MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ALMORA PLUS PROBIO 10 ΦΑΚΕΛΙΔΙΑ

ALMORA PLUS PROBIO 10 ΦΑΚΕΛΙΔΙΑ

ALMORA PLUS PROBIO 10 ΦΑΚΕΛΙΔΙΑ

almora PROBIO

Το almora PLUS PROBIO- Προβιοτικά με Ηλεκτρολύτες για ανακούφιση των συμπτωμάτων της διάρροιας & ενυδάτωση του οργανισμού

Το almora PLUS PROBIO είναι συμπλήρωμα διατροφής  που περιέχει στη σύνθεσή του το πιο μελετημένο προβιοτικό στέλεχος, το Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®) και Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl).

O μοναδικός συνδυασμός των συστατικών του almora PLUS PROBIO προσφέρει 3πλη δράση για τη συνολική διαχείριση της διάρροιας.

Μειώνει την ένταση & τη διάρκεια της διάρροιας

Ενυδατώνει τον οργανισμό, μέσω της αναπλήρωσης των ηλεκτρολυτών

Επαναφέρει την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας

Ιδανικό για την πρόληψη και τη διαχείριση των περιστατικών διάρροιας & την επανενυδάτωση του οργανισμού σε καταστάσεις όπως ˅Οξεία Διάρροια (λόγω γαστρεντερίτιδας), ˅Διάρροια λόγω χρήσης αντιβιοτικών, ˅ Διάρροια Ταξιδιωτών, ˅ Ήπια / Μέτρια Διάρροια, ˅ Χρόνια Διάρροια.

Η διάρροια αποτελεί ένα σύγχρονο πρόβλημα διαταραχής του εντέρου. Χαρακτηρίζεται από διαταραχή της χλωρίδας του εντέρου και ταυτόχρονα της ισορροπίας των υγρών και ηλεκτρολυτών στον οργανισμό.

Τα προβιοτικά είναι «φιλικά» βακτήρια που αποκαθιστούν την ισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας δημιουργώντας ένα αφιλόξενο περιβάλλον για τα «κακά» βακτήρια. Βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του εντέρου, ρυθμίζοντας την κινητικότητά του.

Η αποτελεσματικότητα ενός προβιοτικού σχετίζεται με την κλινική τεκμηρίωση του ίδιου του προβιοτικού στελέχους.

Το Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®) είναι το πιο καλά μελετημένο προβιοτικό στέλεχος με κλινική αποτελεσματικότητα που βοηθά στη μείωση της συχνότητας & της διάρκειας των επεισοδίων διάρροιας και στη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης διάρροιας μετά από λήψη αντιβιοτικών.

Οι ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl) είναι στοιχεία που βρίσκονται στον οργανισμό και βοηθούν στη ρύθμιση της κατανομής του νερού στο σώμα, στη σωστή διέλευση της ενέργειας και στη βελτίωση του μυϊκού και του νευρικού συστήματος. Αποτελούν θεραπεία επανυδάτωσης του οργανισμού σε καταστάσεις έντονης απώλειας υγρών όπως είναι η διάρροια.

Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®) + Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl)

 

Οδηγίες χρήσης

Κάθε φακελίδιο almora PLUS PROBIO διαλύεται σε 200ml κρύο νερό.

 

Συνιστώμενη δόση

Για παιδιά 1-2 ετών:

50-100ml εναιωρήματος

Για παιδιά 2-10 ετών:

100-200ml εναιωρήματος

Παιδιά άνω των 10 ετών και ενήλικες:

1-2 φακελίδια

Η ημερήσια δοσολογία δεν πρέπει να ξεπέρνα τα 8 φακελίδια

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς γλουτένη

Χωρίς τεχνητά χρώματα

Χωρίς συντηρητικά

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλλάσεται μακριά απο τα μικρά παιδιά.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 1114/08-01-2020

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

10 φακελίδια

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ELPEN
  • Κωδικός: 10125680
  • Βάρος: 0.10kg
6,84€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,51€