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ
YOUTH LAB. BLEMISH DOTS 32 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ
YOUTH LAB. BLEMISH DOTS 32 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ
Ετικέτες: ΑΚΜΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ
YOUTH LAB. BLEMISH DOTS 32 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ

YOUTH LAB. BLEMISH DOTS 32 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ

Blemish Dots

Για Λιπαρό - Επιρρεπές στις Ατέλειες Δέρμα

Blemish Dots για λιπαρό κι ερεθισμένο δέρμα. 32 καινοτόμα, διάφανα επιθέματα που αντιμετωπίζουν τοπικά σπυράκια και μαύρα στίγματα, καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και ταυτόχρονα προφυλάσσουν την προσβεβλημένη περιοχή από επιπλέον ερεθισμούς λόγω του makeup.

Η συσκευασία περιέχει 1 φακελάκι με 32 επιθέματα μιας χρήσης, σε 2 διαφορετικά μεγέθη για πλήρη κάλυψη των ατελειών, ενώ λόγω της εστιασμένης δράσης τους δεν προκαλούν ερεθισμό ή ξηρότητα στη γύρω περιοχή.

Είναι διάφανα και εφαρμόζουν τέλεια στο δέρμα, γεγονός που τους επιτρέπει να φοριούνται κάτω από το μακιγιάζ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή / και της νύκτας, για θεραπεία και προστασία μαζί.

Δερματολογικά ελεγμένα _ Χωρίς παραβένες, αλκοόλ και φθαλικές ενώσεις.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε τα με τα υπόλοιπα προϊόντα της ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ για το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα: τoν δραστικό αφρό καθαρισμού BLEMISH CLEANSING FOAM, τη ρυθμιστική, ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα ημέρας BALANCE MATTIFYING CREAM και το καινοτόμο διάλυμα CHECK-MATTE SOLUTION σε συσκευασία compact που εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας πάνω από το makeup, προκειμένου να καθαρίζει τους πόρους, να απορροφά τη λιπαρότητα, να μειώνει τους διεσταλμένους πόρους και να ενυδατώνει.

 

Ενδείξεις

Εξάρσεις ακμής

Υπερέκκριση σμήγματος, λιπαρότητα και γυαλάδα

Διεσταλμένους πόρους

Φραγμένους πόρους

 

Ενεργά Συστατικά

Μείωση και εξυγίανση των ατελειών με τη βοήθεια του 1.1% Σαλικυλικού Οξέος που εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος τους δερματικούς πόρους, εξουδετερώνοντας το προπιονικό βακτήριο της ακμής και του αντιφλεγμονώδες, φυτικού εκχυλίσματος από τεϊόδεντρο Tea Tree Leaf Water.

Καταπράυνση δίνουν τα αντιοξειδωτικά φυτικά εκχυλίσματα Scutellaria Baicalensis Root και Phellodendron Amurense Bark, μειώνοντας την ερυθρότητα και προστατεύοντας το δέρμα από τους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

 

Τρόπος Χρήσης

Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος επιθέματος, προκειμένου να καλύπτει πλήρως το σπυράκι και εφαρμόστε το σε καθαρό, στεγνό δέρμα, πιέζοντας ελαφρά να κολλήσει. Αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 8 ώρες. Καθαρίστε την περιοχή και επαναλάβετε τη διαδικασία, εφαρμόζοντας νέο επίθεμα εφόσον χρειαστεί.

Εάν επιθυμείτε, εφαρμόστε από πάνω makeup, δίχως να ανησυχείτε για τυχόν επιδείνωση της φλεγμονής.

 

Συστατικά

Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Salicylic Acid, 1,2-Hexanediol, Phellodendron Amurense Bark Extract, Coptis Chinensis Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sciadopitys Verticillata Root Extract, Canavalia Gladiata Fruit Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Glycerin, Kochia Scoparia Fruit Extract.

 
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: YOUTH LAB
  • Κωδικός: 10127383
  • Βάρος: 0.10kg
2,38€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,92€