MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΝΑΙΜΙΑ (ΣΤΙΓΜΑ) ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ

Εταιρεία: LANES
Lanes Iron + Vitamin C  Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή για εύκολη λήψη με υπέροχη γεύση κεράσι Για ενέργεια & τόνωση To συμπλήρωμα διατροφής Lanes Iron + Vitamin C συνδυάζει το σίδηρο με την βιταμίνη C που βοηθάει στην απορρόφησή του, στη δοσολογία που απαιτείται για την..
5,16€
Χωρίς ΦΠΑ:4,16€
AMHES ΒΙΟΤΟΝΙCS ΥΓΡΗ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ 100ml AMHES ΒΙΟΤΟΝΙCS ΥΓΡΗ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ 100ml
Eξαντλημένο
Εταιρεία: AMHES PHARMA
Υγρή Χλωροφύλλη BIOTONICS σε σταγόνες ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ: ΤΟ "ΑΙΜΑ" ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ Ένα απίστευτο ελιξίριο: Η χλωροφύλλη είναι η πράσινη χρωστική ουσία των φυτών, είναι ένα μόριο, ή πιο συγκεκριμένα, μια οικογένεια μορίων που βρίσκονται στα φυτά. Σκοπός της είναι να απορροφάει το φως και να χρησιμοποιεί αυτ..
15,25€
Χωρίς ΦΠΑ:12,30€
Εταιρεία: S-C-NUTRITION
Blood Booster Active17 Αυτή η φόρμουλα κάνει το σώμα σας να παράγει ερυθροποιητίνη με φυσικό τρόπο, μεγιστοποιεί τις αθλητικές σας επιδόσεις, αυξάνει τη συνεργασία πνεύμονα-αίματος, αυξάνει την αντοχή και την απόδοση, αυξάνει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Με τη φυσική αύξηση της ερυθροποι..
195,00€
Χωρίς ΦΠΑ:157,26€
Εταιρεία: AGAN
IRON SunActive Fe formula Συμπλήρωμα διατροφής με πυροφωσφορικό μικροενκαψυλιωμένο σίδηρο (SunActive®Fe), λακτοφερίνη, χαλκό, ψευδάργυρο, φολικό οξύ και βιταμίνες C, B5 & B12 Για την κάλυψη των ημερήσιων διατροφικών αναγκών σε σίδηρο, απαραίτητου στοιχείου για την πρόληψη της αναιμίας και ..
19,64€
Χωρίς ΦΠΑ:15,84€
Εταιρεία: SON
SON Liposomal Vitamin B12 spray Το συμπλήρωμα διατροφής SON Liposomal Vitamin B12 spray περιέχει βιταμίνη Β12 (ως υδροξοκοβαλαμίνη), σε λιποσωμιακή μορφή που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και της ..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Εταιρεία: SMILE
Smile Iron Complex Το συμπλήρωμα διατροφής Smile Iron Complex, περιέχει εκχύλισμα φύλλων κάρυ (Murraya koenigii L), που είναι πλούσιο σε σίδηρο στη φυσική του μορφή. Το συμπλήρωμα διατροφής Smile Iron Complex βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, περιέχει βιταμίνη C, αλλά και βιταμίνες Β1, Β6, φο..
12,61€
Χωρίς ΦΠΑ:10,17€
FULL HEALTH HEMA SUPPORT 60V.CAPS
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
Εταιρεία: FULL HEALTH
Hema Support 60 caps Συμπλήρωμα διατροφής με θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη φυσιολογική αιμοποίηση και στη μείωση της κόπωσης Προτείνεται: Για τη διατροφική υποστήριξη σε περιπτώσεις ανεπάρκειας σιδήρου ή σιδηροπενικής αναιμίας Όπου η διατροφική πρόσληψη υστερεί από θρεπτικά συσ..
20,25€
Χωρίς ΦΠΑ:16,33€
Εταιρεία: SUPER HEALTH
Iron Plus Bisglycinate Σίδηρος υψηλής απορρόφησης, φιλικός στο στομάχι Ορθομοριακή συνεργιστική φόρμουλα με δισγλυκινικό σίδηρο βραδείας αποδέσμευσης που εξασφαλίζει υψηλή απορροφησιμότητα και άμεση αποκατάσταση της ενέργειας χωρίς να προκαλεί στομαχικές διαταραχές ή δυσκοιλιότητα. Ιδανικό για..
14,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,45€
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Mulberry (Λευκό Μούρο) Τα λευκά μούρα του δέντρου morus alba, τα φύλλα του οποίου αποτελούν την τροφή του μεταξοσκώληκα, έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην κινέζικη ιατρική για την εξισορρόπηση των επίπεδων της ινσουλίνης σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη, για την αρτηριακή πίεση, την υπεργλυκαιμία,..
2,01€
Χωρίς ΦΠΑ:1,78€
Εταιρεία: OLONEA
sferevit IRON & C Για τόνωση & ενέργεια Το sferevit IRON είναι συμπλήρωμα σιδήρου με βιταμίνη C. Συμβάλλει στην γενική υγειά και ευεξία, στην τόνωση και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Περιέχει δισγλυκινικό σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, που δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα ή στομ..
11,71€
Χωρίς ΦΠΑ:9,44€
Εταιρεία: OLONEA
sferevit IRON & C Για τόνωση & ενέργεια Το sferevit IRON είναι συμπλήρωμα σιδήρου με βιταμίνη C. Συμβάλλει στην γενική υγειά και ευεξία, στην τόνωση και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Περιέχει δισγλυκινικό σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, που δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα ή στομ..
31,35€
Χωρίς ΦΠΑ:25,28€
Εταιρεία: SALUDBOX
FERRUM Γίνε δυνατός και υγιής Έχετε έλλειψη σιδήρου; Το Saludbox Ferrum εγγυάται βελτίωση των επιπέδων σιδήρου στο αίμα. To Saludbox Ferrum είναι συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή υπογλώσσιου δισκίου, με βάση το σίδηρο, ο οποίος συμβάλλει στη μεταφορά οξυγόνου στον οργανισμό και μειώνει την εξά..
8,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,94€
POWER HEALTH PLATINUM IRON SOFT 30CAPS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
1000MG
20 TABS
Εταιρεία: POWER HEALTH
IRON SOFT To συμπλήρωμα διατροφής Iron Soft περιέχει σίδηρο σε δισγλυκινική μορφή μαζί με βιταμίνες C, Β6 & Β12 σε κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης (DRcaps), που απελευθερώνουν σταδιακά τα θρεπτικά συστατικά. Ο σίδηρος μαζί με τις βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό των ε..
12,01€
Χωρίς ΦΠΑ:9,69€
Εταιρεία: SIDERAL
Sideral Folico Με Σίδηρο & Βιταμίνες με Γλυκαντικά Συμπλήρωμα διατροφής Winmedica Sideral Folico 30 φακελ. για την αντιμετώπιση της έλλειψης σιδήρου και φυλλικού οξέως, τα οποία αποτελούν απαραίτητα διατροφικά συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό σε όλη τη διάρκεια της ζωής. Η έλλειψη ..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
Εταιρεία: QUEST
Fero Q-Life Το συμπλήρωμα διατροφής Fero Q-Life παρέχει την ιδανική ποσότητα σιδήρου μαζί με βιταμίνες B, C και υποστηρικτικά μέταλλα για καλύτερη απορρόφηση και δράση. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την παραγωγή ενέργειας, τη μείωση της κούρασης, την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης, τον σχηματισμ..
8,27€
Χωρίς ΦΠΑ:6,67€
Εταιρεία: VIOGENESIS
Folic Acid 600 μg DEPOT Φυλλικό οξύ (Β9) φαρμακοτεχνικής μορφής δισκίων Depot (βραδείας αποδέσμευσης) Tο Folic Acid Depot είναι βιοδιαθέσιµη µορφή φυλλικού οξέος (Β9), φαρµακοτεχνικής µορφής δισκίων DEPOT. Η πατέντα αυτή επιτρέπει, χάρη στην ειδική επικάλυψη, τη βραδεία αποδέσµευση των µικρ..
8,89€
Χωρίς ΦΠΑ:7,17€
Εταιρεία: SKY PREMIUM LIFE
Turmeric Συμπλήρωμα διατροφής με φόρμουλα υψηλής συγκέντρωσης κουρκουμίνης από εκχύλισμα κουρκουμά Το συμπλήρωμα διατροφής Turmeric της σειράς Sky Premium Life περιέχει εκχύλισμα κουρκουμά με υψηλής συγκέντρωσης κουρκουμίνη. Ο κουρκουμάς ή κιτρινόριζα προέρχεται από το ρίζωμα το φυτού Curcuma ..
13,18€
Χωρίς ΦΠΑ:10,63€
Εταιρεία: LAMBERTS
Η Lamberts Vegan Iron Complex είναι μια Φόρμουλα Σιδήρου & Β12 για Χορτοφάγους Αποτελεί μια ιδανική φόρμουλα σιδήρου και Β12 για χορτοφάγους, καθώς εκτός από σίδηρο και Β12 παρέχει και πολύ υψηλά επίπεδα λυσίνης (αμινοξύ που βρίσκεται κυρίως στο κρέας και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου). Ω..
19,85€
Χωρίς ΦΠΑ:16,01€
Εταιρεία: BETTERYOU
Iron Daily Oral Spray-10 mg Το στοματικό σπρέι Iron Daily Oral Spray της Better You είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα σιδήρου που προσφέρει τη λύση στην πεπτική δυσφορία που προκαλούν τα συνήθη συμπληρώματα σιδήρου. Αυτό το μοναδικό σκεύασμα σιδήρου αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Φαρμακευτική σχ..
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ:18,54€
Εταιρεία: SIDERAL
SIDERAL FORTE 30 CAPS Το SiderALForte είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα σουκροσωμικού σιδήρου σε λιποσωμιακές κάψουλες υψηλής απορρόφησης. Ο σίδηρος είναι από τα πιο βασικά μέταλλα του οργανισμού. Είναι απαραίτητος για την οξυγόνωση των μυών μέσω της αιμοσφαιρίνης, καθώς μετα..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
ETHICSPORT EXTRA SHOT ENERGY 1 ΦΙΑΛΙΔΙΟ 60ML ΥΓΡΟ
Eξαντλημένο
Το ExtraShot Energy αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες Β, αμινοξέα, καφεΐνη,  γλουκορονολακτόνη, που συμβάλλει στην ενίσχυση των ενεργειακών και μεταβολικών διαδικασιών. Η σύνθεση περιέχει επίσης γκουαράνα (Guarana), το οποίο τονώνει τον οργανισμό. Το ExtraShot Energy δεν έχει θερμίδες κ..
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Εταιρεία: NATURES AID
Iron Bisglycinate with Ester-C and Vitamin B12 Για τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το διγλυκονικό σίδηρο (Iron Bisglycinate) της Natures Aid®  βοηθάει στη μείωση των συμπτωμάτων της κόπωσης και της εξάντλησης. Ο σίδηρος συμβάλλει στην φυσιολογική γνωστική λειτουργία Ο σίδηρος συμ..
11,05€
Χωρίς ΦΠΑ:8,91€
Εταιρεία: LAMBERTS
Η βιταμίνη Β12 αποτελεί το μοναδικό φυσικό προϊόν που περιέχει κοβάλτιο, και στο οποίο οφείλει το ζωηρό κόκκινο χρώμα του. Στον άνθρωπο είναι δύσκολο να παρατηρηθεί καθαρή μορφή αβιταμίνωσης Β12. Συνήθως συνοδεύεται με έλλειψη φυλλικού οξέος και του ενδογενούς παράγοντα. Ο τελευταίος παράγεται..
7,98€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Εταιρεία: MEDITRINA
Lactiferon plus Συμπλήρωμα ρύθμισης Σιδήρου & Ενίσχυσης Ανοσοποιητικού Βοηθά στην αποκατάσταση της ομοιόστασης του σιδήρου και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Προτεινόμενη χρήση: Ως συμπλήρωμα της δίαιτας για την αποκατά..
13,29€
Χωρίς ΦΠΑ:10,71€
Εταιρεία: DOCTOR'S FORMULA
DOCTOR'S FORMULAS LACTOFER IRON FORMULA 30CAPS Το LACTOFER Iron Formula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο, λακτοφερίνη, χαλκό και βιταμίνες C, B9 (φολικό οξύ) και B12. Συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, της αιμοσφαιρίνης και στη φυσιολογική αιμοποίη..
10,46€
Χωρίς ΦΠΑ:8,44€
Εταιρεία: DOCTOR'S FORMULA
DOCTOR'S FORMULAS LIPOSOMIAL  B12 1MG 30ML SPRAY VITAMIN B12 1mg 8X ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ Το VΙΤΑΜΙΝ B12 1mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει την πιο ενεργή μορφή της βιταμίνης Β12 (ως μεθυλκοβαλαμίνη). Η βιταμίνη Β1..
9,96€
Χωρίς ΦΠΑ:8,03€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
B-12 1000mcg Υπογλώσσιες σε μορφή μεθυλοκοβαλαμίνης Ξεχωρίζει γιατί περιέχει 1000 mcg B-12 σε μορφή μεθυλοκοβαλαμίνης σε υπογλώσσια δισκία. Έρευνες έχουν δείξει ότι η Β-12 υπό τη μορφή της μεθυλοκοβαλαμίνης είναι άμεσα ενεργή κατά την απορρόφησή της. Επιπρόσθετα η Β-12 ως υπογλώσσιο δισκίο έχει κ..
9,29€
Χωρίς ΦΠΑ:7,49€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
B-12 1000mcg Υπογλώσσιες σε μορφή μεθυλοκοβαλαμίνης Ξεχωρίζει γιατί περιέχει 1000 mcg B-12 σε μορφή μεθυλοκοβαλαμίνης σε υπογλώσσια δισκία. Έρευνες έχουν δείξει ότι η Β-12 υπό τη μορφή της μεθυλοκοβαλαμίνης είναι άμεσα ενεργή κατά την απορρόφησή της. Επιπρόσθετα η Β-12 ως υπογλώσσιο δισκίο έχει κ..
22,34€
Χωρίς ΦΠΑ:18,02€
Εταιρεία: VITABIOTICS
Feroglobin Capsules Για το κυκλοφορικό σύστημα Συμπλήρωμα Σιδήρου Το Feroglobin Capsules είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συνιστάται για τη φυσιολογική παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης. Το Feroglobin Capsules είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο, ψευδά..
10,48€
Χωρίς ΦΠΑ:8,45€
Εταιρεία: VITABIOTICS
Feroglobin Fizz Effervescent Tablets Για το κυκλοφορικό σύστημα Συμπλήρωμα Σιδήρου Το Feroglobin Fizz είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συνιστάται για τη φυσιολογική παραγωγή των ερυθρών κυττάρων του αίματος και της αιμοσφαιρίνης. Το Feroglobin Fizz είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ..
8,25€
Χωρίς ΦΠΑ:6,65€
FLORADIX TABLETS 84TABS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΕΝΟΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FLORADIX
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
LIPOSOMAL
VITAMIN C + D3
30CAPS
Εταιρεία: POWER HEALTH
Floradix Tablets Σίδηρος σε ταμπλέτες, χωρίς δυσάρεστη γεύση. Tόνωση, κάθε μέρα! Η μέρα τελειώνει, όχι όμως και οι αντοχές σας! Τονωθείτε, με Floradix Tablets! Ιδανικό για εσάς που θέλετε ενέργεια σε μορφή… ταμπλέτας. Το Floradix Tablets περιέχει οργανικό γλυκονικό σίδηρο (ΙΙ), βιταμίνες Β2..
19,09€
Χωρίς ΦΠΑ:15,40€
Εταιρεία: SOLGAR
Το φολικό οξύ αποτελεί μια προβιταμίνη, υπεύθυνη για διάφορες λειτουργίες του οργανισμού, η οποία για να απορροφηθεί από τον οργανισμό χρειάζεται να μετατραπεί στη δραστική του μορφή. Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Solgar Folate 400mg περιέχει τον δραστικό μεταβολίτη του φολικού οξέος, παρέχοντας έ..
13,23€
Χωρίς ΦΠΑ:10,67€
Εταιρεία: HEALTH AID
Iron Bisglycinate Σίδηρος Δισγλυκινικός με Βιταμίνη C. Το σημαντικότερο μέταλλο για την διατήρηση της ποιότητας αίματος και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, καθώς τα 2/3 σχεδόν της συνολικής ποσότητάς του στον οργανισμό, βρίσκονται στο αίμα. Βοηθά στη μεταφορά και αποθήκευση οξυγόνου από του..
18,38€
Χωρίς ΦΠΑ:14,82€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
FOLIC ACID 800 μg Το φυλλικό οξύ είναι σημαντικό για την υγεία του νευρικού και πεπτικού συστήματος, το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, καθώς και για την παραγωγή ενέργειας. Έχει χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και θεραπεία της αναιμίας που οφείλεται σε ανεπάρκει..
9,59€
Χωρίς ΦΠΑ:7,74€
Εταιρεία: NOW
Οι ρίζες Panax ginseng που χρησιμοποιούνται στο συγκεκριμένο σκεύασμα είναι ειδικά επιλεγμένες για την υψηλή συγκέντρωση των ginsenoside, τα πιο ενεργά συστατικά στο Ginseng. Το τυπικό περιεχόμενο ginsenoside του εν λόγω προϊόντος είναι συγκεντρωμένο σε ποσοστό 5%, τουλάχιστον. Οι ginsenosides με..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
Εταιρεία: MY MEDICA-OFELIMO
Η τσουκνίδα έχει ένα από τα ευρύτερα φάσματα εφαρμογής των βοτάνων. Ενισχύει και τονώνει όλο το σώμα. Είναι ειδικό ίαμα για το παιδικό έκζεμα και ωφελεί όλες τις μορφές αυτής της πάθησης, ιδιαίτερα στο νευρικό έκζεμα. Σαν στυπτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρινορραγία ή να ανακουφίζει τα συμπτ..
2,77€
Χωρίς ΦΠΑ:2,24€
Εταιρεία: NOW
FOLIC ACID 800 MCG WITH VITAMIN B-12 TABLETS Καθώς το φολικό οξύ αποτελεί μία από τις πιο δύσκολα απορροφήσιμες βιταμίνες, η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο κατά την επιλογή του. Το φολικό οξύ της NOW είναι υψηλής ποιότητας και συνδυάζει 800 mcg φολικού οξέος και 25 mcg βιταμίνης Β-12 που χαρακτ..
8,46€
Χωρίς ΦΠΑ:6,82€
Εταιρεία: LANES
To συμπλήρωμα διατροφής Ester-C με Echinacea & Sambucus nigra είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, που συνδυάζει την προηγμένης μορφής Βιταμίνη C, Ester C, με Εχινάκεια και Σαμπούκο. Η εστερική μορφή βιταμίνης C (Ester C ascorbate) με φυσικούς μεταβολίτες βιταμίνης C (threonate), χάρη στην πατεν..
6,67€
Χωρίς ΦΠΑ:5,38€
Εταιρεία: LAMBERTS
Η διατροφική ανεπάρκεια σιδήρου είναι η πιο γνωστή ανεπάρκεια μετάλλου στον κόσμο σήμερα, σύμφωνα με επίσημες μελέτες του οργανισμού παγκόσμιας υγείας. Όλες οι ηλικίες και των δύο φύλων διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο, αλλά κυρίως οι γυναίκες που βρίσκονται στην αναπαραγωγική ηλικία. Επίσημες έρευνες ..
10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
Εταιρεία: LAMBERTS
Το φυλλικό οξύ παίζει ουσιαστικό ρόλο στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον σχηματισμό του DNA και του RNA και επομένως ιδιαίτερα σημαντικό για την ανάπτυξη του εμβρύου. Είναι ευρέως γνωστό και αποδεκτό, ότι η έλλειψη του φυλλικού οξέος κατά τη διάρκεια του πρώτου..
8,38€
Χωρίς ΦΠΑ:6,76€
Εταιρεία: HEALTH AID
Iron Bisglycinate Σίδηρος Δισγλυκινικός με Βιταμίνη C. Το σημαντικότερο μέταλλο για την διατήρηση της ποιότητας αίματος και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, καθώς τα 2/3 σχεδόν της συνολικής ποσότητάς του στον οργανισμό, βρίσκονται στο αίμα. Βοηθά στη μεταφορά και αποθήκευση οξυγόνου από του..
8,32€
Χωρίς ΦΠΑ:6,71€
FLORADIX LIQUID IRON FORMULA 250ML
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΕΝΟΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FLORADIX
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
LIPOSOMAL
VITAMIN C + D3
30CAPS
Εταιρεία: POWER HEALTH
Floradix Η Σιδηρά προστασία και τόνωση για τις γυναίκες! Γιατί οι γυναίκες γινόμαστε… χίλια κομμάτια! Δύσκολη και απαιτητική η καθημερινότητά σας. Και εσείς γίνεστε χίλια κομμάτια, για να προλαβαίνετε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό χρειάζεστε το Floradix. Το γυναικεί..
19,09€
Χωρίς ΦΠΑ:15,40€
Εταιρεία: SOLGAR
Τα μέταλλα είναι απαραίτητοι παράγοντες της ανθρώπινης διατροφής. Δεν συνθέτονται από τον οργανισμό, αλλά πρέπει να λαμβάνονται έτοιμοι από την διατροφή. Τα μέταλλα είναι συστατικά των οστών, των δοντιών, των μαλακών ιστών, των μυών, του αίματος, και των νευρικών κυττάρων. Λειτουργούν ακόμη ως καταλ..
16,97€
Χωρίς ΦΠΑ:13,68€
Εταιρεία: SOLGAR
Τα μέταλλα είναι απαραίτητοι παράγοντες της ανθρώπινης διατροφής. Δεν συνθέτονται από τον οργανισμό, αλλά πρέπει να λαμβάνονται έτοιμοι από την διατροφή. Τα μέταλλα είναι συστατικά των οστών, των δοντιών, των μαλακών ιστών, των μυών, του αίματος, και των νευρικών κυττάρων. Λειτουργούν ακόμη ως καταλ..
27,17€
Χωρίς ΦΠΑ:21,91€
Εμφάνιση 1 έως 44 από 44 (1 Σελ.)