MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

PODIA ATHLETES FOOT DEODORANT SPRAY 150ML

PODIA ATHLETES FOOT DEODORANT SPRAY 150ML

PODIA ATHLETES FOOT DEODORANT SPRAY 150ML

Spray Αποσμητικής Προστασίας Ποδιών

Ένα Spray ολοκληρωμένης προστασίας από την Podia, για την καθημερινή φροντίδα των Ποδιών ενάντια στην κακοσμία και την ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων. Η προηγμένη του σύσταση συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των συνθηκών που επιτρέπουν την εμφάνιση και την εξάπλωση μυκήτων, ενώ η αποσμητική του δράση προσφέρει ένα ευχάριστο και αναζωογονητικό άρωμα μεγάλης διάρκειας.

Καταπολεμά την κακοσμία.

Αποτρέπει την προσκόλληση μυκήτων και βακτηρίων στο πόδι.

Κατάλληλο για χρήση σε πόδια και παπούτσια.

Πρόβλημα κακοσμίας ποδιών;

Η κακοσμία του ποδιού είναι άμεσα συνυφασμένη με την παρουσία μικροοργανισμών και μυκήτων στην επιφάνειά του. Δεν είναι ο ίδιος ο ιδρώτας, άλλωστε, που την προκαλεί, αλλά στην ουσία, είναι εκείνος που συμβάλλει στη δημιουργία των ιδανικών συνθηκών για την ανάπτυξη των μικροοργανισμών. Έτσι, η καθημερινή φροντίδα για την υγιεινή των ποδιών αποτελεί τον ουσιαστικότερο τρόπο πρόληψης και αντιμετώπισης του προβλήματος.

Φροντίδα ποδιών πριν και μετά την άσκηση!

Η απαιτητική άσκηση, τα αθλητικά παπούτσια και το υλικό της κάλτσας, που πολλές φορές εμποδίζουν το πόδι να αναπνεύσει επαρκώς, αλλά και οι απειλές από τους μύκητες που μπορεί να βρίσκονται σε χώρους όπου το πέλμα μας ακουμπάει γυμνό στο δάπεδο, όπως για παράδειγμα σε αποδυτήρια, ή χώρους κολυμβητηρίων, απαιτούν την καθημερινή προσοχή μας, μέσα από μία ολοκληρωμένη φροντίδα για την προστασία του ποδιού μας.

Ένα Spray για τα πόδια, με διπλή δράση!

Το Spray Αποσμητικής Προστασίας από την Podia δημιουργήθηκε μέσα από τις ανάγκες για την καθημερινή προστασία του ποδιού, με δράση μακράς διάρκειας και αποτελεσματική προστασία απέναντι σε κάθε πιθανή απειλή που σχετίζεται με την προσβολή των ποδιών από μύκητες και βακτήρια.

Το αναζωογονητικό του άρωμα χαρίζει μακράς διάρκειας αίσθηση φρεσκάδας, καταπολεμώντας αποτελεσματικά την κακοσμία, με την αποσμητική του δράση, ενώ παράλληλα, η εξειδικευμένη σύστασή του δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα του ποδιού, εμποδίζοντας τους μικροοργανισμούς να προσκολληθούν και να αναπτυχθούν στην επιφάνειά της.

Προσφέρει ισχυρή αποσμητική δράση.

Θωρακίζει την επιδερμίδα και αποτρέπει την προσκόλληση και ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Στεγνώνει άμεσα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Με υποαλλεργικό άρωμα μακράς διάρκειας.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

34,9-40,6% των παθήσεων των ποδιών αφορούν μυκητιάσεις

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ψεκάζουμε σε καθαρό και στεγνό δέρμα από απόσταση 15cm περίπου, 1-2 φορές την ημέρα, επιμένοντας στην μεσοδακτύλια περιοχή.

Tip

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταυτόχρονα το Spray Αποσμητικής Προστασίας και για το εσωτερικό των υποδημάτων μας.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σύσταση

Γλυκόζη, Ραμνόζη & Γλυκουρονικό Οξύ

Συνθέτουν το ειδικό μείγμα πολυσακχαρίτη που θωρακίζει την επιδερμίδα απέναντι στους μικροοργανισμούς και τους μύκητες του ποδιού, αποτρέποντας λοιμώξεις και μυκητιάσεις.

Tea Tree Oil

Οι φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες του ελαίου από φύλλα τεϊόδεντρου βοηθούν στην αποτελεσματική φυσική προστασία του ποδιού από μύκητες και μικροοργανισμούς.

Menthyl Lactate & Αιθυλική Αλκοόλη

Προσφέρουν αποτελεσματική ανακούφιση από το αίσθημα κνησμού και καύσου, το οποίο μπορεί να αποτελεί πρώιμο σύμπτωμα που προκαλούν οι μύκητες των ποδιών.

Ειδικό άρωμα

Εξειδικευμένη αρωματική σύνθεση για παρατεταμένης διάρκειας αποσμητική δράση, φιλική προς το δέρμα και αποτελεσματική ενάντια στην έντονη κακοσμία.

Δίχως

Δεν περιέχει Άλατα Αλουμίνιου.

Δερματολογικά Ελεγμένο

Το Spray Αποσμητικής Προστασίας Ποδιών για την Κακοσμία και τους Μύκητες είναι δερματολογικά ελεγμένο και με υποαλλεργικό άρωμα.

Αντενδείξεις και Ειδικές Οδηγίες

Το προϊόν αποτελείται από εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα, το οποίο περιλαμβάνεται σε δοχείο υπό πίεση. Απαιτείται προσοχή κατά τη χρήση και αποθήκευση μακριά από θερμότητα και θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση του και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50oC.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε ΜΟΝΟ τις ιατρικές οδηγίες. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τις προφυλάξεις που αναφέρονται στα φυλλάδια των προϊόντων μας.

150ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: PODIA
  • Κωδικός: 1031260
  • Βάρος: 0.20kg
6,93€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,59€