MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ

Εταιρεία: NATURE S PLUS
HEMA-PLEX Μοναδική φόρμουλα με σίδηρο (85mg) και άλλα μέταλλα, που έχουν ρόλο κατά της αναιμίας, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, L-κυστεΐνη, βότανα πλούσια σε βιοφλαβονοειδή και προανθοκυανιδίνες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βιοπερίνη και πράσινα μέρη φυτών (πλούσια σε χλωροφύλλη και ιχνοστοιχεί..
13,13€ 18,75€
Χωρίς ΦΠΑ:10,58€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
GOLD SOURCE OF LIFE ΣΥΜΠΛΉΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΏΝ 90TABS & ΔΩΡΟ HEMA-PLEX ΣΊΔΗΡΟ 10TABS SOURCE OF LIFE GOLD Το απόλυτο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με όλα τα συστατικά της κλασικής φόρμουλας Source of Life (εκτός σιδήρου), και ακόμα περισσότερα φυσικά συστατικά (πάνω από 200), μεταξύ τω..
43,36€ 61,94€
Χωρίς ΦΠΑ:34,97€
Εταιρεία: POWER HEALTH
IRON SOFT To συμπλήρωμα διατροφής Iron Soft περιέχει σίδηρο σε δισγλυκινική μορφή μαζί με βιταμίνες C, Β6 & Β12 σε κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης (DRcaps), που απελευθερώνουν σταδιακά τα θρεπτικά συστατικά. Ο σίδηρος μαζί με τις βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό των ε..
12,60€ 22,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,16€
Εταιρεία: RABENHORST
ΥΓΡΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ  450ML Χυμός εμπλουτισμένος με σίδηρο Πλούσιο σε σίδηρο * Κάντε στον εαυτό σας μια καλή στροφή με υψηλή ποιότητα σιδήρου. Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι σε θέση να παράγει το ίδιο σίδηρο, είναι απαραίτητο να το προμηθεύσουμε με επαρκή ποσότητα σιδήρου μέσω δια..
12,05€ 13,39€
Χωρίς ΦΠΑ:10,66€
Εταιρεία: WINMEDICA
Sideral Folico Με Σίδηρο & Βιταμίνες με Γλυκαντικά Συμπλήρωμα διατροφής Winmedica Sideral Folico 30 φακελ. για την αντιμετώπιση της έλλειψης σιδήρου και φυλλικού οξέως, τα οποία αποτελούν απαραίτητα διατροφικά συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό σε όλη τη διάρκεια της ζωής. Η έλλειψη ..
16,90€ 25,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,63€
Εταιρεία: NORDAID
IRON ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY 30ML Περιέχει 200 ψεκασμούς. Καλύπτει χορήγηση 50 ημερών με 4 ψεκασμούς (δηλαδή 10mg Fe +3) μια φορά την μέρα. Κάθε ένας ψεκασμός περιέχει 2,5mg τρισθενούς στοιχειακού σιδήρου. Το Υπογλώσσιο IRON SPRAY της NORDAID είναι ένα Πρωτοποριακό σκεύασμα-συμπλήρωμα διατροφή..
20,00€ 26,80€
Χωρίς ΦΠΑ:16,13€
Εταιρεία: HIGHER NATURE
Gentle Iron Complex Ορθομοριακή φόρμουλα με δυσγλυκινικό σίδηρο για μέγιστη απορρόφηση και εύκολη πέψη. Αυτό το απαλό σύμπλεγμα σιδήρου είναι το τέλειο τονωτικό για την αποκατάσταση της ενέργειας όταν τα επίπεδα της είναι χαμηλά. Ο σίδηρος απαιτείται για σχεδόν 200 βιοχημικές αντιδράσεις στο ..
15,22€ 20,29€
Χωρίς ΦΠΑ:12,27€
Εταιρεία: VITABIOTICS
Feroglobin Liquid Για το κυκλοφορικό σύστημα Συμπλήρωμα Σιδήρου Το Feroglobin Liquid είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συνιστάται για τη φυσιολογική παραγωγή των ερυθρών κυττάρων του αίματος και της αιμοσφαιρίνης. Το Feroglobin Liquid είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο, ψευ..
8,50€ 15,70€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Εταιρεία: QUEST
Fero Q-Life Το συμπλήρωμα διατροφής Fero Q-Life παρέχει την ιδανική ποσότητα σιδήρου μαζί με βιταμίνες B, C και υποστηρικτικά μέταλλα για καλύτερη απορρόφηση και δράση. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την παραγωγή ενέργειας, τη μείωση της κούρασης, την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης, τον σχηματισμ..
8,13€ 13,55€
Χωρίς ΦΠΑ:6,56€
Εταιρεία: PHARMA Q
Ferrum Iasis Σίδηρο Πυροφωσφορικός Λιποσωμιακός σε μικροκάψουλες, Βιταμίνη Β12, Βιταμίνη C & Φολικό οξύ, με γλυκαντικά. Διασπειρόμενα στο στόμα κοκκία με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι, 28 φακελίδια To Ferrum Iasis είναι συμπλήρωμα διατροφής με Σίδηρο Πυροφωσφορικό Λιποσωμιακό σε μικροκάψουλες σ..
11,60€ 17,80€
Χωρίς ΦΠΑ:10,94€
Εταιρεία: PHARMA Q
Ferrum Iasis Drops 3 Σίδηρος Πυροφωσφορικός Λιποσωμιακός σε μικροκάψουλες, Βιταμίνη Β6 και Βιταμίνη Β12 Φιαλίδιο 30ml με σταγονόμετρο, ουδέτερη γεύση Το Ferrum Iasis® Drops 3  περιέχει Σίδηρο Πυροφωσφορικό Λιποσωμιακό σε μικροκάψουλες, Βιταμίνη Β6 και Βιταμίνη Β12, ιδανικό για την αναπλήρω..
8,00€ 11,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,55€
Εταιρεία: NATURES AID
Iron Mini Drops - Σίδηρος σε σταγόνες για παιδιά Ο σίδηρος είναι επίσης σημαντικός για τη φυσιολογική γνωστική ανάπτυξη στα παιδιά και υποστηρίζει την υγιή παραγωγή ενέργειας. Τα μωρά γεννιούνται με σίδηρο αποθηκευμένο στο σώμα τους, αλλά απαιτείται μια σταθερή ποσότητα επιπλέον σιδήρου, ιδίως..
11,02€ 13,78€
Χωρίς ΦΠΑ:8,89€
Εταιρεία: SELF OMNINUTRITION
Το συμπλήρωμα σιδήρου, Iron της Self σε κάψουλες, καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού σε σίδηρο με 30mg ανά κάψουλα. Ο σίδηρος είναι μέρος της αιμοσφαιρίνης, το στοιχείο που είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα. Τα άτομα με ανεπάρκεια σιδήρου εμφανίζουν συχνά κόπωση επειδή το σώμα του..
7,33€ 9,16€
Χωρίς ΦΠΑ:5,91€
Εταιρεία: VIOGENESIS
Συμπλήρωμα διατροφής Φυλλικό οξύ σε δισκία βραδείας αποδεύσμευσης Βασικό συστατικό για την γρήγορη και σωστή κυτταρική αναπαραγωγή και ανάπτυξη. Απαραίτητο για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, την εγκυμοσύνη και δρα προληπτικά ως προς την αναιμία...
9,00€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Εταιρεία: POWER HEALTH
Ελληνική Μαστίχα Μαστίχα Χίου, ένας θησαυρός από την ελληνική φύση Η μοναδική σε αναβράζουσα μορφή. Χρειάζεται να έχουμε δύναμη και γερό στομάχι για να ανταποκρινόμαστε, ειδικά σήμερα, στις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Η Μαστίχα Χίου αποτελεί μία μοναδική φυσική τροφή ελληνικής καταγωγής..
10,94€ 16,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,82€
Εταιρεία: BETTERYOU
Αυτό το μοναδικό σκεύασμα σιδήρου αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Φαρμακευτική σχολή του Πανεπιστημίου του Cardiff και παρέχει την καλύτερη απορρόφηση ενός ζωτικού θρεπτικού συστατικού, το οποίο κατέχει μια σειρά θετικών επιδράσεων για τον ανθρώπινο οργανισμό. Παρέχει 10mg άμεσα απορροφήσιμου και..
23,06€ 34,32€
Χωρίς ΦΠΑ:18,60€
Εταιρεία: HUBNER
Iron VITAL F Συμπλήρωμα διατροφής με σίδηρο και βιταμίνη C Σίδηρος για ενέργεια ζωής Αισθάνεστε κουρασμένοι ή εξαντλημένοι; Μπορεί να είναι συμπτώματα ανεπάρκειας σιδήρου. Αυτό το ιχνοστοιχείο διαδραματίζει έναν βασικό ρόλο στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος και ως εκ τούτου..
8,10€ 17,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,53€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
Iron Chelate Formula – Φόρμουλα Χηλικου Σιδήρου Ένα συμπλήρωμα διατροφής που σύμφωνα με έρευνες, τα συστατικά που περιέχει βοηθούν αποτελεσματικά   Στα χαμηλά επίπεδα φερριτίνης και σιδήρου Στη κόπωση και τη κατάπτωση Στο άγχος και το στρες Στην αναιμία Στους χορτοφάγους και ve..
27,79€ 42,75€
Χωρίς ΦΠΑ:22,41€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
Iron Chelate Formula – Φόρμουλα Χηλικου Σιδήρου Ένα συμπλήρωμα διατροφής που σύμφωνα με έρευνες, τα συστατικά που περιέχει βοηθούν αποτελεσματικά   Στα χαμηλά επίπεδα φερριτίνης και σιδήρου Στη κόπωση και τη κατάπτωση Στο άγχος και το στρες Στην αναιμία Στους χορτοφάγους και veg..
17,29€ 26,60€
Χωρίς ΦΠΑ:13,94€
Εταιρεία: LAMBERTS
Αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες και υψηλής περιεκτικότητας πολυβιταμινούχο φόρμουλα η οποία συνδυάζει υψηλές δόσεις από τα σημαντικότερα μικροθρεπτικά συστατικά, είναι ενισχυμένη με τα 2 σημαντικότερα για την υγεία των οστών μακρο-μέταλλα το ασβέστιο και το μαγνήσιο. Η πλειονότητα τ..
32,57€ 47,89€
Χωρίς ΦΠΑ:26,26€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
HEMA-PLEX υγρό EYΠΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ! Η έλλειψη σιδήρου είναι ένα γνωστό ζήτηµα υγείας που απειλεί τις περισσότερες γυναίκες σε ηλικία τεκνοποίησης. Ωστόσο, η έλλειψη βιοδιαθέσιµου σιδήρου επηρεάζει επίσης τους αθλητές, τους ηλικιωµένους και τους χορτοφάγους και είναι µία ιδιαίτερη συνηθι..
28,35€ 40,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,86€
Εταιρεία: OLONEA
sferevit IRON & C Για τόνωση & ενέργεια Το sferevit IRON είναι συμπλήρωμα σιδήρου με βιταμίνη C. Συμβάλλει στην γενική υγειά και ευεξία, στην τόνωση και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Περιέχει δισγλυκινικό σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, που δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα ή στομ..
27,02€ 45,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,79€
Εταιρεία: OLONEA
sferevit IRON & C Για τόνωση & ενέργεια Το sferevit IRON είναι συμπλήρωμα σιδήρου με βιταμίνη C. Συμβάλλει στην γενική υγειά και ευεξία, στην τόνωση και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Περιέχει δισγλυκινικό σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, που δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα ή στομ..
7,88€ 17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,36€
Εταιρεία: SIDERAL
Κάψουλες με σουκρωμικό σίδηρο Υψηλή απορρόφηση Καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού με μικρή δόση σιδήρου "one per day" Δεν προκαλεί γαστρικές διαταραχές ναυτία, κοιλιακό άλγος, δυσκοιλιότητα Δεν μαυρίζει τα δόντια και τα ούλα Δεν έχει μεταλλική γεύση Λαμβάνεται με γεμάτο ή άδειο στομάχι ..
17,50€ 25,95€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
Εταιρεία: MEDICORE
Λιποσωμιακή Βιταμίνη C 1000mg Χωρίς γεύση Πρόκειται για μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία ενώ για ορισμένα ζώα δεν είναι απαραίτητη επειδή μπορούν να την συνθέσουν, για τον άνθρωπο είναι σημαντικό να την παίρνει από την τροφή, επειδή δεν μπορεί να την συνθέσει. Η καθημερινή κατανάλωση τροφών που..
19,50€ 32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:15,73€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
IRON 40 mg Χηλικός σίδηρος με τη βιοτρονική μέθοδο χηλικοποίησης. Κάθε δόση (2 ταμπλέτες) παρέχει 40 mg στοιχειακού σιδήρου, που αντιστοιχούν σε 400 mg χηλικού σιδήρου. Προϊόν κατάλληλο για φυτοφάγους. Απαλλαγμένο από τα κοινά αλλεργιογόνα μαγιά, σιτάρι και γάλα. Συνήθης χρήση  Δύο τα..
8,96€ 12,80€
Χωρίς ΦΠΑ:7,23€
Εταιρεία: META PHARM
B-FERRUM PLUS POLYPHENOLE Το B-Ferrum plus Polyphenole πόσιμα κοκκία, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο και πολυφαινόλες από εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (Camellia sinensis).Ο σίδηρος συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης. &n..
40,72€ 47,91€
Χωρίς ΦΠΑ:32,84€
Εταιρεία: POWER HEALTH
Floradix® Tablets Tόνωση, κάθε μέρα! Η μέρα τελειώνει, όχι όμως και οι αντοχές σας! Τονωθείτε, με Floradix Tablets! Ιδανικό για εσάς που θέλετε ενέργεια σε μορφή… ταμπλέτας. Το  Floradix Tablets περιέχει οργανικό γλυκονικό σίδηρο (ΙΙ), βιταμίνες Β2, Β6, Β12 και C που συμβάλλουν στη μείωση της ..
17,92€ 28,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,45€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
HEMA-PLEX Caps Μοναδική αιματική φόρμουλα με σίδηρο (85 mg) και άλλα μέταλλα, που έχουν ρόλο κατά της αναιμίας, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, L-κυστεΐνη, βότανα πλούσια σε βιοφλαβονοειδή και προανθοκυανιδίνες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βιοπερίνη και πράσινα μέρη φυτών (πλούσια σε χλωροφύλλη ..
18,41€ 26,30€
Χωρίς ΦΠΑ:14,85€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
HEMA-PLEX Tabs Μοναδική αιματική φόρμουλα με σίδηρο (85 mg) και άλλα μέταλλα, που έχουν ρόλο κατά της αναιμίας, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, L-κυστεΐνη, βότανα πλούσια σε βιοφλαβονοειδή και προανθοκυανιδίνες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βιοπερίνη και πράσινα μέρη φυτών (πλούσια σε χλωροφύλλη ..
15,39€ 21,98€
Χωρίς ΦΠΑ:12,41€
Εταιρεία: SIDERAL
SiderAL® Sport Γρήγοροι ρυθμοί, αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις, κακή διατροφή, γυμναστήριο, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση... και ο οργανισμός μας ζητά ενισχύσεις SiderAL® Sport με 10 δραστικά συστατικά, σίδηρο (τρισθενής πυροφωσφορικός σίδηρος), βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β3, ..
8,50€ 19,12€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Εταιρεία: SIDERAL
SiderAL® Forte Κουράζεστε εύκολα; Έχετε αυξημένη τριχόπτωση ή σπάνε τα νύχια σας; Μήπως σας λείπει σίδηρος; Έχετε ξαναπάρει σίδηρο και είχατε ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως πόνο στο στομάχι, δυσκοιλιότητα ή διάρροια; Τώρα υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος να πάρετε σίδηρο χωρίς να έχετε ενοχλήσεις...
10,90€ 20,80€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
NOW IRON COMPLEX 100TABS NOW IRON COMPLEX 100TABS
ME ΑΓΟΡΕΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ 30€
ΣΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
NOW ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
1 NOW D-3
2.000 IU
30 Softgels
-55 %
Εταιρεία: NOW
IRON COMPLEX VEGETARIAN TABLETS O σίδηρος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του αίματος και ορισμένων ενζύμων που σχετίζονται με το μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Συγκεκριμένα, ο σίδηρος είναι απαραίτητο στοιχείο για τη σύνθεση της αιμοσφαιρίνης και ορισμένων ενζύμων που ευθύνονται για τη μ..
13,36€ 29,70€
Χωρίς ΦΠΑ:10,78€
NOW FOLIC ACID 800MCG WITH VITAMIN B-12 250TABS NOW FOLIC ACID 800MCG WITH VITAMIN B-12 250TABS
ME ΑΓΟΡΕΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ 30€
ΣΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
NOW ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
1 NOW D-3
2.000 IU
30 Softgels
-55 %
Εταιρεία: NOW
FOLIC ACID 800 MCG WITH VITAMIN B-12 TABLETS Καθώς το φολικό οξύ αποτελεί μία από τις πιο δύσκολα απορροφήσιμες βιταμίνες, η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο κατά την επιλογή του. Το φολικό οξύ της NOW είναι υψηλής ποιότητας και συνδυάζει 800 mcg φολικού οξέος και 25 mcg βιταμίνης Β-12 που χαρακτ..
8,89€ 19,75€
Χωρίς ΦΠΑ:7,17€
Εταιρεία: MEDICHROM
Συμπλήρωμα Σιδήρου Πρωτότυπο συμπλήρωμα διατροφής με αιμικό σίδηρο για τη θεραπεία της αναιμίας. Κάθε δισκίο περιέχει 14mg στοιχειακού σιδήρου, αποτελούμενο από δύο μορφές, τον αιμικό σίδηρο (πολυπεπτίδιο αιμικού σιδήρου ζωικής προέλευσης με μέγιστη απορρόφηση) και τον οργανικό σίδηρο (φουμαρ..
6,58€ 12,56€
Χωρίς ΦΠΑ:5,30€
Εταιρεία: QUEST
Το συμπλήρωμα διατροφής Mega B50 quick release της Quest, περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών Β, οι οποίες ενισχύουν την απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή και μπορεί να ελαττώσουν την κόπωση και να υποστηρίξουν την αυτοσυγκέντρωση και τη μνήμη. Επίσης, το σύμπλεγμα βιταμινών Β απαιτείται για ένα υγιές ν..
8,07€ 13,45€
Χωρίς ΦΠΑ:6,51€
Εταιρεία: LAMBERTS
Αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες πολυβιταμίνες που κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην δοσολογία της μιας ταμπλέτας ημερησίως. Η συγκεκριμένη φόρμουλα, παρέχει το σύνολο των πιο σημαντικών μικροθρεπτικών συστατικών σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνει σελήνιο και χρώμιο, 2 ..
26,28€ 38,64€
Χωρίς ΦΠΑ:21,19€
Εταιρεία: HEALTH AID
Vitamin B2 100mg Ριβοφλαβίνη 100mg. Παίζει σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, το μεταβολισμό των λιπών, των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών, των σακχάρων και για την παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό. Επίσης βοηθά στο φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου και είναι ευεργετική για τη..
11,16€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
Εταιρεία: HEALTH AID
Haemovit Plus Σίδηρος, Βιταμίνη Β12, Β6 & Φυλλικό οξύ Τα ερυθρά αιμοσφαίρια του αίματος είναι υπεύθυνα για την μεταφορά του οξυγόνου σε ολόκληρο το σώμα, δίνοντας τη δυνατότητα στα κύτταρα του οργανισμού να λειτουργήσουν σωστά, για την παραγωγή ενέργειας και την γενικότερη ζωτικότητα του σώματ..
11,16€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
Εταιρεία: POWER HEALTH
Floradix Γιατί οι γυναίκες γινόμαστε… χίλια κομμάτια! Δύσκολη και απαιτητική η καθημερινότητά σας. Και εσείς γίνεστε χίλια κομμάτια, για να προλαβαίνετε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό χρειάζεστε το Floradix. Το γυναικείο τονωτικό, πλούσιο σε χυμούς φρούτων, ειδικά εκχυλ..
17,92€ 28,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,45€
Εταιρεία: POWER HEALTH
Floradix Γιατί οι γυναίκες γινόμαστε… χίλια κομμάτια! Δύσκολη και απαιτητική η καθημερινότητά σας. Και εσείς γίνεστε χίλια κομμάτια, για να προλαβαίνετε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό χρειάζεστε το Floradix. Το γυναικείο τονωτικό, πλούσιο σε χυμούς φρούτων, ειδικά εκχυλ..
16,06€ 25,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,95€
Εταιρεία: SOLGAR
Τα μέταλλα είναι απαραίτητοι παράγοντες της ανθρώπινης διατροφής. Δεν συνθέτονται από τον οργανισμό, αλλά πρέπει να λαμβάνονται έτοιμοι από την διατροφή. Τα μέταλλα είναι συστατικά των οστών, των δοντιών, των μαλακών ιστών, των μυών, του αίματος, και των νευρικών κυττάρων. Λειτουργούν ακόμη ως καταλ..
15,38€ 22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,40€
Εμφάνιση 1 έως 42 από 42 (1 Σελ.)