MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

YOUTH LAB. DRY OIL 100ML

YOUTH LAB. DRY OIL 100ML

YOUTH LAB. DRY OIL 100ML

Dry Oil 100 ml

Για όλους τους Τύπους Δέρματος

Προσφέρει εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, θρέφει, δίνει λάμψη, καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Αποτελείται από ένα μείγμα φυτικών ελαίων και λιποδιαλυτών δραστικών που εξασφαλίζει πλούσια δράση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς πετροχημικά, parabens & γλουτένη.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Ενδείξεις

Σε κάθε τύπο δέρματος

Ιδιαίτερα στο ξηρό / αφυδατωμένο δέρμα

Σε γραμμές & ρυτίδες

Σε δέρμα με τραχιά υφή

Κατάλληλο και για το ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα

Σε αφυδατωμένα & ταλαιπωρημένα μαλλιά

 

Ενεργά Συστατικά

Έλαιο Αργκάν, συμβάλλει στην αποκατάσταση των λειτουργιών του δέρματος, θρέφει και αναζωογονεί. Ιδανικό και για την ενδυνάμωση των νυχιών.

Σησαμέλαιο, με υψηλή αντιοξειδωτική δράση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και τη φωτογήρανση, και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδαs.

Έλαιο Φουντουκιού, έχει θρεπτική και ενυδατική δράση ενώ λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λινολεïκό οξύ θωρακίζει τον επιδερμιδικό φραγμό, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια νερού που κάνει το δέρμα πιο ευπαθές και προκαλεί ερεθισμούς.

Έλαιο από Ζαχαροκάλαμο, έχει εξαιρετικές ιδιότητες στην περιποίηση των μαλλιών. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι καταπολεμά τον στατικό ηλεκτρισμό, προστατεύει το χρώμα, ενυδατώνει την τρίχα εκ των έσω, παρέχει θερμική προστασία και αυξάνει την ελαστικότητα μειώνοντας σημαντικά το σπάσιμο στις άκρες.

Προσιλανόλη, οργανική ένωση του πυριτίου σε βιοδιαθέσιμη μορφή που συμβάλλει στην αναδόμηση του συνεκτικού ιστού και στη θωράκιση της επιδερμίδας έναντι σε παράγοντες γήρανσης.

Φυτικός Εστέρας που έχει αποδεδειγμένη ενυδατική δράση έως και 8 ώρες, με ικανότητα κατακράτησης της υγρασίας και με σημαντική μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού.

Ευχάριστο, διακριτικό άρωμα με την καρδιά της αρωματικής σύνθεσης να αποτελείται από νότες παιώνιας, κυκλάμινου και μιγκέ ενώ στη βάση της βρίσκουμε νότες σανδαλόξυλου και βανίλιας.

 

Τρόπος Χρήσης

Απλώστε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα, έως ότου απορροφηθεί. Σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά τρίψτε μερικές σταγόνες στις παλάμες σας και απλώστε, αποφεύγοντας τις ρίζες.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: YOUTH LAB
  • Κωδικός: 1038330
  • Βάρος: 0.15kg
15,22€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,27€