MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SOLGAR THERMOGENIC COMPLEX WITH SVETOL 60caps

SOLGAR THERMOGENIC COMPLEX WITH SVETOL 60caps

SOLGAR THERMOGENIC COMPLEX WITH SVETOL 60caps

Το συμπλήρωμα διατροφής Thermogenic Complex της Solgar ανήκει στην κατηγορία των λιποτροπικών βοηθημάτων της εταιρείας.

Η θερμογένεση έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες που συμβάλουν στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τη θερμογόνο δράση αρκετών φυσικών συστατικών. Η Solgar συνδύασε 8 από τα συστατικά-κλειδιά που μας προσφέρει η φύση και δημιούργησε το Thermogenic complex, μία ολοκληρωμένη φόρμουλα που βοηθά στην αποτελεσματικότερη μείωση του λίπους.

Το συμπλήρωμα διατροφής Thermogenic Complex της Solgar είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα φυτικών στοιχείων που βοηθάει στον έλεγχο του βάρους και στην καύση του λίπους. Το Svetol®, η βασικότερη ουσία που περιέχει το Thermogenic Complex, αποτελεί προϊόν πατέντας με ενεργό συστατικό του το Chlorogenic Acid (πολυφαινόλη) που προέρχεται από πράσινο καφέ ειδικής ποικιλίας χωρίς καφεΐνη.

Επιπλέον περιέχει μεθειονίνη, χολίνη και ινοσιτόλη, συστατικά που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του ήπατος, πράσινο τσάι και πιπέρι καγιέν που δρουν επικουρικά για την καύση του λίπους. Η φόρμουλα συμπληρώνεται από το χρώμιο που συμβάλει στη ρύθμιση των φυσιολογικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα και από το μαύρο πιπέρι που αυξάνει τις καύσεις του οργανισμού.


Το Thermogenic Complex της Solgar


Συμβάλει στην αποτελεσματικότερη καύση του λίπους και στην αύξηση του ρυθμού καύσεων

Βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του ήπατος

Παρέχει καλύτερη αξιοποίηση των υδατανθράκων

Βοηθάει να διατηρηθούν τα φυσιολογικά επίπεδα της γλυκόζης του αίματος

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SOLGAR
  • Κωδικός: 1042965
  • Βάρος: 0.20kg
33,97€
Χωρίς ΦΠΑ: 27,39€