MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

TOTAL HEALTH SOLUTIONS COLLAGEN PRO-ACTIVE LIQUID STRAWBERRY 600ML

TOTAL HEALTH SOLUTIONS COLLAGEN PRO-ACTIVE LIQUID STRAWBERRY 600ML

TOTAL HEALTH SOLUTIONS COLLAGEN PRO-ACTIVE LIQUID STRAWBERRY 600ML

Collagen Pro-active - Φράουλα

Η φόρμουλα που ενεργοποιεί τον οργανισμό μας να συνθέσει κολλαγόνο.

Τα πολλαπλά οφέλη της πόσιµης µορφής

Επιστηµονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως το Collagen Pro-active απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισµό σε ποσοστό πάνω από 95%, κάτι που αδυνατούν να πετύχουν τόσο τα χάπια, όσο και οι κάψουλες.

 

1 δοσομετρικό καπάκι Collagen Pro-active

Έχει τεράστιο ποσοστό απορροφησιµότητας, πάνω από 95%.

Πολύ υψηλή περιεκτικότητα – έως και 20 φορές µεγαλύτερη περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες σε σχέση µε τα χάπια ή τις κάψουλες.

Εξαιρετικά εύληπτο, χωρίς καµία επιβάρυνση στη λειτουργία του πεπτικού συστήµατος σε σχέση µε τα χάπια.

               

Το Collagen Pro-active ενεργοποιεί τον οργανισµό ώστε να συνθέσει το δικό του κολλαγόνο πετυχαίνοντας:

Αύξηση της ελαστικότητας και της λάµψης του δέρµατος

Υγιή, δυνατά µαλλιά που µακραίνουν πολύ πιο γρήγορα

Ενδυνάµωση και σκλήρυνση των νυχιών

Ενίσχυση των αρθρώσεων και αναδόµηση του χόνδρου

 

Το Collagen Pro-active «φτάνει» στο δέρµα εκ των έσω

Το Collagen Pro-active παράγεται µέσω της διαδικασίας της ενζυµατικής υδρόλυσης ιστών κολλαγόνου. Μέσω της υδρόλυσης το µεγάλο πρωτεϊνικό µόριο του κολλαγόνου διαιρείται σε µικρότερα κοµµάτια (αµινοξέα), τα οποία µπορούν να απορροφηθούν εύκολα από τον οργανισµό.

Τα αµινοξέα αυτά διεγείρουν τους ινοβλάστες στο χόριο του δέρµατος, ώστε να συνθέσουν εκ νέου κολλαγόνο. Όλη η διαδικασία πραγµατοποιείται εκ των έσω λόγω της µεγάλης απορρόφησης του υδρολυµένου κολλαγόνου, σε αντίθεση µε τα τοπικά σκευάσµατα κολλαγόνου, κρέµες εξωτερικής χρήσης, τα οποία δεν µπορούν να διεισδύσουν στο χόριο.

 

∆οσολογία

1 καπάκι Collagen Pro-active ηµερησίως Μία δόση Collagen Pro-active καθηµερινά (ένα δοσοµετρικό καπάκι) περιλαµβάνει 10 gr υδρολυµένου κολλαγόνου, µαγνήσιο, vit B1 (θειαµίνη), vit B2 (ριβοφλαβίνη), vit B5 (παντοθενικό οξύ), vit B6 (πυροξίνη), τα οποία έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισµό.

Προτεινόµενη χρήση

4 µήνες συνεχόµενα, 2 µήνες διακοπή, 2 φορές το έτος εξασφαλίζει τα επιθυµητά επίπεδα κολλαγόνου στις περιοχές που έχει ανάγκη ο οργανισµός µας.

Ασφαλής χρήση

Μετά από χρόνια µελέτης και χρήσης δεν έχει αναφερθεί καµία ανεπιθύµητη ενέργεια σε υγιείς οργανισµούς. Όπως σε όλα τα συµπληρώµατα διατροφής, δε συνιστάται η χρήση του: στην κύηση και γαλουχία, σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος. Τέλος, είναι κατάλληλο για διαβητικούς, πάντα µε τη σύµφωνη γνώµη του θεράποντος ιατρού.

 

Ανακαλύψτε το Κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δοµών του σώµατος και του συνδετικού ιστού. Αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώµατος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρµα. Είναι, συνεπώς, το βασικό συστατικό του δέρµατος και της επιδερµίδας.

Το κολλαγόνο παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώµατος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την ανάπλαση του δέρµατος, αλλά και των χόνδρων των αρθρώσεων. Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να µειώνονται, µε τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο µε πιο γρήγορο ρυθµό από τους άντρες, κατά τη διαδικασία της ωρίµανσης και αργότερα της γήρανσης.

Οι κυριότερες συνέπειες από τη µείωση του κολλαγόνου είναι η σταδιακή αύξηση των ρυτίδων, η άτονη, θαµπή και “σπασµένη” επιδερµίδα, τα αδύναµα µαλλιά και νύχια, αλλά και τα προβλήµατα και οι πόνοι στις αρθρώσεις.

Αυξάνοντας τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου του σώµατος, ενισχύεται η ελαστικότητα και τόνωση του δέρµατος, µειώνονται οι ρυτίδες στο πρόσωπο, µε αποτέλεσµα τη διατήρηση τόσο µιας νεανικής εµφάνισης, όσο και της εσωτερικής υγείας.

 

Πλήθος κλινικών μελετών αποδεικνύουν

Μέγιστη απορρόφηση σε ποσοστό άνω του 95%

Κατανομή - συσσώρευση εκεί ακριβώς που το χρειάζεται ο οργανισμός, στο χόριο του δέρματος και στον χόνδρο της άρθρωσης

Ενεργοποίηση του οργανισμού για σύνθεση κολλαγόνου  

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: TOTAL HEALTH SOLUTIONS
  • Κωδικός: 1071871
  • Βάρος: 0.70kg
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,58€