MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HANSAPLAST ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΠΟΔΙΑ 100ML & ΔΩΡΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΥΚΗΤΕΣ 2 ΣΕ 1 150ML

HANSAPLAST ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΠΟΔΙΑ 100ML & ΔΩΡΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΥΚΗΤΕΣ 2 ΣΕ 1 150ML

HANSAPLAST ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΠΟΔΙΑ 100ML & ΔΩΡΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΥΚΗΤΕΣ 2 ΣΕ 1 150ML

Ενυδατική Κρέμα για Ξηρά Πόδια με 10% Urea & ΔΩΡΟ Αποσμητικό & Προστασία από Μύκητες Για Τα Πόδια 2 σε 1

Ενυδατική Κρέμα για Ξηρά Πόδια με 10% Urea

Μειώνει το σκληρό και τραχύ δέρμα.

Βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και το θρέφει.

Η Hansaplast Ενυδατική Κρέμα για Ξηρά Πόδια απαλύνει άμεσα τα πόδια σας. Η έντονα ενυδατική σύνθεσή της με 10% Urea λειαίνει το δέρμα και ενισχύει την προστατευτική λειτουργία του. Η ουρία είναι μια ουσία που υπάρχει στα ανώτερα στρώματα του δέρματός μας και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος. Όταν το δέρμα γίνεται ξηρό, στερείται ουρίας.Η Hansaplast Ενυδατική Κρέμα για Ξηρά Πόδια ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος προσελκύοντας και δεσμεύοντας νερό. Επομένως, η ουρία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην ενυδάτωση του δέρματος.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ*

Κλινικές Μελέτες

100% απαλή αίσθηση του δέρματος

Η Hansaplast Ενυδατική Κρέμα για Ξηρά Πόδια με 10% Urea έχει δοκιμαστεί σε δερματολογικές μελέτες. Η σύνθεσή της έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική και ανεκτική προς την επιδερμίδα ακόμη και σε εξαιρετικά ξηρό δέρμα. Άλλες μετρήσεις έδειξαν σημαντικά βελτιωμένη ενυδάτωση του δέρματος κατά 67% μετά από μόλις μία εβδομάδα από την καθημερινή χρήση *.

Η μελέτη έδειξε, επίσης, τα ακόλουθα συμπεράσματα:

100% των διαβητικών συμμετεχόντων δήλωσε ότι η κρέμα είναι πολύ καλή για την καθημερινή φροντίδα του δέρματός τους

94% δήλωσε ότι μειώνει τα συμπτώματα ενός πολύ ξηρού δέρματος

91% συμφώνησε ότι η τακτική χρήση του προϊόντος ενισχύει την προστατευτική λειτουργία του δέρματος

100% αίσθηση απαλού δέρματος,

Εφαρμογή

Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα σε ξηρά πόδια. Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα - ειδικά στις φτέρνες. Συνεχίστε να εφαρμόζετε τακτικά την κρέμα για να διατηρηθούν τα πόδια σας απαλά και λεία.

100ml

 

& ΔΩΡΟ Αποσμητικό & Προστασία από Μύκητες 2 σε 1

Προστασία μεγάλης διάρκειας ενάντια στην κακοσμία των ποδιών.

Ιδανικό σαν συμπληρωματικό προϊόν σε θεραπείες.

Έξτρα αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας μεγάλης διάρκειας

48ωρη αξιόπιστη προστασία ενάντια στην κακοσμία

Για πόδια που εμφανίζουν συχνά μύκητες

0% Αλουμίνιο

Η ιδιαίτερα αποτελεσματική σύνθεσή του δρα με δύο διαφορετικούς τρόπους: Κατ' αρχάς, προστατεύεο από την κακοσμία που οφείλεται σε βακτήρια. Χρησιμοποιώντας  το προϊόν αυτό προστατεύετε τα πόδια σας ενάντια στην κακοσμία για 48 ώρες. Ταυτόχρονα, η σύνθεση με Octenidine είναι κατάλληλη για πόδια επιρρεπή σε μυκητιάσεις. Προλαμβάνει αποτελεσματικά τις μυκητιάσεις και είναι ιδανικό για συμπληρωματικό προιόν σε θεραπείες.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για διαβητικούς.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ*

Εφαρμογή

Ψεκάστε σε στεγνό δέρμα από απόσταση 15 εκατοστών περίπου, ειδικότερα ανάμεσα στα δάκτυλα.

Συστατικά

Alcohol Denat, Aqua, Parfum

150ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HANSAPLAST
  • Κωδικός: 1078625
  • Βάρος: 0.40kg
12,66€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,21€