MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NOW SPORTS KRE-ALKALYN CREATINE, 120 CAPS

NOW SPORTS KRE-ALKALYN CREATINE, 120 CAPS

NOW SPORTS KRE-ALKALYN CREATINE, 120 CAPS

Η κρεατίνη είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα μεταξύ των ασκούμενων ατόμων λόγω της ικανότητάς της να λειτουργεί ως δεξαμενή ενέργειας, ειδικά κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής δραστηριότητας. Σε ασκήσεις μικρής διάρκειας με μέγιστη ένταση, ο οργανισμός διασπά τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP) σε διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) για την παραγωγή αυτής της ενέργειας. Η κρεατίνη βοηθά το σώμα να μετατρέψει το ADP ξανά σε ATP, παρέχοντας μεγαλύτερες ποσότητες ΑΤΡ για την παραγωγή ενέργειας αυξάνοντας βραχυπρόθεσμα την αντοχή και τη δύναμη. Η κρεατίνη είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα και δημιουργείται στο ήπαρ, το πάγκρεας και τα νεφρά από διάφορα αμινοξέα. Στη συνέχεια μεταφέρεται στους μύες μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Κρεατίνη βρίσκουμε και σε τροφές κυρίως ζωικής προέλευσης. Η κρεατίνη μπορεί επίσης να αποθηκευτεί για μετέπειτα χρήση από κύτταρα που δημιουργούν την "δεξαμενή ενέργειας" με την μορφή φωσφοκρεατίνης.

 

Το KRE-ALKALYΝ CREATINE συγκεντρώνει όλες τις ευεργετικές επιδράσεις της κρεατίνης χωρίς τα μειονεκτήματα της μονοϋδρικής λόγω της αλλαγής του PH της. Όταν ένα συμπλήρωμα λαμβάνεται από το στόμα έχει ένα συγκεκριμένο PH, το οποίο όμως μεταβάλλεται μόλις ανακατευτεί με οποιοδήποτε υγρό και ιδιαίτερα όταν έρχεται σε επαφή με τα γαστρικά υγρά του στομάχου, τα οποία έχουν τελείως διαφορετικό PH. Το αποτέλεσμα είναι να αλλάζει η σύνθεσή και να δυσκολεύει πολύ η απορρόφησή του. Δηλαδή από την ποσότητα κρεατίνης που λαμβάνουμε ένα μέρος μόνο απορροφάται από τους μυς. Κι όλα αυτά λόγω της αλλοίωσης του PH. Η KRE-ALKALYΝ CREATINE όμως κατέχει αυτό το μυστικό και δίνει τη λύση μεταβάλλοντας το αρχικό PH του ίδιου του προϊόντος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ποσότητα που λαμβάνεται από το στόμα να μην επηρεάζεται από την πορεία του στη περιοχή του στομάχου και όλη η ποσότητα να απορροφάται από τους μυς, αυξάνοντας κατά πολύ τις ευεργετικές επιδράσεις του. Έτσι λοιπόν εκμηδενίζεται η πιθανότητα να μετατραπεί σε κρεατινίνη και να επιφέρει τις αρνητικές επιδράσεις της απλής κρεατίνης.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει η KRE-ALKALYΝ CREATINE είναι ότι δεν προκαλεί κατακράτηση υγρών, ούτε πρήξιμο στο στομάχι. Η μυϊκή μάζα που κερδίζετε είναι καθαρή κάτι που σημαίνει ότι και μετά τη διακοπή της χρήσης της, η μυϊκή μάζα θα παραμείνει.

 

 

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 1071211
  • Βάρος: 0.20kg
31,36€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,29€