MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BEPANTHOL DERMA ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 200ML

BEPANTHOL DERMA ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 200ML

BEPANTHOL DERMA ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 200ML

Bepanthol Derma Επανόρθωση Καθημερινό Γαλάκτωμα Σώματος

Βελτιώστε την κατάσταση της επιδερμίδας σας από μέσα προς τα έξω με το Bepanthol Derma Καθημερινό Γαλάκτωμα Σώματος για Επανόρθωση. Η πλούσια* ενυδατική του σύνθεση εξασφαλίζει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες για απαλή και λεία επιδερμίδα.

*Agreement based on questionnaire from cosmetic study, once daily application for 4 weeks, N=42

Το Bepanthol Derma Καθημερινό Γαλάκτωμα Σώματος για Επανόρθωση έχει ελαφριά*, μη κολλώδη υφή* που απορροφάται γρήγορα παρέχοντας άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση από την ξηροδερμία. Η πλούσια* ενυδατική σύνθεσή του ενεργεί στην υποκείμενη αιτία της ξηρότητας και υποστηρίζει τη μακροπρόθεσμη φυσική ανάπλαση και προστασία της επιδερμίδας, μειώνοντας ορατά την τραχύτητα, τις ξηρές περιοχές του δέρματος και το ρωγμώδες δέρμα.

*Agreement based on questionnaire from cosmetic study, once daily application for 4 weeks, N=42

 

Πώς δρα το Bepanthol Derma Καθημερινό Γαλάκτωμα Σώματος για Επανόρθωση

Το Bepanthol Derma Καθημερινό Γαλάκτωμα Σώματος για Επανόρθωση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άμεση ενυδάτωση στο ξηρό δέρμα, που διαρκεί έως και 48 ώρες, προστατεύοντας από την επανεμφάνιση της ξηρότητας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και σε ευαίσθητο δέρμα χάρη στο ειδικό Σύμπλεγμα Επανόρθωσης Repair Complex, το οποίο περιέχει θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας και αναπληρώνουν τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της.

Ως μέρος της νέας σειράς προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας Bepanthol Derma, το Bepanthol Καθημερινό Γαλάκτωμα Σώματος για Επανόρθωση όχι μόνο καταπραΰνει τον κνησμό του ξηρού δέρματος από την πρώτη εφαρμογή, αλλά προσφέρει και μια πιο μακροπρόθεσμη λύση στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Με σύνθεση βασισμένη στην επιστήμη της δερματολογίας, η Bepanthol Derma περιέχει έναν ειδικό συνδυασμό συστατικών που δρουν βαθύτερα στο δέρμα ενεργώντας στη βασική αιτία της ξηρότητας, επανορθώνοντάς το «από μέσα προς τα έξω» (inside-out)

 

Bepanthol Derma Επανόρθωση Καθημερινό Γαλάκτωμα Σώματος με συστατικά: Δεξπανθενόλη, Νιασιναμίδη, Γλυκερίνη, Iσοπροπυλεστέρας Ισοστεατικός, Βούτυρο καριτέ και Aργανέλαιο

Δεξπανθενόλη – που δρα βαθιά μέσα στο δέρμα για να αποκαταστήσει τη διαταραγμένη επιδερμική διαφοροποίηση

Νιασιναμίδη – που καταπραΰνει το κνησμώδες ξηρό δέρμα

Γλυκερίνη – ένας φυσικός υγροσκοπικός παράγοντας που δεσμεύει και συγκρατεί το νερό μέσα στο δέρμα παρέχοντας άμεση ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας

Ισοστεατικός ισοπροπυλεστέρας – ένα φυσιολογικό λιπίδιο που βοηθά στην αποκατάσταση της δομής των λιπιδικών στιβάδων

Βούτυρο καριτέ, αργανέλαιο και σκουαλένιο – skin-loving συστατικά που αναπληρώνουν την απώλεια των φυσικών λιπιδίων της επιδερμίδας

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bepanthol Derma Καθημερινό Γαλάκτωμα Σώματος για Επανόρθωση

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα σε όλο το σώμα, όσο συχνά χρειάζεται αρκετές φορές την ημέρα. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστάται να καθαρίσετε πρώτα το σώμα σας με Bepanthol Derma Καθημερινό Αφρόλουτρο Gel.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: BEPANTHOL
  • Κωδικός: 10137959
  • Βάρος: 0.25kg
10,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,39€