MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ABOCA

Εταιρεία: ABOCA
Golamir 2Act Το Golamir 2Act καταπραΰνει τον πόνο και τον ερεθισμό χάρη στην προστατευτική δράση στον βλεννογόνο του στοματοφάρυγγα. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ενδείκνυται στις περιπτώσεις πονόλαιμου που μπορεί να προκληθεί από εξωτερικούς παράγοντες (ιούς, βακτήρια, αλλεργιογόνα, καπνό, αιθαλομίχλη, σκόνες..
6,35€
Χωρίς ΦΠΑ:5,62€
Εταιρεία: ABOCA
Grintuss Το Grintuss είναι ένα προϊόν με βάση το μέλι και μοριακά σύμπλοκα που έχει προστατευτική και συνεπώς καταπραϋντική δράση στην ανώτερη αναπνευστική οδό. Δρα στον ξηρό βήχα αντιμετωπίζοντας τον ερεθισμό του βλεννογόνου και στον παραγωγικό βήχα ευνοώντας την ενυδάτωση και την αποβολή της βλ..
11,02€
Χωρίς ΦΠΑ:9,76€
Εταιρεία: ABOCA
COLIGAS FAST ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΣΗ Το ColiGas Fast κάψουλες είναι μια πολύτιμη βοήθεια σε περίπτωση εξοίδησης της κοιλιακής χώρας, η οποία συχνά συνδέεται με ενοχλητικές διατάσεις που μπορούν να γίνονται αντιληπτές μετά τα γεύματα ή κατά τη διάρκεια τ..
7,94€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Εταιρεία: ABOCA
FITONASAL PEDIATRIC SPRAY ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΗΧΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ Το Fitonasal Pediatric είναι ένα αποσυμφορητικό ειδικά μελετημένο για να απελευθερώνει τη μύτη των παιδιών σε περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού της ρινικής κοιλότητα..
10,93€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Εταιρεία: ABOCA
Golamir 2Act Το Golamir 2Actκαταπραΰνει τον πόνο και τον ερεθισμό προστατεύοντας το βλεννογόνο του στοματοφάρυγγα. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ενδείκνυται σε περιπτώσεις πονόλαιμου που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες (από ιούς, βακτήρια, αλλεργιογόνα, καπνό, αιθαλομίχλη, σκόνη). Το προϊόν είναι επίση..
9,04€
Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
Εταιρεία: ABOCA
LEVIACLIS ΜΙΚΡΟΚΛΥΣΜΑ ΜΕ PROMELAXIN ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ 6 μικροκλύσματα μίας χρήσης με πώμα ασφαλείας των 10gr το καθένα ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ To Leviaclis ενδείκνυται για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, ακόμα και παρουσία σπλαχνικής υπερευαισθησίας (π.χ. ευερέθιστο κόλον), ραγάδ..
7,87€
Χωρίς ΦΠΑ:6,97€
Εταιρεία: ABOCA
LEVIACLIS PEDIATRIC ΜΙΚΡΟΚΛΥΣΜΑ ΜΕ PROMELAXIN ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ 6 μικροκλύσματα μίας χρήσης με πώμα ασφαλείας των 5g το καθένα. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Το Leviaclis Pediatric ενδείκνυται για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας σε παιδιά και βρέφη, ακόμα και παρουσία σπλαχνικής υπερευαισθησία..
7,39€
Χωρίς ΦΠΑ:6,54€
Εταιρεία: ABOCA
NATURA MIX ADVANCED SUPPORT ΞΑΝΑΒΡΕΣ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΟΥ Το Natura Mix Advanced – Support είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της καταπόνησης, καθώς και στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, χάρη στη βιταμίνη C που υπάρχει στο εκχύλισμα Ασερόλας. Τ..
10,68€
Χωρίς ΦΠΑ:8,61€
Εταιρεία: ABOCA
NATURA MIX ADVANCED ENERGY ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ Προσφέρει μεγαλύτερη σωματική και ψυχική Τόνωση & Ενέργεια χάρη στον Ελευθερόκοκκο. Το Natura Mix Advanced Energy είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, χρήσιμο για μεγαλύτερη Τόνωση & Ενέργεια, σωματική και ψυχική και συμβάλλει στην πρ..
11,28€
Χωρίς ΦΠΑ:9,10€
Εταιρεία: ABOCA
FITOMAGRA LIBRAMED ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΗ ΑΙΧΜΗ, ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΩΝ Το Libramed χάρη στο  Policaptil Gel Retard, δρα σε εντερικό επίπεδο σχηματίζοντας μια πολύ παχύρρευστη γέλη που ευνοεί τον έλεγχο της μεταγευματική..
18,44€
Χωρίς ΦΠΑ:16,31€
Εταιρεία: ABOCA
COLILEN IBS ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟ, ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Κατηγορίας IIb – Γυάλινη φιάλη 60 καψουλών των 587mg καθεμία. Το Colilen IBS είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν για τη θερ..
15,10€
Χωρίς ΦΠΑ:13,36€
Εταιρεία: ABOCA
Grintuss Το Grintuss είναι ένα προϊόν με βάση το μέλι και μοριακά σύμπλοκα που έχει προστατευτική και επομένως καταπραϋντική δράση στις ανώτερες αναπνευστικές οδούς. Δρα στον ξηρό βήχα αντιμετωπίζοντας τον ερεθισμό του βλεννογόνου και στον  παραγωγικό βήχα ευνοώντας την ενυδάτωση και την ..
11,02€
Χωρίς ΦΠΑ:9,76€
Εταιρεία: ABOCA
Grintuss Pediatric Το Grintuss είναι ένα προϊόν με βάση το μέλι και μοριακά σύμπλοκα που έχει προστατευτική και επομένως καταπραϋντική δράση στις ανώτερες αναπνευστικές οδούς. Δρα στον ξηρό βήχα αντιμετωπίζοντας τον ερεθισμό του βλεννογόνου και στον  παραγωγικό βήχα ευνοώντας την ενυδάτωσ..
11,02€
Χωρίς ΦΠΑ:9,76€
Εταιρεία: ABOCA
ABOCA FITONASAL SPRAY Το συμπυκνωμένο Fitonasal Spray είναι ένα προστατευτικό αποσυμφορητικό που ενδείκνυται για όλους τους τύπους κρυολογήματος, αλλεργίας και, γενικά, για τις περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού των ρινικών κοιλοτήτων, που συνδέονται με οξεία ή χρόνια προβλήματα. Το συμπυκνωμέν..
7,81€
Χωρίς ΦΠΑ:6,91€
Εταιρεία: ABOCA
SOLLIEVO PHYSIOLAX 45 ΔΙΣΚΙΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ Το Sollievo PhysioLax είναι ένα προϊόν που ενδείκνυται για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Η δράση του προϊόντος επιτυγχάνεται χάρη στο σύνολο των υφιστάμενων ουσιών, που δρουν στις πολλαπλές λειτουργίες, οι οποίες συνήθως χρησιμοποιού..
9,51€
Χωρίς ΦΠΑ:8,42€
Εταιρεία: ABOCA
Golamir 2Act Το Golamir 2Act καταπραΰνει τον πόνο και τον ερεθισμό χάρη στην προστατευτική δράση στον βλεννογόνο του στοματοφάρυγγα. Το Golamir 2Act σπρέι χωρίς αλκοόλ ενδείκνυται σε περιπτώσεις πονόλαιμου, για την θεραπεία ερεθισμών και φλεγμονών του στοματοφάρυγγα που προκαλούνται από ιούς, ..
9,04€
Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
Εταιρεία: ABOCA
Η αλοιφή FitoroiD είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν για την θεραπεία του κιρσώδους αιμορροϊδικου συνδρόμου (εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροϊδες) και των ραγαδών του πρωκτικού δακτυλίου. Χάρη στην παρουσία προσεκτικά επιλεγμένων φυτικών ουσιών έχει και μια λιπαντική και προστατευτική δράση. Επίσης ..
10,16€
Χωρίς ΦΠΑ:8,99€
Εταιρεία: ABOCA
Το Neo Bianacid οξύτητα και παλινδρόμηση (δισκία που λιώνουν στο στόμα) είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που ενεργεί βάσει φυτικών μοριακών συμπλεγμάτων και μεταλλικών στοιχείων, το οποίο δημιουργεί πάνω στο βλεννογόνο μια επίστρωση με δράση ασπίδας, προστατεύοντας τον από την επαφή με γαστρικά υγρ..
12,54€
Χωρίς ΦΠΑ:11,10€
Εταιρεία: ABOCA
ABOCA PROPOL2 EMF SPRAY 30ML Κρυλόγημα - Βήχας - Πονόλαιμος Συστήνεται για την υγιεινή του ερεθισμένου λαιμού, όπως πονόλαιμος, αφωνία κ.α.Το σπρέυ Propol2 EMF συμβάλλει αποτελεσματικά στην ευεξία της στοματικής κοιλότητας...
10,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,62€
ABOCA SEDIVITAX 30CAPS ΛΗΞΗ 3/6/24
Eξαντλημένο
Εταιρεία: ABOCA
Aboca Sedivitax  Συμπλήρωμα διατροφής για ηρεμία & χαλάρωση Το Sedivitax της Aboca είναι 100% φυσικό προϊόν που βοηθάει στο να έχετε ένα φυσιολογικό και ξεκούραστο ύπνο. Το Sedivitax είναι κατάλληλο για : Καταστάσεις Άγχους, Stress-dead lines Δυσκολία & ανησυχία στον ύπνο..
11,45€
Χωρίς ΦΠΑ:9,24€
Εταιρεία: ABOCA
RuscoVen bioGel με Ρούσκο, Αγριοκαστανιά, Σεντέλα και Κόκκινη Άμπελο Το RuscoVen bioGel είναι ένα καλλυντικό παρασκεύασμα υλοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο των Βιολογικών Καλλυντικών του CCPB (Consorzio per il Controllo dei Prodotti Biologici / Κοινοπραξία για τον Έλεγχο των Βιολογικών Προϊόντ..
9,93€
Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
Εμφάνιση 1 έως 21 από 21 (1 Σελ.)