MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HEALTH AID DAY-VIT PROBIO PROBIOTICS & COQ10 30TABS

HEALTH AID DAY-VIT PROBIO PROBIOTICS & COQ10 30TABS

HEALTH AID DAY-VIT PROBIO PROBIOTICS & COQ10 30TABS

Day-vit PROBIO

Βιταμίνες & Μέταλλα με Προβιοτικά & Συνένζυμο Q10.

Ολοκληρωμένος συνδυασμός βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων, πεπτικών ενζύμων, CoQ10 & 2 δις προβιοτικών, που εξασφαλίζει στον οργανισμό ενέργεια και παράλληλα συντελεί στην ομαλή λειτουργία της πέψης, του εντέρου και του ανοσοποιητικού συστήματος. Η προσθήκη στην σύνθεση 2 δισεκατομμυρίων προβιοτικών (4 διαφορετικά στελέχη), βοηθά στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, που είναι απαραίτητη για την αφομοίωση θρεπτικών συστατικών από τις τροφές και εμποδίζει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων, ενώ τα πεπτικά ένζυμα (πηκτίνη μήλου, παπαϊνη, βρωμελίνη) καθιστούν την Day-vit Probio την πιο αφομοιώσιμη πολυβιταμίνη, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου το στομάχι. Κατάλληλη για όσους εμφανίζουν μειωμένη απορρόφηση σε θρεπτικά συστατικά που μπορεί να οφείλεται στην ηλικία, σε δίαιτα ή σε χρόνιες φαρμακευτικές αγωγές, για όσους έχουν υπερευαίσθητο γαστρεντερικό σύστημα.

 

Πινακας Συστατικών

Κάθε ταμπλέτα περιέχει:

Vitamin A (2666iu) 800μg

Vitamin E (15iu)  10mg

Vitamin D (200iu)  5μg

Vitamin C  60mg

Thiamin (Vitamin B1)  1,4mg

Riboflavin (Vitamin B2)  1,6mg

Niacin (Vitamin B3)  18mg

Vitamin B6  2mg

Folic Acid  200μg

Vitamin B12  1μg

Biotin  150μg

Pantothenic acid (Vitamin B5)  6mg

Vitamin K  30μg

Iron  14mg

Zinc  15mg

Iodine  150μg

Copper  1mg

Manganese  2mg

Selenium  100μg

Chromium  40μg

Molybdenum  50μg

Choline Bitartrate  50mg

Inositol  100mg

Lutein  2mg

Silica  3mg

CoQ10  5mg

Hesperidin Complex  20mg

Rutin  8mg

Papain  6mg

Bromelain  5mg

Apple Pectin  5mg

Probiotic cultures

[Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Bifidum & Lactis, Lactobacillus Rhamnosus]  2billion

               

Δοσολογία

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 1 ταμπλέτα ημερησίως με το φαγητό.

 

Σημείωση

Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής, Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης , Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 21731/29-03-07

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

 

Συσκευασία

30 ταμπλέτες, σε καρτέλες (blister) σε χάρτινο κουτί.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HEALTH AID
  • Κωδικός: 1062953
  • Βάρος: 0.20kg
12,91€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,42€