MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΝΤΕΡΟ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

Εταιρεία: MENARINI
KALEIDON IMMUNO Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ζώντα κύτταρα SynBalance (L. Plantarum, L. Acidophilus, B. Lactis) που προάγουν την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. Περιέχει ψευδάργυρο, σίδηρο, χαλκό, βιταμίνη C, βιταμίνη B6 και βιταμίνη D που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσο..
7,29€
Χωρίς ΦΠΑ:5,88€
Εταιρεία: MENARINI
KALEIDON IBS Ιατροτεχνολογικό προϊόν που περιέχει πολυσακχαρίτες από Goji Berry και Aloe Vera, Ζεόλιθο και θερμικά επεξεργασμένο Lactobacillus plantarum. Μειώνει τις συνήθεις διαταραχές του Συνδρόμου Ευερεθίστου Εντέρου. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του ΣΕΕ που σχετίζονται με κοιλιακό άλγ..
16,15€
Χωρίς ΦΠΑ:13,03€
MENARINI KALEIDON 120 FAST MELT 10 φακελίσκοι
Eξαντλημένο
Εταιρεία: MENARINI
KALEIDON 120 FAST MELT Για ηλικίες 3+ Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τουλάχιστον 12 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) ανά φακελίσκο. Ανακαλύψτε το Kaleidon Fast Melt, σε μορφή σκόνης διασπειρόμενης στο στόμα που μπορεί να καταποθεί εύκολα χωρίς νερό. ..
4,26€
Χωρίς ΦΠΑ:3,43€
Εταιρεία: PIC
Easy Wash No. 4 Πουάρ για Εντερικά Κλύσματα 143ml Πουάρ με άκαμπτο σωληνίσκο που ενδείκνυται για εντερικό πλύσιμο . Κατασκευασμένο από μη τοξικό, μαλακό και ανθεκτικό υλικό,το EasyWash Pera με τον Άκαμπτο σωληνάριο του Pic διευκολύνει την υγιεινή του προϊόντος. Ενδείκνυται για εντερική π..
6,23€
Χωρίς ΦΠΑ:5,03€
Εταιρεία: PIC
Easy Wash No. 12 Πουάρ για Εντερικά Κλύσματα 483ml Πουάρ με άκαμπτο σωληνίσκο που ενδείκνυται για εντερικό πλύσιμο . Κατασκευασμένο από μη τοξικό, μαλακό και ανθεκτικό υλικό,το EasyWash Pera με τον Άκαμπτο σωληνάριο του Pic διευκολύνει την υγιεινή του προϊόντος. Ενδείκνυται για εντερική ..
11,56€
Χωρίς ΦΠΑ:9,32€
Εταιρεία: PIC
Easy Wash No. 10 Πουάρ για Εντερικά Κλύσματα 347ml Πουάρ με άκαμπτο σωληνίσκο που ενδείκνυται για εντερικό πλύσιμο . Κατασκευασμένο από μη τοξικό, μαλακό και ανθεκτικό υλικό,το EasyWash Pera με τον Άκαμπτο σωληνάριο του Pic διευκολύνει την υγιεινή του προϊόντος. Ενδείκνυται για εντερική ..
10,30€
Χωρίς ΦΠΑ:8,31€
POWER HEALTH PLATINUM BILLION ACIDOPHILUS COMBINED 10 30caps
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
+ D3
30 CAPS
Εταιρεία: POWER HEALTH
BILLION ACIDOPHILUS COMBINED 10 Εξειδικευμένος συνδυασμός 10 φιλικών βακτηριακών στελεχών Περιέχει 1 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια από 10 διαφορετικά ευεργετικά στελέχη.   ΣΥΝΘΕΣΗ Ενεργά συστατικά ανά κάψουλα: Μίγμα στελεχών φιλικών βακτηρίων (Bifidobacterium animalis ssp. lacti..
12,75€
Χωρίς ΦΠΑ:10,28€
Εταιρεία: PHARMA Q
Chios Mastiha Powder Μαστίχα Χίου Σκόνη για πόσιμο διάλυμα Οι μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της Μαστίχας Χίου αναγνωρίζονται ήδη από το 2.500 π.Χ..Σε όλη τη διάρκεια των ετών, υπάρχουν αναφορές από τον Ηρόδοτο, τον Διοσκουρίδη, αλλά και από τον Γαληνό, ο οποίος τον 2ο αι. μ..
12,83€
Χωρίς ΦΠΑ:11,36€
Εταιρεία: SUPERFOODS
PROVIOMAX Η μοναδική σύνθεση του SUPERFOODS PROVIOMAX περιέχει 6 δισεκατομμύρια μικροοργανισμούς από 6 διαφορετικά στελέχη (Προβιοτικά) σε συνδυασμό με Ινουλίνη (Πρεβιοτικά) πού οφείλει την συμβιωτική του δράση. Η ενισχυμένη σύνθεση του με Σελήνιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανο..
6,97€
Χωρίς ΦΠΑ:5,62€
Εταιρεία: FULL HEALTH
Natural Deworm Το Natural Deworm της Full Health είναι συμπλήρωμα διατροφής για την φυσική και αποτελεσματική αντιμετώπιση στο πρόβλημα των εντερικών- και όχι μόνο- παράσιτων! Τα παράσιτα χαρακτηρίζονται από παγκόσμια διασπορά και αποτελούν σημαντική αιτία εντερικής λοίμωξης, προσβάλλοντα..
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Εταιρεία: ABOCA
COLIGAS FAST ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΣΗ Το ColiGas Fast κάψουλες είναι μια πολύτιμη βοήθεια σε περίπτωση εξοίδησης της κοιλιακής χώρας, η οποία συχνά συνδέεται με ενοχλητικές διατάσεις που μπορούν να γίνονται αντιληπτές μετά τα γεύματα ή κατά τη διάρκεια τ..
7,53€
Χωρίς ΦΠΑ:6,07€
Εταιρεία: EPSILON HEALTH
Prolife Infant drops Συμπλήρωμα διατροφής για νεογέννητα και βρέφη 0-36 μηνών με ζωντανά προβιοτικά Lactobacillus reuteri Το Prolife Infant είναι ένα συμπλήρωμα βακτηρίων γαλακτικού οξέος που εξισορροπούν τη βακτηριακή χλωρίδα στο έντερο, η οποία μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο από αντιβιοτικά, δι..
6,29€
Χωρίς ΦΠΑ:5,08€
Εταιρεία: AMHES PHARMA
Υγρή Χλωροφύλλη BIOTONICS σε σταγόνες ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ: ΤΟ "ΑΙΜΑ" ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ Ένα απίστευτο ελιξίριο: Η χλωροφύλλη είναι η πράσινη χρωστική ουσία των φυτών, είναι ένα μόριο, ή πιο συγκεκριμένα, μια οικογένεια μορίων που βρίσκονται στα φυτά. Σκοπός της είναι να απορροφάει το φως και να χρησιμοποιεί αυτ..
15,25€
Χωρίς ΦΠΑ:12,30€
Εταιρεία: AMHES PHARMA
Χλωροφύλλη BIOTONICS σε κάψουλες ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ: ΤΟ "ΑΙΜΑ" ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ Ένα απίστευτο ελιξίριο: Η χλωροφύλλη είναι η πράσινη χρωστική ουσία των φυτών, είναι ένα μόριο, ή πιο συγκεκριμένα, μια οικογένεια μορίων που βρίσκονται στα φυτά. Σκοπός της είναι να απορροφάει το φως και να χρησιμοποιεί αυτή την..
15,25€
Χωρίς ΦΠΑ:12,30€
Εταιρεία: ENZYMEDICA
DigestBasic +PROBIOTICS Φόρμουλα 2 σε 1 για ευαίσθητα στομάχια Διασπά το λίπος, τις φυτικές ίνες, τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες* Υποστηρίζει την υγεία του ανοσοποιητικού* Επιταχύνει την πέψη* Ενισχύει την ενέργεια* Μειώνει τα περιστασιακά αέρια, το φούσκωμα και τη δυσπεψία* ..
34,03€
Χωρίς ΦΠΑ:27,44€
Εταιρεία: PIC
Easy Wash No. 6 Πουάρ για Εντερικά Κλύσματα 224ml Πουάρ με άκαμπτο σωληνίσκο που ενδείκνυται για εντερικό πλύσιμο . Κατασκευασμένο από μη τοξικό, μαλακό και ανθεκτικό υλικό,το EasyWash Pera με τον Άκαμπτο σωληνάριο του Pic διευκολύνει την υγιεινή του προϊόντος. Ενδείκνυται για εντερική π..
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,63€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
PRO Berberine 750mg Η βερβερίνη είναι μια φυτική ένωση που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να υποστηρίξει τα υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τον υγιή μεταβολισμό του λίπους. Οι επαγγελματίες υγείας το συνιστούν τώρα για υποστήριξη σε διάφορους τομείς, όπως η υγεία του εγκεφάλου, της καρδιάς..
31,11€
Χωρίς ΦΠΑ:25,09€
Εταιρεία: ERBOZETA
Butidep Τρόφιμο για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς για τη διαιτητική αγωγή σε παθήσεις του εντέρου με ή χωρίς φλεγμονή, χρόνιων καταστάσεων ή περιστασιακών προβλημάτων. Μπορεί να συμβάλλει στη διαχείριση της Φλεγμονώδους Νόσου του Εντέρου (νόσος Crohn, Ελκώδης Κολίτιδα), της Εκκολπωματίτιδας και του ..
18,85€
Χωρίς ΦΠΑ:15,20€
POWER HEALTH PLATINUM PROBIOZEN PLUS CHIOS MASTIC 15CAPS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
+ D3
30 CAPS
Εταιρεία: POWER HEALTH
Probiozen plus Chios Mastic 10 προβιοτικά στελέχη – 2 δις ανά κάψουλα Συμπλήρωμα διατροφής με μαστίχα Χίου, προβιοτικά, γλουταμίνη και ψευδάργυρο. Η μαστίχα Χίου είναι η ρητινώδης έκκριση από το μαστιχόδεντρο, ένας αειθαλής θάμνος ο οποίος ευδοκιμεί αποκλειστικά στη νότια Χίο, στην Ελλάδα. ..
12,75€
Χωρίς ΦΠΑ:10,28€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
Colostrum 500 mg Πρωτόγαλα 30% ανοσοσφαιρίνες lgG   Ξεχωρίζει γιατί περιέχει 30% ανοσοσφαιρίνες IgG, που το καθιστούν ένα από τα πιο περιεκτικά συμπληρώματα διατροφής στην κατηγορία του. Το ποσοστό επί % των ανοσοσφαιρινών είναι η μονάδα μέτρησης της περιεκτηκότητάς του σε αντισώματα..
27,29€
Χωρίς ΦΠΑ:22,01€
Εταιρεία: SC NUTRA
UniBac ORIGINAL 9 Συμπλήρωμα Διατροφής Το UniBac Essential 9 60 caps είναι ένα καθημερινό προβιοτικό μείγμα που περιέχει πάνω από 6 δισεκατομμύρια ζωντανά βακτήρια ανά δύο κάψουλες. Τα 9 στελέχη που περιλαμβάνονται σε αυτό το μείγμα είναι οι Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Plantarum, ..
20,84€
Χωρίς ΦΠΑ:16,81€
Εταιρεία: ZARBIS
Diaraney Η νέα, φυσική, αντιμετώπιση της διάρροιας με διπλή δράση! Μειώνει την ένταση και τη διάρκεια της διάρροιας. Ανακουφίζει από τον πόνο και το φούσκωμα που προκαλούν τα αέρια. Το Diaraney είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση ολιστικά της διάρροιας και των παράπλευρων σ..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,54€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
ANIMAL PARADE PROBIOTICS Παρέχει 7 δισεκατομμύρια ζωντανά φιλικά βακτήρια, με ειδικά στελέχη (P. pentosaceus KABP-041, B. longum KABP™-042) που υποστηρίζονται από κλινικές μελέτες. Παρέχει υψηλή προβιοτική δράση σε bi-layered μασώμενες ταμπλέτες με υπέροχη γεύση! Παρέχει: 7 δισεκατομμύρια ζ..
19,52€
Χωρίς ΦΠΑ:15,74€
POWER HEALTH PLATINUM BILLION ACIDOPHILUS COMBINED 5 30CAPS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
+ D3
30 CAPS
Εταιρεία: POWER HEALTH
Billion Acidophilus Combined 5 Εξειδικευμένος συνδυασμός 5 προβιοτικών στελεχών Το BILLION ACIDOPHILUS COMBINED 5 περιέχει 1,5 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια από 5 διαφορετικά ευεργετικά στελέχη.   ΣΥΝΘΕΣΗ Ενεργά συστατικά ανά κάψουλα: Μίγμα στελεχών φιλικών βακτηρίων (Lactoba..
10,53€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
Εταιρεία: BLUESTONE PHARMA
Freshblis Προβιοτικό σε μορφή Τσίχλας Freshblis. Το πρώτο προβιοτικό σε μορφή Τσίχλας Freshblis, που περιέχει το προβιοτικό στέλεχος Streptococcus Salivarius (BLIS K12). ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΛΙΤΩΣΗ? Χαλίτωση είναι ο ιατρικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την δυσοσμία του στόματος. ..
10,56€
Χωρίς ΦΠΑ:8,52€
Εταιρεία: AYURVEDA
VANELLI CALMDIGEST 60caps Με την ισορροπημένη του φόρμουλα, το, CALMGIGEST είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που απευθύνεται κυρίως στο πεπτικό σύστημα και στη λειτουργία του. Η Melissa υποστηρίζει την πέψη και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου *. Ο μάραθος μειώνει τον κοιλιακό σπα..
13,89€
Χωρίς ΦΠΑ:11,20€
Εταιρεία: ABOCA
COLILEN IBS ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟ, ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Κατηγορίας IIb – Γυάλινη φιάλη 60 καψουλών των 587mg καθεμία. Το Colilen IBS είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν για τη θερ..
15,33€
Χωρίς ΦΠΑ:13,57€
Εταιρεία: NESTLE
NANCARE FLORA – SUPPORT Συμπλήρωμα διατροφής για την ισορροπία του εντερικού μικροβιώματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Με ενεργές καλλιέργειες L.Rhamnosus & ολιγοσακχαρίτες Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα Το συμπλήρωμα διατροφής NESTLÉ NANCARE FLORA SUPPORT περ..
20,07€
Χωρίς ΦΠΑ:16,18€
Εταιρεία: A.VOGEL
Molkosan Fruit Βιολογικό πρεβιοτικό ρόφημα από ορό τυρογάλακτος Το Molkosan είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την εξισορρόπηση της φυσιολογικής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος σε άτομα που υποφέρουν από δυσπεψία, δυσανεξίες σε τροφές και στη λακτόζη και από μη φυσιολογική κινητικότητα του εν..
10,24€
Χωρίς ΦΠΑ:9,06€
Εταιρεία: A.VOGEL
Molkosan 200ml Βιολογικό πρεβιοτικό ρόφημα από ορό τυρογάλακτος Το Molkosan είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την εξισορρόπηση της φυσιολογικής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος σε άτομα που υποφέρουν από δυσπεψία, δυσανεξίες σε τροφές και στη λακτόζη και από μη φυσιολογική κινητικότητα του εν..
7,39€
Χωρίς ΦΠΑ:6,54€
A.VOGEL YARROW COMPLEX DROPS 50ML
Eξαντλημένο
Εταιρεία: A.VOGEL
Yarrow Complex 50ml (Gastrosan) Φυτικό διεγερτικό της πέψης Βάμμα φρέσκων βοτάνων με βάση την αχιλλέα Η αχιλλέα είναι πολύτιμο βότανο για την ενίσχυση της πέψης και την χαλάρωση της έντασης στο έντερο. Επιταχύνει την ανάρρωση διαταραχές του εντέρου, ανακουφίζει από την αίσθηση φουσκώματος κ..
12,57€
Χωρίς ΦΠΑ:10,14€
Εταιρεία: HIGHER NATURE
Glutamine Powder Για την υγεία του εντέρου και του εγκεφάλου Η γλουταμίνη είναι αμινοξύ που υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό, αποθηκεύεται κυρίως στους μύες και συμβάλλει στην: διατήρηση της κυτταρικής ακεραιότητας καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος υγεία του εγκεφάλου κα..
27,70€
Χωρίς ΦΠΑ:22,34€
Εταιρεία: ELPEN
almora PLUS CEREBIOME Για τη φυσιολογική ψυχολογική & νευρική λειτουργία Ιδανικό για άτομα με έντονη καθημερινότητα και στρες και αίσθημα κόπωσης Το almora CEREBIOME είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει τον πατενταρισμένο συνδυασμό προβιοτικών στελεχών Lactobacillu..
13,27€
Χωρίς ΦΠΑ:10,70€
Εταιρεία: HIGHER NATURE
Glutamine Το αμινοξύ Γλουταμίνη είναι απαραίτητο σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού. Είναι απαραίτητο για την παραγωγή Πυρογλουταμινικού άλατος και Γ- Αμινοβουτυρικού οξέος, τα οποία βοηθούν στη συγκέντρωση και στην απομνημόνευση. Χρησιμοποιείται ως καύσιμοαπό τα εγκεφαλικά κύτταρα όταν τα επί..
25,30€
Χωρίς ΦΠΑ:20,40€
Εταιρεία: OLYMPIAN LABS
OL Digestive Enzyme Pro Blend Makzyme-Pro Συνδυασμός πεπτικών ενζύμων & προβιοτικών για την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος. Το Digestive Enzyme Pro Blend είναι ένας μοναδικός συνδυασμός προβιοτικών και πεπτικών ενζύμων. Από κλινικές μελέτες διαπιστώνεται ότι η λήψη προβιοτικών βελτιών..
28,94€
Χωρίς ΦΠΑ:23,34€
Εταιρεία: FLORA
Beyond Greens Το Beyond Greens είναι μια φυσική πολυβιταμίνη και παρέχει τη βάση για βέλτιστη διατροφή με τα καλύτερα υλικά της φύσης. Φυτικό Μείγμα Οργανικής καλλιέργειας με βλαστούς δημητριακών (κριθάρι, βρώμη, σιτάρι, αλφάλφα, σίκαλη), απολιπωμένο λιναρόσπορο, μπρόκολο, τζίντζερ, χλωρέλλα, ..
35,59€
Χωρίς ΦΠΑ:28,70€
FLORA SUPER 5 PROBIOTIC 60CHEW. TABS FLORA SUPER 5 PROBIOTIC 60CHEW. TABS
1-3 Ημέρες
Εταιρεία: FLORA
Super 5 Probiotic Προβιοτικά για ηλικίες 4+ ετών. Για τη διατήρηση της στοματικής υγείας. Το Super 5 Probiotic είναι προβιοτικό συμπλήρωμα που περιέχει εγγυημένα τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια ανά μασώμενη ταμπλέτα κατά το χρόνο παραγωγής και 1 δις κατά την ημερομηνία λήξης ..
26,05€
Χωρίς ΦΠΑ:21,01€
Εταιρεία: FLORA
Kid’s Probiotic Προβιοτικά για παιδιά 4-15 ετών. Για τη διατήρηση της φυσιολογικής παιδικής εντερικής ισορροπίας. Το Kid’s Probiotic είναι προβιοτικό συμπλήρωμα που περιέχει εγγυημένα τουλάχιστον 5 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια ανά κάψουλα κατά το χρόνο παραγωγής και 3 δις κατά την ημερο..
24,15€
Χωρίς ΦΠΑ:19,48€
Εταιρεία: FLORA
Toddler’s Probiotic Προβιοτικά για βρέφη και μωρά 1-3 ετών. Για τη διατήρηση της φυσιολογικής βρεφικής υγείας. Το Toddler’s Probiotic είναι προβιοτικό συμπλήρωμα που περιέχει εγγυημένα τουλάχιστον 3 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια ανά γραμμάριο κατά το χρόνο παραγωγής και 1,7 δις κατά την ..
29,87€
Χωρίς ΦΠΑ:24,09€
LAMBERTS BIOME BALANCE 25 60CAPS LAMBERTS BIOME BALANCE 25 60CAPS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: LAMBERTS
Biome Balance 25 Κλινικά ελεγμένη φόρμουλα που περιέχει 25 δισεκατομμύρια ζωντανά βακτήρια ανά κάψουλα Το Biome Balance 25 της Lamberts, περιέχει 25 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια (κατά τη στιγμή της παρασκευής), με το πλεονέκτημα της λήψης μιας κάψουλας ημερησίως. Τα στελέχη των φιλικών βακτη..
47,67€
Χωρίς ΦΠΑ:38,44€
LAMBERTS BIOME BALANCE 25 30CAPS LAMBERTS BIOME BALANCE 25 30CAPS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: LAMBERTS
Biome Balance 25 Κλινικά ελεγμένη φόρμουλα που περιέχει 25 δισεκατομμύρια ζωντανά βακτήρια ανά κάψουλα Το Biome Balance 25 της Lamberts, περιέχει 25 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια (κατά τη στιγμή της παρασκευής), με το πλεονέκτημα της λήψης μιας κάψουλας ημερησίως. Τα στελέχη των φιλικών βακτη..
25,19€
Χωρίς ΦΠΑ:20,31€
Εταιρεία: INNOVIS
LACTOTUNE Fiber To LACTOTUNE Fiber είναι ένα καινοτόμο συμβιωτικό προϊόν που συνδυάζει 4 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών βακτηρίων (3 δις) με συγκεκριμένες ιδιότητες & πρεβιοτικές ίνες για βέλτιστη θρέψη των προβιοτικών βακτηρίων. Η δράση του συμβάλλει στη φυσική ανακούφιση από τη δυσκοιλι..
12,67€
Χωρίς ΦΠΑ:10,22€
FULL HEALTH CISTUS CRETICUS 230 MG 90 CAPS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: FULL HEALTH
FULL HEALTH CISTUS CRETICUS 230 MG 90 CAPS Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα του φυτού λαδανιά, σταθεροποιημένο σε 20% πολυφαινόλες Από την αρχαία Ελλάδα στις μερες μας το φυτικό ίαμα που εξυμνεί η σύγχρονη επιστήμη!   Αρωματικό, φαρμακευτικό και μελισσοτροφικό φυτό γνωστό από την α..
19,50€
Χωρίς ΦΠΑ:15,73€
Εταιρεία: FULL HEALTH
FULL HEALTH CAPRA GOAT COLOSTRUM Συμπλήρωμα διατροφής με κατσικίσιο πρωτόγαλα  100% από κατσικίσιο γάλα Ελεγμένη ποιότητα- Απόλυτη καθαρότητα 27% απόδοση σε ανοσοσφαιρίνες- για δυνατό ανοσοποιητικό Το πρωτόγαλα (colostrum) αποτελεί το πρώτο γάλα μετά την τεκνοποίηση θηλαστικών,..
38,25€
Χωρίς ΦΠΑ:30,85€
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Cacao Raw Powder Σκόνη από τους καρπούς του κακαόδεντρου χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Ένας ιδιαίτερα υγιεινός τρόπος για τη λήψη σημαντικών ποσοτήτων αντιοξειδωτικών και σημαντικών μετάλλων, όπως μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό, θείο, κάλιο. Η σκόνη του κακάο αυξάνει τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών στ..
3,55€
Χωρίς ΦΠΑ:3,14€
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Cacao Powder Σκόνη από τους καρπούς του κακαόδεντρου χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Ένας ιδιαίτερα υγιεινός τρόπος για τη λήψη σημαντικών ποσοτήτων αντιοξειδωτικών και σημαντικών μετάλλων, όπως μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό, θείο, κάλιο. Η σκόνη του κακάο αυξάνει τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών στον εγ..
3,27€
Χωρίς ΦΠΑ:2,89€
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Ashwagangha Powder Organic Το Ashwagandha (Ασβαγκάντα) - επίσης γνωστό ως ινδικό κεράσι του χειμώνα, έχει το βοτανικό όνομα Withania Somnifera. Καλλιεργείται στη δυτική Ινδία και στα Ιμαλάια, κυρίως στης ξηρότερες περιοχές. Το Ashwagandha έχει πικρόγλυκη γεύση ενώ στην πέψη επικρατεί η γλυκιά ..
4,38€
Χωρίς ΦΠΑ:3,88€
Εταιρεία: OLONEA
bacteflora ΙΝΤΙΜ Προβιοτικά και πρεβιοτικά για το κολπικό μικροβίωμα Συμβιωτικό συμπλήρωμα διατροφής πολλαπλών στελεχών με 25 προβιοτικά στελέχη, 50 δις προβιοτικά ανά κάψουλα και πρεβιοτική ινουλίνη. Τα πολλαπλά στελέχη γαλακτοβακίλλων με στοχευμένη δράση στο κολπικό μικροβίωμα σε συνδυασ..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Εταιρεία: OLONEA
bacteflora PPI Για τη φαρμακευτική αγωγή με PPI Το bacteflora PPI είναι συνδυαστικό σκεύασμα 4 προβιοτικών στελεχών με 10 δις προβιοτικά βακτήρια ανά κάψουλα, βιταμίνες και μέταλλα για την αντιστάθμιση των παρενεργειών φαρμακευτικής αγωγής με PPI. Περιέχει μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρ..
18,51€
Χωρίς ΦΠΑ:14,93€
Εταιρεία: OLONEA
bacteflora JUNIOR για βρέφη και παιδιά Το bacteflora JUNIOR είναι συμπλήρωμα ειδικής σύνθεσης 9 προβιοτικών στελεχών με 6 δις προβιοτικά βακτήρια ανά φακελάκι για την καθημερινή συμπλήρωση του εντερικού μικροβιώματος βρεφών και παιδιών έως 12 ετών. Διατίθεται σε μορφή σκόνης, με ουδέτερη γεύση..
23,10€
Χωρίς ΦΠΑ:18,63€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 289 (6 Σελ.)