MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURES PLUS SKINNY MINI 90 VCAPS

NATURES PLUS SKINNY MINI 90 VCAPS

NATURES PLUS SKINNY MINI 90 VCAPS

SKINNY MINI

Εξαιρετική φόρμουλα πολλαπλής δράσης για ολοκληρωμένο αδυνάτισμα.

 

ΙΔΙOΤΗΤΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ (ΣΥΝOΠΤΙΚΑ)

Β-12 Απαραίτητη για το μεταβολισμό των λιπών και των υδατανθράκων.

CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) συρρικνώνει τα λιποκύτταρα, βοηθάει στη βελτίωση του μυικού συστήματος όσων ασκούνται. Πολύ ευεργετικό για την υγεία.

Πολυνικοτινικό χρώμιο (καμία σχέση με τη νικοτίνη!) Βοηθά στην καύση του λίπους και στη μείωση της βουλιμίας.

Μείγμα βοτάνων (Guarana, Spirulina, Cacao, Green tea) διεγείρει το μεταβολισμό και την παραγωγή ενέργειας, χωρίς να ερεθίζει τα νεύρα, όπως η καφεΐνη.

Rhodiola rosea είναι λιποδιαλυτική, αυξάνει την αντίσταση στο στρες και την κόπωση, είναι ευεργετική για την καρδιά και τον εγκέφαλο.

Bioperine βελτιώνει σημαντικά την απορρόφηση και αξιοποίηση των άλλων συστατικών της φόρμουλας.

 

Συνήθης χρήση

Δύο κάψουλες μία φορά την ημέρα με ένα ποτήρι νερό. Εάν οι κάψουλες ληφθούν μισή ώρα πριν το φαγητό, βοηθούν στη μείωση της όρεξης.

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ-ΠΡOΦΥΛΑΞΕΙΣ

Να μην λαμβάνεται το βράδυ. Να μην λαμβάνονται πάνω από 4 κάψουλες την ημέρα. Δεν συνιστάται σε εγκύους, θηλάζουσες, αλλεργικούς στη σοκολάτα, και σε άτομα κάτω των 18 ετών. Δύο κάψουλες του προϊόντος περιέχουν τόση καφεΐνη (κυρίως από το βότανο Guarana) όση ένα φλυτζάνι καφέ, περίπου. Συνυπολογίστε την ποσότητα αυτή στην καφεΐνη που ενδεχομένως λαμβάνετε από άλλες πηγές (καφέδες, αναψυκτικά, τρόφιμα, φάρμακα). Υπερβολική λήψη καφεΐνης μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα, αϋπνία και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ταχυπαλμία.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NATURE S PLUS
  • Κωδικός: 1039669
  • Βάρος: 0.20kg
47,82€
Χωρίς ΦΠΑ: 38,57€