MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

PLAMECA VITTAL IN EXPRESS 200ML

PLAMECA VITTAL IN EXPRESS 200ML

PLAMECA VITTAL IN EXPRESS 200ML

Vittal in Express

Mονοδοσεις με βασιλικο πολτο, γκουαρανα και ταυρινη.

Το Vittal in Express:

Με βασιλικό πολτό που τονώνει τον εξασθενημένο οργανισμό Στο VITTAL IN EXPRESS, τα 333mg βασιλικού πολτού αντιστοιχούν με 1000 mg φρέσκο βασιλικό πολτό.

Ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με υψηλές ενεργειακές ανάγκες.

Βασιλικός πολτός σταθερής απόδοσης σε (10-HAD).

Εμπλουτισμένο με γκουαράνα και ταυρίνη.

Ενεργεια και ευεξια σε μια και μονο δοση.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ VITAL IN EXPRESS

H έλλειψη ενέργειας, που εκδηλώνεται είτε ως μείωση της ικανότητας εκτέλεσης απλών κινήσεων λόγω μυϊκής αδυναμίας, είτε ως εύκολη εξάντληση μετά ή κατά την διάρκεια μυϊκής προσπάθειας, είτε ως αίσθημα ψυχογενούς κόπωσης που εμποδίζει την εκτέλεση πνευματικών δραστηριοτήτων ή καθημερινών δραστηριοτήτων που προϋποθέτουν ψυχική συγκέντρωση.

Αν δεν συντρέχουν παθολογικά αίτια και η αδυναμία οφείλεται σε υπερβολική εργασία, σε άσκηση, σε πολύωρη καταπόνηση το VITTAL IN EXPRESS

Θα σας δώσει την λύση!!!

ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΠΛΟ!

ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ PLAMECA ΝΟΙΩΣΤΕ ΞΑΝΑ ETOIMΟΙ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ/ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εκχύλισμα γκουαρανά,ταυρίνη, εκχύλισμα βασιλικού πολτού.

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: νερό, φρουκτόζη, φυσική γεύση και άρωμα φρούτων του πάθους, σορβικό κάλιο, βενζοικό νάτριο.

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 ή 2 φιαλίδια την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και ή πριν την άσκηση  Ανακινήστε καλά  πριν το ανοίξετε. Συνιστάται η αραίωση σε νερό ή χυμό φρούτων.

Θρεπτικά Συστατικά   /   Ανά 1 Αμπούλα   /   Ανά 2 Αμπούλες

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ   /   1000 mg   /   2000 mg

ΤΑΥΡΙΝΗ   /   500 mg   /   1000 mg

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ   /   333 mg   /   666 mg

Σταθεροποιημένης απόδοσης 2% σε 10-HDA

ΣΗΔ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία (NRV)

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης – Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάσατο μιας ισορροπημένης δίαιτας – Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου – Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας – να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

20 φιαλίδια

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: PLAMECA
  • Κωδικός: 10161678
  • Βάρος: 0.30kg
19,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€