MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ

Εταιρεία: LANES
Lanes Iron + Vitamin C  Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή για εύκολη λήψη με υπέροχη γεύση κεράσι Για ενέργεια & τόνωση To συμπλήρωμα διατροφής Lanes Iron + Vitamin C συνδυάζει το σίδηρο με την βιταμίνη C που βοηθάει στην απορρόφησή του, στη δοσολογία που απαιτείται για την..
5,16€
Χωρίς ΦΠΑ:4,16€
Εταιρεία: BIOPLUS
IRONLIFT Spray Εύληπτο, µε υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Το υπογλώσσιο spray IRONLIFT είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργήθηκε για την έλλειψη σιδήρου που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα γυναίκες, παιδιά, έφηβοι και άτομα με χρόνιες δυσανεξίες και παθήσεις. Βοηθά τους ασθενείς να συμμορφωθούν με τ..
12,09€
Χωρίς ΦΠΑ:9,75€
Εταιρεία: ALL TEST
All Test Ferritin Rapid Test Kit Τεστ Ταχείας Αυτοδιάγνωσης Φερριτίνης στο Αίμα για Ανίχνευση Περίπτωσης Ανεπάρκειας Σιδήρου Η φερριτίνη είναι μία πρωτεΐνη, που βρίσκεται σε όλους σχεδόν τους ζωντανούς οργανισμούς συμπεριλαμβανομένων των φυκιών, των βακτηρίων, των ανωτέρων φυτών, των ζώων και φυ..
5,12€
Χωρίς ΦΠΑ:4,83€
Εταιρεία: AGAN
IRON SunActive Fe formula Συμπλήρωμα διατροφής με πυροφωσφορικό μικροενκαψυλιωμένο σίδηρο (SunActive®Fe), λακτοφερίνη, χαλκό, ψευδάργυρο, φολικό οξύ και βιταμίνες C, B5 & B12 Για την κάλυψη των ημερήσιων διατροφικών αναγκών σε σίδηρο, απαραίτητου στοιχείου για την πρόληψη της αναιμίας και ..
19,64€
Χωρίς ΦΠΑ:15,84€
Εταιρεία: SMILE
Smile Iron Complex Το συμπλήρωμα διατροφής Smile Iron Complex, περιέχει εκχύλισμα φύλλων κάρυ (Murraya koenigii L), που είναι πλούσιο σε σίδηρο στη φυσική του μορφή. Το συμπλήρωμα διατροφής Smile Iron Complex βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, περιέχει βιταμίνη C, αλλά και βιταμίνες Β1, Β6, φο..
12,61€
Χωρίς ΦΠΑ:10,17€
FULL HEALTH HEMA SUPPORT 60V.CAPS
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
Εταιρεία: FULL HEALTH
Hema Support 60 caps Συμπλήρωμα διατροφής με θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη φυσιολογική αιμοποίηση και στη μείωση της κόπωσης Προτείνεται: Για τη διατροφική υποστήριξη σε περιπτώσεις ανεπάρκειας σιδήρου ή σιδηροπενικής αναιμίας Όπου η διατροφική πρόσληψη υστερεί από θρεπτικά συσ..
20,25€
Χωρίς ΦΠΑ:16,33€
Εταιρεία: A.VOGEL
Urtica Ισχυρό φυτικό αποτοξινωτικό Βάμμα από φρέσκια τσουκνίδα Η τσουκνίδα έχει από τα ευρύτερα φάσματα εφαρμογής ανάμεσα στα βότανα. Ενισχύει και τονώνει όλο το σώμα και αποτελεί από τις καλύτερες φυσικές πηγές μετάλλων. Είναι εξαιρετικό βότανο για περιπτώσεις αναιμίας, καθώς η περιεχόμενη..
11,41€
Χωρίς ΦΠΑ:9,20€
Εταιρεία: VITABIOTICS
FEROGLOBIN LIQUID PLUS Ολοκληρωμένη και ισορροπημένη υγρή σύνθεση για ενήλικες με βάση τον σίδηρο, το φολικό οξύ, βιταμίνες και μέταλλα, ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη της αναιμίας και της κούρασης. Συμβάλλει στην πρόληψη διαφορετικών τύπων αναιμίας, συμπεριλαμβανομένης της αναιμίας λόγω έ..
7,76€
Χωρίς ΦΠΑ:6,26€
Εταιρεία: SUPER HEALTH
Iron Plus Bisglycinate Σίδηρος υψηλής απορρόφησης, φιλικός στο στομάχι Ορθομοριακή συνεργιστική φόρμουλα με δισγλυκινικό σίδηρο βραδείας αποδέσμευσης που εξασφαλίζει υψηλή απορροφησιμότητα και άμεση αποκατάσταση της ενέργειας χωρίς να προκαλεί στομαχικές διαταραχές ή δυσκοιλιότητα. Ιδανικό για..
14,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,45€
VIOGENESIS SIDIRON LACTOFERRIN 100MG 30TABS VIOGENESIS SIDIRON LACTOFERRIN 100MG 30TABS
ΠΡΟΪΟΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ
ΙΑΤΡΙΚΟΥ
ΣΚΟΠΟΥ!
Εταιρεία: VIOGENESIS
SidirON Lactoferrin 100 mg Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (ισορροπημένη δίαιτα). Για τη διαιτητική διαχείριση σε διαγνωσμένη σιδηροπενική αναιμία. To SidirON είναι ένα διαιτητικό προϊόν το οποίο ανήκει στην κατηγορία των τροφίμων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (ισορροπημένη δίαιτα) και..
14,22€
Χωρίς ΦΠΑ:13,42€
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Mulberry (Λευκό Μούρο) Τα λευκά μούρα του δέντρου morus alba, τα φύλλα του οποίου αποτελούν την τροφή του μεταξοσκώληκα, έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην κινέζικη ιατρική για την εξισορρόπηση των επίπεδων της ινσουλίνης σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη, για την αρτηριακή πίεση, την υπεργλυκαιμία,..
2,01€
Χωρίς ΦΠΑ:1,78€
Εταιρεία: SALUDBOX
FERRUM Γίνε δυνατός και υγιής Έχετε έλλειψη σιδήρου; Το Saludbox Ferrum εγγυάται βελτίωση των επιπέδων σιδήρου στο αίμα. To Saludbox Ferrum είναι συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή υπογλώσσιου δισκίου, με βάση το σίδηρο, ο οποίος συμβάλλει στη μεταφορά οξυγόνου στον οργανισμό και μειώνει την εξά..
8,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,94€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
HEMA-PLEX Μοναδική φόρμουλα με σίδηρο (85mg) και άλλα μέταλλα, που έχουν ρόλο κατά της αναιμίας, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, L-κυστεΐνη, βότανα πλούσια σε βιοφλαβονοειδή και προανθοκυανιδίνες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βιοπερίνη και πράσινα μέρη φυτών (πλούσια σε χλωροφύλλη και ιχνοστοιχεί..
16,48€
Χωρίς ΦΠΑ:13,29€
Εταιρεία: DOCTOR'S FORMULA
NANOFER Νανοσωματιδιακή Φόρμουλα Σιδήρου Η Νανοσωματιδιακή Φόρμουλα Nanofer είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο, βιταμίνη C, βιταμίνη Β12, φολικό οξύ, και χαλκό. Ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διε..
10,16€
Χωρίς ΦΠΑ:8,19€
POWER HEALTH PLATINUM IRON SOFT 30CAPS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
1000MG
20 TABS
Εταιρεία: POWER HEALTH
IRON SOFT To συμπλήρωμα διατροφής Iron Soft περιέχει σίδηρο σε δισγλυκινική μορφή μαζί με βιταμίνες C, Β6 & Β12 σε κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης (DRcaps), που απελευθερώνουν σταδιακά τα θρεπτικά συστατικά. Ο σίδηρος μαζί με τις βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό των ε..
12,01€
Χωρίς ΦΠΑ:9,69€
Εταιρεία: SIDERAL
Sideral Folico Με Σίδηρο & Βιταμίνες με Γλυκαντικά Συμπλήρωμα διατροφής Winmedica Sideral Folico 30 φακελ. για την αντιμετώπιση της έλλειψης σιδήρου και φυλλικού οξέως, τα οποία αποτελούν απαραίτητα διατροφικά συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό σε όλη τη διάρκεια της ζωής. Η έλλειψη ..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
NORDAID IRON ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY 30ML NORDAID IRON ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY 30ML
ΜΕ THN
ΑΓΟΡA
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΝΟRDAID
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
NORDAID
SLEEP AID
ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY
ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ
30ML
Εταιρεία: NORDAID
IRON ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY 30ML Περιέχει 200 ψεκασμούς. Καλύπτει χορήγηση 50 ημερών με 4 ψεκασμούς (δηλαδή 10mg Fe +3) μια φορά την μέρα. Κάθε ένας ψεκασμός περιέχει 2,5mg τρισθενούς στοιχειακού σιδήρου. Το Υπογλώσσιο IRON SPRAY της NORDAID είναι ένα Πρωτοποριακό σκεύασμα-συμπλήρωμα διατροφή..
16,82€
Χωρίς ΦΠΑ:13,56€
Εταιρεία: VITABIOTICS
Feroglobin Liquid Για το κυκλοφορικό σύστημα Συμπλήρωμα Σιδήρου Το Feroglobin Liquid είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συνιστάται για τη φυσιολογική παραγωγή των ερυθρών κυττάρων του αίματος και της αιμοσφαιρίνης. Το Feroglobin Liquid είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο, ψευ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Εταιρεία: QUEST
Fero Q-Life Το συμπλήρωμα διατροφής Fero Q-Life παρέχει την ιδανική ποσότητα σιδήρου μαζί με βιταμίνες B, C και υποστηρικτικά μέταλλα για καλύτερη απορρόφηση και δράση. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την παραγωγή ενέργειας, τη μείωση της κούρασης, την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης, τον σχηματισμ..
8,27€
Χωρίς ΦΠΑ:6,67€
Εταιρεία: PHARMA Q
Ferrum Iasis Σίδηρο Πυροφωσφορικός Λιποσωμιακός σε μικροκάψουλες, Βιταμίνη Β12, Βιταμίνη C & Φολικό οξύ, με γλυκαντικά. Διασπειρόμενα στο στόμα κοκκία με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι, 28 φακελίδια To Ferrum Iasis είναι συμπλήρωμα διατροφής με Σίδηρο Πυροφωσφορικό Λιποσωμιακό σε μικροκάψουλες σ..
12,78€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Εταιρεία: PHARMA Q
Ferrum Iasis Drops 3 Σίδηρος Πυροφωσφορικός Λιποσωμιακός σε μικροκάψουλες, Βιταμίνη Β6 και Βιταμίνη Β12 Φιαλίδιο 30ml με σταγονόμετρο, ουδέτερη γεύση Το Ferrum Iasis® Drops 3  περιέχει Σίδηρο Πυροφωσφορικό Λιποσωμιακό σε μικροκάψουλες, Βιταμίνη Β6 και Βιταμίνη Β12, ιδανικό για την αναπλήρω..
8,70€
Χωρίς ΦΠΑ:8,20€
Εταιρεία: NATURES AID
Iron Mini Drops - Σίδηρος σε σταγόνες για παιδιά Ο σίδηρος είναι επίσης σημαντικός για τη φυσιολογική γνωστική ανάπτυξη στα παιδιά και υποστηρίζει την υγιή παραγωγή ενέργειας. Τα μωρά γεννιούνται με σίδηρο αποθηκευμένο στο σώμα τους, αλλά απαιτείται μια σταθερή ποσότητα επιπλέον σιδήρου, ιδίως..
11,13€
Χωρίς ΦΠΑ:8,98€
Εταιρεία: SELF OMNINUTRITION
Το συμπλήρωμα σιδήρου, Iron της Self σε κάψουλες, καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού σε σίδηρο με 30mg ανά κάψουλα. Ο σίδηρος είναι μέρος της αιμοσφαιρίνης, το στοιχείο που είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα. Τα άτομα με ανεπάρκεια σιδήρου εμφανίζουν συχνά κόπωση επειδή το σώμα του..
7,33€
Χωρίς ΦΠΑ:5,91€
Εταιρεία: UNI-PHARMA
TONOSAN SidiroFOLIC Με σίδηρο & φυλλικό οξύ  Το TONOSAN SidiroFOLIC αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, στην πρακτική μορφή των διασπειρόμενων στο στόμα κοκκίων σε φακελίσκο, για την κάλυψη των καθημερινών απαιτήσεων σε σίδηρο και φολικό οξύ, χωρίς να απαιτείται η χρήση νερού. Ο σί..
8,89€
Χωρίς ΦΠΑ:7,17€
UNI-PHARMA TONOSAN SIDIROBOOSTER + B12 15 ΦΙΑΛΙΔΙΑ X 7ML UNI-PHARMA TONOSAN SIDIROBOOSTER + B12 15 ΦΙΑΛΙΔΙΑ X 7ML
Eξαντλημένο
Εταιρεία: UNI-PHARMA
TONOSAN Sidirobooster + B12 Με σίδηρο & βιταμίνη Β12 To TONOSAN Sidirobooster + B12 αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής σε πόσιμο διάλυμα, στην πρακτική μορφή «push & drink» φιαλιδίων μίας δόσης, για την κάλυψη των καθημερινών απαιτήσεων σε σίδηρο και βιταμίνη B12. Ο σίδηρος συμβάλλει..
13,61€
Χωρίς ΦΠΑ:10,98€
Εταιρεία: VIOGENESIS
Folic Acid 600 μg DEPOT Φυλλικό οξύ (Β9) φαρμακοτεχνικής μορφής δισκίων Depot (βραδείας αποδέσμευσης) Tο Folic Acid Depot είναι βιοδιαθέσιµη µορφή φυλλικού οξέος (Β9), φαρµακοτεχνικής µορφής δισκίων DEPOT. Η πατέντα αυτή επιτρέπει, χάρη στην ειδική επικάλυψη, τη βραδεία αποδέσµευση των µικρ..
8,89€
Χωρίς ΦΠΑ:7,17€
Εταιρεία: BETTERYOU
Iron Daily Oral Spray-10 mg Το στοματικό σπρέι Iron Daily Oral Spray της Better You είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα σιδήρου που προσφέρει τη λύση στην πεπτική δυσφορία που προκαλούν τα συνήθη συμπληρώματα σιδήρου. Αυτό το μοναδικό σκεύασμα σιδήρου αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Φαρμακευτική σχ..
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ:18,54€
Εταιρεία: HUBNER
Iron VITAL F Συμπλήρωμα διατροφής με σίδηρο και βιταμίνη C Σίδηρος για ενέργεια ζωής Αισθάνεστε κουρασμένοι ή εξαντλημένοι; Μπορεί να είναι συμπτώματα ανεπάρκειας σιδήρου. Αυτό το ιχνοστοιχείο διαδραματίζει έναν βασικό ρόλο στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος και ως εκ τούτου..
10,55€
Χωρίς ΦΠΑ:8,51€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
Iron Chelate Formula – Φόρμουλα Χηλικού Σιδήρου Ξεχωρίζει γιατί περιέχει την πιο απορροφήσιμη μορφή σιδήρου-χηλική, καθώς και για την σωστή περιεκτικότητα του σε βιταμίνη C, B12 και 400mcg φυλλικού οξέος. Επίσης δεν προκαλεί καμία παρενέργεια όπως δυσκοιλιότητα η διάρροια, δεν πειράζει στο στομάχ..
16,53€
Χωρίς ΦΠΑ:13,33€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
Iron Chelate Formula – Φόρμουλα Χηλικού Σιδήρου Ξεχωρίζει γιατί περιέχει την πιο απορροφήσιμη μορφή σιδήρου-χηλική, καθώς και για την σωστή περιεκτικότητα του σε βιταμίνη C, B12 και 400mcg φυλλικού οξέος. Επίσης δεν προκαλεί καμία παρενέργεια όπως δυσκοιλιότητα η διάρροια, δεν πειράζει στο στομάχ..
26,56€
Χωρίς ΦΠΑ:21,42€
Εταιρεία: LAMBERTS
Αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες και υψηλής περιεκτικότητας πολυβιταμινούχο φόρμουλα η οποία συνδυάζει υψηλές δόσεις από τα σημαντικότερα μικροθρεπτικά συστατικά, είναι ενισχυμένη με τα 2 σημαντικότερα για την υγεία των οστών μακρο-μέταλλα το ασβέστιο και το μαγνήσιο. Η πλειονότητα τ..
32,54€
Χωρίς ΦΠΑ:26,24€
Εταιρεία: SIDERAL
SIDERAL FORTE 30 CAPS Το SiderALForte είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα σουκροσωμικού σιδήρου σε λιποσωμιακές κάψουλες υψηλής απορρόφησης. Ο σίδηρος είναι από τα πιο βασικά μέταλλα του οργανισμού. Είναι απαραίτητος για την οξυγόνωση των μυών μέσω της αιμοσφαιρίνης, καθώς μετα..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
SIDERAL SPORT 20 SACHETS x 32GR + 20 SACHETS ΔΩΡΟ SIDERAL SPORT 20 SACHETS x 32GR + 20 SACHETS ΔΩΡΟ
ΔΩΡΟ
20 SACHETS
Εταιρεία: SIDERAL
SIDERAL SPORT 20 SACHETS x 32GR + 20 SACHETS ΔΩΡΟ Για αντοχές που αξίζουν βραβείο. Το SiderAL Sport είναι κατάλληλο για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του οργανισμού λόγω σωματικής άσκησης ή πνευματικής κόπωσης, αλλά και σε περιπτώσεις μη ισορροπημένης διατροφής. Το SiderAL Sport είναι..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
IRON 40 mg Χηλικός σίδηρος με τη βιοτρονική μέθοδο χηλικοποίησης. Κάθε δόση (2 ταμπλέτες) παρέχει 40 mg στοιχειακού σιδήρου, που αντιστοιχούν σε 400 mg χηλικού σιδήρου. Προϊόν κατάλληλο για φυτοφάγους. Απαλλαγμένο από τα κοινά αλλεργιογόνα μαγιά, σιτάρι και γάλα. Συνήθης χρήση  Δύο τα..
10,15€
Χωρίς ΦΠΑ:8,19€
Εταιρεία: MEDITRINA
Lactiferon plus Συμπλήρωμα ρύθμισης Σιδήρου & Ενίσχυσης Ανοσοποιητικού Βοηθά στην αποκατάσταση της ομοιόστασης του σιδήρου και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Προτεινόμενη χρήση: Ως συμπλήρωμα της δίαιτας για την αποκατά..
13,29€
Χωρίς ΦΠΑ:10,71€
Εταιρεία: META PHARM
B-FERRUM PLUS POLYPHENOLE Το B-Ferrum plus Polyphenole πόσιμα κοκκία, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο και πολυφαινόλες από εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (Camellia sinensis).Ο σίδηρος συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης. &n..
45,03€
Χωρίς ΦΠΑ:36,32€
FLORADIX TABLETS 84TABS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΕΝΟΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FLORADIX
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
LIPOSOMAL
VITAMIN C + D3
30CAPS
Εταιρεία: POWER HEALTH
Floradix Tablets Σίδηρος σε ταμπλέτες, χωρίς δυσάρεστη γεύση. Tόνωση, κάθε μέρα! Η μέρα τελειώνει, όχι όμως και οι αντοχές σας! Τονωθείτε, με Floradix Tablets! Ιδανικό για εσάς που θέλετε ενέργεια σε μορφή… ταμπλέτας. Το Floradix Tablets περιέχει οργανικό γλυκονικό σίδηρο (ΙΙ), βιταμίνες Β2..
19,09€
Χωρίς ΦΠΑ:15,40€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
HEMA-PLEX Caps Μοναδική αιματική φόρμουλα με σίδηρο (85 mg) και άλλα μέταλλα, που έχουν ρόλο κατά της αναιμίας, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, L-κυστεΐνη, βότανα πλούσια σε βιοφλαβονοειδή και προανθοκυανιδίνες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βιοπερίνη και πράσινα μέρη φυτών (πλούσια σε χλωροφύλλη ..
21,77€
Χωρίς ΦΠΑ:17,56€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
HEMA-PLEX Tabs Μοναδική αιματική φόρμουλα με σίδηρο (85 mg) και άλλα μέταλλα, που έχουν ρόλο κατά της αναιμίας, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, L-κυστεΐνη, βότανα πλούσια σε βιοφλαβονοειδή και προανθοκυανιδίνες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βιοπερίνη και πράσινα μέρη φυτών (πλούσια σε χλωροφύλλη ..
16,97€
Χωρίς ΦΠΑ:13,68€
Εταιρεία: SIDERAL
SIDERAL SPORT 32 GR 20 SACHETS Γρήγοροι ρυθμοί, αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις, κακή διατροφή, γυμναστήριο, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση... και ο οργανισμός μας ζητά ενισχύσεις SiderAL® Sport με 10 δραστικά συστατικά, σίδηρο (τρισθενής πυροφωσφορικός σίδηρος), βιταμίνες του συμπλέγματος ..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Εταιρεία: SIDERAL
SIDERAL FORTE 20CAPS Κουράζεστε εύκολα; Έχετε αυξημένη τριχόπτωση ή σπάνε τα νύχια σας; Μήπως σας λείπει σίδηρος; Έχετε ξαναπάρει σίδηρο και είχατε ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως πόνο στο στομάχι, δυσκοιλιότητα ή διάρροια; Τώρα υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος να πάρετε σίδηρο χωρίς να έχετε ενοχλ..
13,47€
Χωρίς ΦΠΑ:10,86€
Εταιρεία: NOW
IRON COMPLEX VEGETARIAN TABLETS O σίδηρος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του αίματος και ορισμένων ενζύμων που σχετίζονται με το μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Συγκεκριμένα, ο σίδηρος είναι απαραίτητο στοιχείο για τη σύνθεση της αιμοσφαιρίνης και ορισμένων ενζύμων που ευθύνονται για τη μ..
12,70€
Χωρίς ΦΠΑ:10,24€
Εταιρεία: NOW
FOLIC ACID 800 MCG WITH VITAMIN B-12 TABLETS Καθώς το φολικό οξύ αποτελεί μία από τις πιο δύσκολα απορροφήσιμες βιταμίνες, η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο κατά την επιλογή του. Το φολικό οξύ της NOW είναι υψηλής ποιότητας και συνδυάζει 800 mcg φολικού οξέος και 25 mcg βιταμίνης Β-12 που χαρακτ..
8,46€
Χωρίς ΦΠΑ:6,82€
Εταιρεία: QUEST
Το συμπλήρωμα διατροφής Mega B50 quick release της Quest, περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών Β, οι οποίες ενισχύουν την απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή και μπορεί να ελαττώσουν την κόπωση και να υποστηρίξουν την αυτοσυγκέντρωση και τη μνήμη. Επίσης, το σύμπλεγμα βιταμινών Β απαιτείται για ένα υγιές ν..
7,47€
Χωρίς ΦΠΑ:6,03€
Εταιρεία: LAMBERTS
Αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες πολυβιταμίνες που κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην δοσολογία της μιας ταμπλέτας ημερησίως. Η συγκεκριμένη φόρμουλα, παρέχει το σύνολο των πιο σημαντικών μικροθρεπτικών συστατικών σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνει σελήνιο και χρώμιο, 2 ..
26,47€
Χωρίς ΦΠΑ:21,35€
Εταιρεία: HEALTH AID
Haemovit Liquid Gold Σιρόπι με βιταμίνες, Μέταλλα & Φυτικά εκχυλίσματα Για την διατήρηση της υγείας του αίματος, χρειάζονται σίδηρος, βιταμίνη Β12 και φυλλικό οξύ, τα οποία βοηθούν στη δημιουργία αιμογλοβίνης, το ενεργό μέρος των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Το πλάσμα του αίματος είναι το υγρό τμήμα ..
14,64€
Χωρίς ΦΠΑ:11,81€
HEALTH AID VITAMIN B2 100MG 60TABS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: HEALTH AID
Vitamin B2 100mg Ριβοφλαβίνη 100mg. Παίζει σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, το μεταβολισμό των λιπών, των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών, των σακχάρων και για την παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό. Επίσης βοηθά στο φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου και είναι ευεργετική για τη..
11,20€
Χωρίς ΦΠΑ:9,03€
Εταιρεία: HEALTH AID
Haemovit Plus Σίδηρος, Βιταμίνη Β12, Β6 & Φυλλικό οξύ Τα ερυθρά αιμοσφαίρια του αίματος είναι υπεύθυνα για την μεταφορά του οξυγόνου σε ολόκληρο το σώμα, δίνοντας τη δυνατότητα στα κύτταρα του οργανισμού να λειτουργήσουν σωστά, για την παραγωγή ενέργειας και την γενικότερη ζωτικότητα του σώματ..
11,20€
Χωρίς ΦΠΑ:9,03€
FLORADIX LIQUID IRON FORMULA 250ML
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΕΝΟΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FLORADIX
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
LIPOSOMAL
VITAMIN C + D3
30CAPS
Εταιρεία: POWER HEALTH
Floradix Η Σιδηρά προστασία και τόνωση για τις γυναίκες! Γιατί οι γυναίκες γινόμαστε… χίλια κομμάτια! Δύσκολη και απαιτητική η καθημερινότητά σας. Και εσείς γίνεστε χίλια κομμάτια, για να προλαβαίνετε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό χρειάζεστε το Floradix. Το γυναικεί..
19,09€
Χωρίς ΦΠΑ:15,40€
FLORADIX LIQUID IRON FORMULA 10x20ML
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΕΝΟΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FLORADIX
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
LIPOSOMAL
VITAMIN C + D3
30CAPS
Εταιρεία: POWER HEALTH
Floradix Η Σιδηρά προστασία και τόνωση για τις γυναίκες! Γιατί οι γυναίκες γινόμαστε… χίλια κομμάτια! Δύσκολη και απαιτητική η καθημερινότητά σας. Και εσείς γίνεστε χίλια κομμάτια, για να προλαβαίνετε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό χρειάζεστε το Floradix. Το γυναικεί..
20,43€
Χωρίς ΦΠΑ:16,48€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 52 (2 Σελ.)