MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

YOUTH LAB. RESTORING SERUM 30ML

YOUTH LAB. RESTORING SERUM 30ML

YOUTH LAB. RESTORING SERUM 30ML

Restoring Serum 30ml

Για Όλους τους Τύπους Δέρματος

Το Restoring Serum είναι ένας ειδικός κρεμο-ορός για την επαναφορά της σφριγηλότητας και λάμψης της επιδερμίδας καθώς και για την επανόρθωση ρυτίδων και δυσχρωμιών, χάρη στη σταθεροποιημένη Βιταμίνη C.

Η ομάδα επιστημόνων της YOUTH LAB. μελέτησε σε βάθος τη βιολογία του δέρματος και σχεδίασε τον ειδικό κρεμο-ορό Restoring Serum για την επαναφορά της σφριγηλότητας και λάμψης της επιδερμίδας καθώς και για την επανόρθωση ρυτίδων και δυσχρωμιών.

Ξυπνά τον μεταβολισμό της επιδερμίδας, λειαίνει τις ρυτίδες, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο.

Σε 15 μέρες δίνει αποτέλεσμα αντίστοιχο με μιας ένεσης κολλαγόνου* με τη φόρμουλα της σύσφιξης.

Εντατικός αναζωογονητικός ορός με αντιρυτιδική και συσφικτική δράση για την αύξηση της λάμψης του δέρματος, για όλους τους τύπους δέρματος.

Είναι πηγή βιοενέργειας, λόγω του συνδυασμού 3 πατενταρισμένων συμπλοκών: Neodermyl, Progeline και Tens 'up που αναζωογονούν τους γερασμένους ινοβλάστες, καθώς επίσης διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου τύπου I & amp; III και ελαστίνης. Επιπλέον, η σταθεροποιημένη Βιταμίνη C ρυθμίζει την έκκριση μελάγχρωσης και τον ουλώδη ιστό.

Οι κλινικές δοκιμές αποδεικνύουν ότι οι ρυτίδες μειώνονται κατά 76% ενώ οι γυναίκες εμφάνισαν 98% νεανική αποκατάσταση της λάμψης μέσα σε μόλις 2 μήνες!

Ο Restoring Serum διατίθεται σε premium αεροστεγή συσκευασία! Επιλέγοντας αεροστεγή συσκευασία αποφεύγουμε τη μόλυνση, την αφυδάτωση και επίσης την οξείδωση της κρέμας από την έκθεση στον αέρα και την επαφή με τα χέρια.

Δερματολογικά ελεγμένο. Παραμπέν και φόρμουλα χωρίς γλουτένη.

*Αποτέλεσμα in vivo μελέτης

 

Ενδείξεις

Λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Χαλάρωση

Έλλειψη σφριγηλότητας

Αφυδάτωση

Φωτογηρασμένο δέρμα

Δέρμα με δυσχρωμίες και πανάδες

 

Ενεργά Συστατικά

Neodermyl, σύμπλεγμα Αμινοξέων και Ιχνοστοιχείων με αποδεδειγμένο αποτέλεσμα στη λείανση των ρυτίδων και στην ενίσχυση της σφριγηλότητας σε 15 ημέρες

Progeline, Πεπτίδιο Βιο-μιμητικό της Ελαφίνης με άμεση δράση στην επαναφορά του οβάλ του προσώπου

Tens’up φυσικής προέλευσης συστατικό από τις ρίζες του Κιχώριου με άμεσο και μακροπρόθεσμο "lift" αποτέλεσμα

Σταθεροποιημένη Βιταμίνη C για ενίσχυση της σύνθεσης παραγωγής κολλαγόνου και ομαλοποίηση των δυσχρωμιών της επιδερμίδας

Υαλουρονικό οξύ και Σακχαρομύκητες για ενυδάτωση και ελαστικότητα

 

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά, πρωί ή / και βράδυ, σε καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνος του είτε σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα. Η συσκευασία λειτουργεί με αντλία αέρος και την πρώτη φορά ενδέχεται να χρειάζεται αρκετά πατήματα.

 

Συστατικά

SLES Free, SLS Free, Ethanolamine Free, Vegan, Soy Free, Wheat Free, Formaldehyde Free, Mineral Oil Free, Phthalate Free, Nitro Musk Free, Aqua, Propanediol, Glycerin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cichorium Intybus Root Oligosaccharides, Diheptyl Succinate, Trehalose, Avena Sativa Kernel Oil, Isononyl Isononanoate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Panthenol, Sodium Polyacrylate, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ceratonia Siliqua Gum, Citric Acid, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Saccharomyces Magnesium Ferment, Saccharomyces Copper Ferment, Saccharomyces Silicon Ferment, Saccharomyces Zinc Ferment, Saccharomyces Iron Ferment, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sodium Metabisulfite, Methylglucoside Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate, Gluconolactone, Caesalpinia Spinosa Gum, Parfum, Dextran, Trifluoroacetyl Tripeptide-2.

 

Ενίσχυση μεταβολικής διαδικασίας

Πηγή βιοενέργειας που αναζωογονεί τους γηρασμένους ινοβλάστες και ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου І και Ш και της ελαστίνης.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: YOUTH LAB
  • Κωδικός: 1035798
  • Βάρος: 0.10kg
26,58€
Χωρίς ΦΠΑ: 21,44€