MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

A.VOGEL LUFFA COMPLEX ORAL DROPS 50ML

A.VOGEL LUFFA COMPLEX ORAL DROPS 50ML
Ετικέτες: ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
A.VOGEL LUFFA COMPLEX ORAL DROPS 50ML

A.VOGEL LUFFA COMPLEX ORAL DROPS 50ML

Luffa Complex Oral Drops

Βάμμα από συνδυασμό φρέσκων βοτάνων με βάση τη λούφα

Κατάλληλο για:

αλλεργικό συνάχι

αλλεργική ρινίτιδα

αλλεργίες του αναπνευστικού

αλλεργικό έκζεμα

Περιγραφή - τρόπος δράσης

Το Luffa Complex Drops είναι κατάλληλο για το αλλεργικό συνάχι π.χ. πυρετός του χόρτου, φαγούρα, φτέρνισμα, βήχας, φλόγωση του λάρυγγα, της μύτης, των ματιών, δακρύρροια, μπούκωμα της μύτης, ρινική καταρροή. Επίσης, είναι κατάλληλο για την αλλεργική ρινίτιδα (χρόνια ή εποχιακή), το αλλεργικό έκζεμα και άλλες αλλεργίες του αναπνευστικού π.χ. από τρίχες ζώων, πούπουλα, αρώματα.

Luffa: Αυτό το πολύτιμο τροπικό φυτό χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με άλλα βότανα για όλες τις περιπτώσεις των αλλεργιών. Δρα “μπλοκάροντας“ και αποβάλλοντας τις τοξίνες οι οποίες εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ρινίτιδας όπως φτάρνισμα, ρινόρροια, και μπούκωμα. Το σπουδαιότερο όφελος από τη χρήση του φυσικού αυτού ιάματος, είναι η έλλειψη των ανεπιθύμητων ενεργειών που συνήθως παρουσιάζουν τα συνθετικά αντιισταμινικά όπως υπνηλία ή καταβολή. Είναι δυνατή η χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες.

Ammi visnaga: Aσκεί αντισπασμωδική δράση στους βρόγχους και ανακουφίζει από τη δύσπνοια η οποία πολλές φόρες εκδηλώνεται κατά την περίοδο των αλλεργιών.

Aralia racemosa: Δρα στοχευμένα στον ερεθισμένο λάρυγγα και στην τραχεία, βοηθάει στην ελάττωση της φλεγμονής στη μύτη και στους βρόγχους.

Cardiospermum halicacaum: Aνακουφίζει και καταπραΰνει την αλλεργική αντίδραση και ιδιαίτερα τις κνησμώδεις αλλεργικές αντιδράσεις του δέρματος.

Larrea Mexicana: Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και μειώνει αποτελεσματικά τα αλλεργικά συμπτώματα όπως τη φαγούρα και το φτάρνισμα.

Galphimia Glauca: Έχει απευαισθητοποιητικές ιδιότητες και μειώνει άμεσα την αντίδραση του σώματος στα αλλεργιογόνα. Είναι χρήσιμο στη θεραπεία του βρογχικού άσθματος και του “πυρετού εκ χόρτου”.

Okoubaka aubre villei: Είναι ισχυρό αποτοξινωτικό βότανο. Προστίθεται στη φόρμουλα για να “καθαρίσει“ και να δυναμώσει τον οργανισμό καθώς και για να ενισχύσει τη δράση των υπολοίπων έξι φυτών

 

Συστατικά

Aralia racemosa, Cardiospermum halicacabum, Galphimia glauca, Luffa operculata (Luffa), Larrea mexicana, Okoubaka aubre villei και Ammi visnaga.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 67% v/v.

 

Δοσολογία και τρόπος χρήσης

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12ετών: 20 σταγόνες σε λίγο νερό, 2-3 φορές την ημέρα.

Παιδιά (2-12 ετών): 1 σταγόνα ανά έτος ηλικίας σε λίγο νερό, 2 φορές την ημέρα.

50ml

 1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
 2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
 5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
 7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
 8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
 9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
 10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
 • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
 • Εταιρεία: A.VOGEL
 • Κωδικός: 1059109
 • Βάρος: 0.10kg
12,45€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,04€