MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VITABIOTICS MENOPACE ORIGINAL 30TABS

VITABIOTICS MENOPACE ORIGINAL 30TABS

VITABIOTICS MENOPACE ORIGINAL 30TABS

Menopace Original

Δεν υπάρχει χρόνος για παύση, η ζωή είναι για να ζεις. Ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει 22 βασικά θρεπτικά συστατικά, τα οποία πρέπει να λαμβάνονται κατά και μετά την εμμηνόπαυση.

Προστατέψτε τη δίαιτα και τη διατροφή σας σε μια περίοδο αλλαγής.

Περιέχει βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Δεν περιέχει φάρμακα ή ορμόνες.

Το Νο1* συμπλήρωμα για την εμμηνόπαυση και το πιο αξιόπιστο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσιολογικό στάδιο της ζωής που περνά κάθε γυναίκα καθώς τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώνονται. Συνήθως εμφανίζεται μεταξύ 45 και 55 ετών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει σημαντικά.

Χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως ανακάλυψαν ότι το Menopace, το Νο1 συμπλήρωμα στις πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για αυτό το στάδιο της ζωής της γυναίκας, παρέχει αποτελεσματική διατροφική υποστήριξη. Το Menopace είναι το πιο αξιόπιστο συμπλήρωμα για την εμμηνόπαυση*.

Η βέλτιστη διατροφή είναι σημαντική κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Το Menopace Original είναι ένα αποτελεσματικό καθημερινό συμπλήρωμα 22 θρεπτικών στοιχείων που έχουν επιστημονικά συνδυαστεί να λαμβάνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αλλαγής και μετά.

Ρύθμιση των Ορμονών

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, τα επίπεδα συγκεκριμένων ορμονών μπορούν να αλλάξουν. Το Menopace περιέχει βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Βοηθά στη διατήρηση της υγείας κατά την εμμηνόπαυση

Η εμμηνόπαυση παρέχει επίσης βιταμίνη Β12 και θειαμίνη (βιταμίνη Β1), που συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η περιεκτική φόρμουλα περιέχει επίσης μέτρια διατροφικά επίπεδα εκχυλίσματος Σόγιας Ισοφλαβόνης (20mg).

Δέρμα και Μαλλιά

Όπως σε πολλές φάσεις της ζωής, οι διακυμάνσεις των ορμονών μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα και τα μαλλιά. Τα οιστρογόνα έχουν θετική επίδραση στην παραγωγή κολλαγόνου, μιας ουσίας που αποτελεί μέρος της κοιλότητας των οστών και της δομής του δέρματος. Μετά την εμμηνόπαυση, τα επίπεδα οιστρογόνων και συνεπώς η παραγωγή κολλαγόνου μπορούν να μειωθούν σημαντικά. Το Menopace περιέχει βιταμίνη C που συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, των χόνδρων, των δοντιών, των οστών και των αιμοφόρων αγγείων. Το Menopace περιέχει επίσης βιοτίνη που συμβάλλει στην φυσιολογική υγεία του δέρματος και ψευδάργυρο που συμβάλλει στην φυσιολογική υγεία των μαλλιών.

Υγεία της καρδιάς

Πιστεύεται ότι τα χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων μπορεί να επηρεάσουν την υγεία της καρδιάς και του καρδιαγγειακού συστήματος σε ηλικιωμένες γυναίκες. Το Menopace περιέχει θειαμίνη (βιταμίνη Β1) που συμβάλλει στη φυσιολογική καρδιακή λειτουργία, ενώ οι βιταμίνες Β6 και Β12 μαζί με το φυλλικό οξύ συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. Η διατήρηση των χαμηλότερων υγιών επιπέδων αμινοξέων ομοκυστεΐνης στο αίμα συνδέεται ανεξάρτητα με την υγεία της καρδιάς.

Υγεία των Οστών

Η υγεία των οστών είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση, καθώς η οστική μάζα μειώνεται σημαντικά. Το Menopace παρέχει μαγνήσιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη D που συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών των οστών. Το Menopace Original παρέχει 10 μg βιταμίνης D, το επίπεδο που συνιστάται ως καθημερινό συμπλήρωμα από το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, ειδικά κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Η βιταμίνη D συμβάλλει επίσης στην απορρόφηση και τη χρήση ασβεστίου από τη διατροφή. Το Menopace Original έχει σχεδιαστεί να λαμβάνεται σε συνδυασμό με ένα συμπλήρωμα ασβεστίου όπως το Osteocare.

Ενεργός Τρόπος Ζωής

Η βιταμίνη Β12, η ​​βιοτίνη και τα μέταλλα χαλκός και σίδηρος συμβάλλουν στην φυσιολογική απελευθέρωση της ενέργειας, ενώ η βιταμίνη D συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

* Πηγή: OnePoll Νοέμβριος 2019

Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονται να υποκαταστήσουν επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα αναζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας ή άλλων εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας σχετικά με οποιαδήποτε ιατρική πάθηση.

 

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφικές Πληροφορίες   /   Μέσος όρος ανά δισκίο   /   % ΣΗΔ*

Βιταμίνη A (2500 IU)   /   750 µg RE   /   94

Βιταμίνη D (ως D3 400 IU)   /   10 µg   /   200

Βιταμίνη E (Φυσική Πηγή)   /   30 mg α-TE   /   250

Βιταμίνη C   /   45 mg   /   56

Θειαμίνη (Βιταμίνη B1)   /   10 mg   /   909

Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2)   /   5 mg   /   357

Νιασίνη (Βιταμίνη B3)   /   20 mg NE   /   125

Βιταμίνη B6   /   10 mg   /   714

Φυλλικό Οξύ   /   400 µg   /   200

Βιταμίνη B12   /   9 µg   /   360

Βιοτίνη   /   30 µg   /   60

Παντοθενικό Οξύ   /   30 mg   /   500

Μαγνήσιο   /   100 mg   /   27

Σίδηρος   /   6 mg   /   43

Ψευδάργυρος   /   15 mg   /   150

Χαλκός   /   1000 µg   /   100

Μαγγάνιο   /   0.5 mg   /   25

Σελήνιο   /   100 µg   /   182

Χρώμιο   /   50 µg   /   125

Ιώδιο   /   225 µg   /   150

PABA   /   25 mg   /   -

Εκχύλισμα Σόγιας Ισοφλαβόνης   /   20 mg   /   -

*ΣΗΔ = Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία, µg = microgram,

mg = miligram, IU = International Units.

 

Συστατικά

Μαλτοδεξτρίνη, Οξείδιο του Μαγνησίου, Διογκωτικοί παράγοντες: Διβασικό Φωσφορικό Ασβέστιο και Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη, Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ [Φορείς: Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη & Τρυγικό οξύ]), Παντοθενικό οξύ (ως Άλας Ασβεστίου), Επικάλυψη Δισκίου, (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, Χρωστικές: Διοξείδιο του Τιτανίου και Χαλκοχλωροφυλλίνη [φυσική πηγή], γλυκερίνη), Βιταμίνη Ε (Όξινη Ηλεκτρική D-Άλφα Τοκοφερόλη) (από Σόγια), Θειικός Ψευδάργυρος, π-Αμινοβενζοϊκό οξύ, Αντισυσσωματικοί παράγοντες: Στεατικό οξύ, Διοξείδιο του Πυριτίου και Στεατικό Μαγνήσιο, Νιασίνη (ως Νικοτιναμίδη), εκχύλισμα σόγιας ισοφλαβόνης (από Σόγια), Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1 ως Μονονιτρική), Φουμαρικός Σίδηρος, Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη HCl), Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη [Φορείς: Κιτρικό Τρινάτριο, Κιτρικό Οξύ, Μαλτοδεξτρίνη]), Βιταμίνη Α (Οξεικός [Φορείς: Κόμμι Ακακίας, Άμυλο αραβοσίτου, Μαλτοδεξτρίνη, Αντιοξειδωτικό: DL-Άλφα Τοκοφερόλη]), Κόμμι Κυτταρίνης Διασταυρούμενης Σύνδεσης, Ριβοφλαβίνη, Βιταμίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη [Φορείς: Ακακία, Σουκρόζη, Άμυλο, Τριγλυκερίδια Μεσαίας Αλυσίδας, Αντιοξειδωτικό: DL-Άλφα Τοκοφερόλη]), Χλωριούχο Χρώμιο, Θειικός Χαλκός, Θειικό Μαγγάνιο, Φυλλικό Οξύ (ως Πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ), Ιωδιούχο Κάλιο, Σεληνικό Νάτριο, Βιοτίνη. Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή.

Πάντα να διαβάζετε τις οδηγίες για το προϊόν πριν από τη χρήση. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Όπως συμβαίνει με άλλα συμπληρώματα διατροφής, ζητήστε επαγγελματική συμβουλή πριν το χρησιμοποιήσετε εάν πάσχετε από τροφικές αλλεργίες και συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν έχετε υποκείμενη ιατρική πάθηση ή εάν παίρνετε φάρμακα. Τα συμπληρώματα βιταμινών δεν προορίζονται για τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μην το πάρετε εάν είστε αλλεργικοί στη σόγια. Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, ο οποίος εάν ληφθεί υπερβολικά, μπορεί να είναι επιβλαβής για τα πολύ μικρά παιδιά.

 

Οδηγίες

Πάρτε ένα δισκίο την ημέρα με το κύριο γεύμα σας

Καταπιείτε με νερό ή κρύο ποτό. Δεν πρέπει να το μασάτε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Να λαμβάνεται μόνο με γεμάτο στομάχι. Αυτή η ολοκληρωμένη φόρμουλα αντικαθιστά άλλα συμπληρώματα Menopace και πολυβιταμίνες. Δεν χρειάζεται να πάρετε επιπλέον πολυβιταμίνη. Το Menopace μπορεί να συνεχιστεί μετά την εμμηνόπαυση για όσο διάστημα απαιτείται.

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χωρίς ζελατίνη

Χωρίς γλουτένη

Χωρίς τεχνητά χρώματα

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς μαγιά ή λακτόζη

Δεν περιέχει φάρμακα ή ορμόνες

Το Menopace δεν δοκιμάζεται σε ζώα

Συμπλήρωμα διατροφής

Συμβουλή για Αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή.

Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, ο οποίος εάν ληφθεί υπερβολικά, μπορεί να είναι επιβλαβής για τα πολύ μικρά παιδιά.

Φυλάσσετε σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C σε ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.

Αριθ. Γνωστ. ΕΟΦ: 50384/11.05.2020

Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή. Τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Οι αριθμοί γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχουν θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: VITABIOTICS
  • Κωδικός: 1080634
  • Βάρος: 0.20kg
10,42€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,40€