MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BETTER YOU IRON 10 ORAL SPRAY 10MG 25ML 128 ΨΕΚΑΣΜΟΙ

BETTER YOU IRON 10 ORAL SPRAY 10MG 25ML 128 ΨΕΚΑΣΜΟΙ

BETTER YOU IRON 10 ORAL SPRAY 10MG 25ML 128 ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Iron Daily Oral Spray-10 mg

Το στοματικό σπρέι Iron Daily Oral Spray της Better You είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα σιδήρου που προσφέρει τη λύση στην πεπτική δυσφορία που προκαλούν τα συνήθη συμπληρώματα σιδήρου. Αυτό το μοναδικό σκεύασμα σιδήρου αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Φαρμακευτική σχολή του Πανεπιστημίου του Cardiff και παρέχει την καλύτερη απορρόφηση ενός ζωτικού θρεπτικού συστατικού, το οποίο κατέχει μια σειρά θετικών επιδράσεων για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Παρέχει 10mg άμεσα απορροφήσιμου και αξιοποιήσιμου σιδήρου απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, παρακάμπτοντας το πεπτικό σύστημα. Αποτελεί μια πραγματικά αποτελεσματική και βολική εναλλακτική λύση στα δισκία και τις κάψουλες.

10 mg σιδήρου ανά ημερήσια προτεινόμενη δόση (υπολογίστε πως από τα κλασικά δισκία και κάψουλες απορροφάται από τον οργανισμό μόλις το 10-20% του σιδήρου που εμπεριέχουν Am J Med. 2008;121(11):943-48.)

Δεν προκαλεί πεπτική δυσφορία

Συμβάλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

Ευχάριστη, φυσική γεύση ροδιού

Bιοδιαθέσιμη σύνθεση που αποτελείται από τις δυο πιο υδατοδιαλυτές και ασφαλείς μορφές σιδήρου

Εγγυημένη αύξηση των επιπέδων σιδήρου

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή ασφάλειας τροφίμων (EFSA Journal 2010; 8(1):1414) η μορφή σιδήρου (ferricsodiumEDTA) που εμπεριέχεται στο IRON ORAL SPRAY 10 mg της BETTERYOU είναι 2-3 φορές πιο βιοδιαθέσιμη από τον θειικό σίδηρο (ferrussulfate) και οδηγεί σε αποτελεσματική αύξηση της αιμοσφαιρίνης.

Σύμφωνα με κλινική μελέτη (Tanzan J Health Res. 2014 Apr;16(2):70-8.) ακόμη και μικρές ποσότητες σιδήρου σε μορφή ανάλογη με αυτή που  εμπεριέχεται στο IRON ORAL SPRAY 10 mg  της BETTERYOU είναι ικανές να διορθώσουν τις τιμές αιμοσφαιρίνης σε 1-2 μήνες, λόγω της υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.

Ο σίδηρος συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη γνωστική λειτουργία και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Γιατι να το επιλέξω;

Τα μικροσκοπικά σταγονίδια απορροφώνται γρήγορα από το στοματικό βλεννογόνο επιτυγχάνοντας ταχύτερη πρόσληψη και εισέρχονται στη κυκλοφορία του αίματος παρακάμπτοντας το πεπτικό σύστημα. Κάθε ψεκασμός αποτελείται από εκατομμύρια σταγονίδια που διαπερνούν το μαλακό ιστό που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, ο οποίος διαθέτει ένα πλούσιο φλεβικό σύστημα ικανό να μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος.

 

Οδηγίες

Συνιστώνται 4 ψεκασμοί ανεξαρτήτως λήψης φαγητού ημερησίως (όλοι μαζί ή πρωί –βράδυ από δυο) ή διαφορετικά όπως έχει προτείνει ο ειδικός. Οι ψεκασμοί να γίνονται είτε στο εσωτερικό του μάγουλου είτε υπογλωσσίως.

Διατηρείστε το αποτέλεσμα του ψεκασμού για 5-7 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα πριν καταπιείτε, προκειμένου να διεκπεραιωθεί άρτια η απορρόφηση.

Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά πιέστε την αντλία 3 φορές για να έρθει πάνω το προϊόν.

Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 6 μήνες.

Μοναδικός μηχανισμός απορρόφησης του προϊόντος από τον στοματικό βλεννογόνο, παρακάμπτει το γαστρεντερικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς τη λήψη τροφής.

 

Συστατικά

Νερό, ξυλιτόλη, ferric sodium edetate, ferric ammonium citrate, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, φυσική γεύση ροδιού

Κατάλληλο για vegans και χορτοφάγους. Κατάλληλο για διαβητικούς. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 161607/23-12-2019. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: BETTERYOU
  • Κωδικός: 10122172
  • Βάρος: 0.05kg
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,54€