MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NORDAID D 4000IU ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY 30ML

NORDAID D 4000IU ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY 30ML

NORDAID D 4000IU ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY 30ML

D 4000 IU ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY

Με 1 ψεκασμό 4000 IU Χοληκαλσιφερόνης(D3).

Περιέχει 200 ημερήσιες δόσεις

Το Υπογλώσσιο D 4000 IU SPRAY της *NORDAID* είναι ένα σκεύασμα-συμπλήρωμα διατροφής, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια ισορροπημένη καθημερινή ,γρήγορη, ασφαλή* και οικονομική λύση στο πρόβλημα της έλλειψης βιταμίνης-ορμόνης D3 χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες από το γαστρεντερικό και χωρις κίνδυνο υπερασβεστιαιμίας.

Η Δόση των 4000 IU Χοληκαλσιφερόνης(D3), έχει οριστεί ως η ασφαλής καθημερινή ανώτερη δόση χωρίς κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών από τον αρμόδιο ευρωπαϊκό οργανισμό EFSA

Απορροφάται πλήρως μέσω του στοματικού βλεννογόνου, απευθείας στην

κυκλοφορία του αίματος.

Παρακάμπτοντας τον ηπατικό μεταβολισμό πρώτης διόδου και τους

περιορισμούς της εντερικής απορρόφησης που παρουσιάζουν όλα τα από του

στόματος σκευάσματα.

Δεν επηρεάζεται η χορήγηση του από τροφές, ποτά και φάρμακα.

Έχει ευχάριστη γεύση

Οικονομικό, καθως με μία συσκευασία του D 4000 IU Υπογλώσσιο Spray της *NORDAID* καλύπτονται πλήρως και οι μεγάλες ελλείψεις της βιταμίνης D3 για πανω από 6 μήνες.

Περιέχει 200 ψεκασμούς, δηλαδή 200 ημερήσιες δόσεις

Διαθέτει πιστοποίηση GMP και χρησιμοποιεί τεχνολογία AIRLESS Bottle ,δεν περιέχει γενετικώς τροποποιημένες ουσίες.

Κατάλληλο για Διαβητικούς και Vegan

*« Η δόση της βιταμίνης D των 4000 IU ανα ημέρα, είναι ασφαλής κατά την εγκυμοσύνη και πιο αποτελεσματική στη βελτιστοποίηση των συγκεντρώσεων ορού 25 (OH) D στις μητέρες και στα βρέφη τους.,» *Randomized controlled trial (RCT) of vitamin D supplementation in pregnancy in a population with endemic vitamin D deficiency*. J Clin Endocrinol Metab. 2013 Jun;98(6):2337-46.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ψεκάζουμε υπογλώσσια ή εσωτερικά στα μάγουλα.

Δεν καταπίνουμε για 30 περίπου δευτερόλεπτα.

Δεν καπνίζουμε 10 λεπτα πριν την χρήση, για καλύτερη απορρόφηση

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Χοληκαλσιφερόνη (D3) Φυσικής προέλευσης από Λανολίνη

Στέβια

Χυμός λεμονιού

Κόμμι ακακίας

Σορβικό κάλιο

Λεκιθίνη από ηλίανθους

Νερό απιονισμένο

Αιθέριο έλαιο άγριας μέντας

 

ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΓΙΑ

Η αποκατάσταση των φυσιολογικών επίπεδων D3 συμβάλλει:

Στην ομαλή απορρόφηση και διατήρηση ασβεστίου και φωσφόρου.

Στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος

Στην διατήρηση της υγειούς κατάστασης των οστών, του δέρματος και των δοντιών.

Στην ανάπτυξη των οστών στα παιδιά.

Στην ρύθμιση των επίπεδων ινσουλίνης και βοηθούν στη διαχείριση του διαβήτη.

Στην υποστήριξη της λειτουργία των πνευμόνων και στην καρδιαγγειακή υγεία.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ

Ενήλικες και Έφηβο*ι 1 ψεκασμός

Έγκυες, Θηλάζουσες* 1 ψεκασμός

Παιδιά 4-12 ετών* 2 ψεκασμοί ανα εβδομάδα

ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NORDAID
  • Κωδικός: 10141894
  • Βάρος: 0.10kg
14,64€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,80€