MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

YOUTH LAB. RETINOL REBOOT EYE SERUM 15ML

YOUTH LAB. RETINOL REBOOT EYE SERUM 15ML

YOUTH LAB. RETINOL REBOOT EYE SERUM 15ML

Retinol Reboot Eye Serum

Ισχυρός Αναπλαστικός Ορός

Το Retinol Reboot Eye Serum είναι ένας ισχυρός, αναπλαστικός ορός που μειώνει γραμμές, ρυτίδες και «πόδι της χήνας», συσφίγγει και ενυδατώνει, δίνοντας φωτεινότητα σε όλη την περιοχή των ματιών -συμπεριλαμβανομένου και των βλεφάρων- με την 360° εφαρμογή της σύνθεσης. Μια ο φθαλμολογικά ελεγμένη φόρμουλα ταχείας δράσης σε μορφή ορού, που βασίζεται σε σταθεροποιημένο εστέρα ρετινοϊκού οξέος HPR και ενεργά συστατικά που παρέχουν αναζωογόνηση σε όλη την περιοχή των ματιών. Σε αεροστεγή συσκευασία για να διαφυλάσσεται η δραστικότητα της σύνθεσης και τυχόν επιμόλυνση από την επαφή με τα χέρια και τον ατμοσφαιρικό αέρα.

Η καινοτόμα και υψηλής αποτελεσματικότητας Σειρά “Retinol Reboot” της YOUTH LAB. περιέχει νέας γενιάς Ρετινόλη η οποία επιταχύνει τη φυσική διαδικασία απολέπισης και τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Σταδιακά, χάρη στην αθροιστική της δράση, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες λειαίνουν αισθητά και η επιδερμίδα ανακτά τη φωτεινή, υγιή της όψη και μια ομοιόμορφη χροιά.

Μια εντατική αγωγή επανόρθωσης που συνδυάζει τον προηγμένο ορό προσώπου Retinol Reboot Serum, την κρέμας νυκτός Retinol Reboot Night Cream και τον ισχυρό αναπλαστικό ορό για την περιοχή των ματιών Retinol Reboot Eye Serum.

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι: Δερματολογικά Ελεγμένα, Μη Φαγεσωρογόνα, Χωρίς Παραβένες, & Γλουτένη ενώ Δεν Δοκιμάζονται σε Ζώα & είναι Κατάλληλα για Vegans.

 

Ενδείξεις

Μαύροι κύκλοι

Οιδήματα

Λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Ρυτίδες έκφρασης (πόδι της χήνας)

Ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο

Χαλάρωση

 

Ενεργά Συστατικά

Σταθεροποιημένος εστέρας ρετινοϊκού οξέος HPR, που δρα άμεσα ωθώντας την γρήγορη ανανέωση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο «πόδι της χήνας». Το ρετινοϊκό οξύ προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και είναι ιδανικό για την περιοχή των ματιών, καθώς δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Μοριακό πλέγμα φυσικών βιοπολυμερών – PatchH2O που μεταφέρει σταδιακά και ελεγχόμενα τα ενυδατικά δραστικά στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας βαθιά και εντατική ενυδάτωση.

Εκχύλισμα του φυτού Swertia Chirata, για άμεση λείανση των κάθετων ρυτίδων, ενίσχυση της αναγέννησης των επιδερμικών κυττάρων και βελτίωση της όψης επιδερμίδας.

Meadowfoam delta-lactone. Προσφέρει ισορροπημένη ενυδάτωση για βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητα της επιδερμίδας. Παράλληλα, μειώνει την ερεθιστικότητα επιθετικών δραστικών που εμπεριέχονται σε καλλυντικά προϊόντα.

Φωσφολιπίδια. Φυσικό συστατικό που απαντάται στα κύτταρα του δέρματος, με ρόλο την αποκατάσταση των απαραίτητων λιπιδίων και επιπέδων υγρασίας, όπου συνδυαζόμενα με τα ρετινοειδή ενισχύουν τη διείσδυση τους.

 

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε κάθε βράδυ επαρκή ποσότητα στην ευρύτερη περιοχή των ματιών και πάνω στο κινητό βλέφαρο. Δεν απαιτείται χρήση επιπλέον κρέμας ματιών, εφόσον δεν νιώθετε την ανάγκη.

Σε περίπτωση εφαρμογής κατά τη διάρκεια της ημέρας, απλώστε στη συνέχεια μια κρέμα υψηλής αντηλιακής προστασίας που ενδείκνυται για την περιοχή των ματιών.

Οφθαλμολογική και δερματολογική μελέτη δεν έδειξε ερεθισμό σε:

Μάτια με τάση για ερεθισμό

Χρήστες φακών επαφής

 

Συστατικά

Aqua, Glycerin, Propanediol, Meadowfoam Delta-Lactone, Ethyl Oleate, Diisopropyl Adipate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Synthetic Fluorphlogopite, Isopropyl Palmitate, Hydroxypinacolone Retinoate, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Hyaluronic Acid, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Panthenol, Dunaliella Salina Extract, Swertia Chirata Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Pentylene Glycol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Squalane, Sodium Metabisulfite, Parfum, Chlorphenesin, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Lecithin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Pantolactone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Titanium Dioxide (CI 77891).

15ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: YOUTH LAB
  • Κωδικός: 10150970
  • Βάρος: 0.10kg
24,45€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,71€