MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BIO-KULT EVERYDAY 60CAPS

BIO-KULT EVERYDAY 60CAPS

BIO-KULT EVERYDAY 60CAPS

Bio-Kult Everyday

Προηγμένη φόρμουλα με 14 στελέχη φιλικών βακτηρίων για την πλήρη ενίσχυση του πεπτικού συστήματος από τη στοματική κοιλότητα έως και το παχύ έντερο

Γιατί να το επιλέξετε;

Καινοτόμα σύνθεση με 14 στελέχη ζωντανών φιλικών βακτηρίων

Εγγυημένα σταθερός αριθμός βακτηρίων μέχρι την ημερομηνία λήξης

Ελάχιστη ποσότητα ζωντανών βακτηρίων: 2 δισεκατομμύρια ανά κάψουλα (2*109 CFU / κάψουλα)

Χωρίς τεχνητά χρώματα ή αρώματα

Χωρίς την ανάγκη συντήρησης στο ψυγείο

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για παιδιά και εγκύους

Κατάλληλο για vegetarians

Τι περιέχει

Το Bio-Kult Advanced περιέχει 14 στελέχη ζωντανών φιλικών βακτηρίων που αποδεδειγμένα επιβιώνουν στην υψηλή οξύτητα του γαστρικού περιβάλλοντος.

Πότε χρησιμοποιείται

για την καθημερινή υποστήριξη του γαστρεντερικού συστήματος

όταν πρόκειται να ταξιδέψετε, για την εύρυθμη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος

παράλληλα με αντιβιοτική αγωγή

Πώς λειτουργεί

Η λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος διαταράσσεται από ποικίλους παράγοντες (άγχος, ταξίδια, κακή διατροφή, κ.α.). Τα ζωντανά φιλικά βακτήρια που περιέχονται στο Bio-Kult Advanced διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη φυσιολογική λειτουργία και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και γαστρεντερικού συστήματος.

 

Δοσολογία & τρόπος χρήσης

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: 2 κάψουλες 1-2 φορές την ημέρα με το φαγητό.

Παιδιά 3 – 11 ετών: 1-2 κάψουλες την ημέρα μετά το φαγητό.

Για άτομα που πρόκειται να ταξιδέψουν: 2 κάψουλες την ημέρα μετά το φαγητό, 2 εβδομάδες πριν την αναχώρηση. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, 4 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

Για άτομα που λαμβάνουν αντιβιοτικά: 4 κάψουλες την ημέρα μετά το φαγητό, κατά προτίμηση σε διαφορετική ώρα από τη λήψη των αντιβιοτικών. Η αγωγή θα πρέπει να συνεχιστεί για 2 εβδομάδες μετά το πέρας της αντιβιοτικής αγωγής.

οι κάψουλες μπορούν να ληφθούν με νερό ή να ανοιχθούν και το περιεχόμενο να αναμειχθεί με το φαγητό ή με νερό/χυμό.

δεν υπάρχει κίνδυνος υπερδοσολογίας.

 

Καλλιέργειες ζωντανών βακτηρίων

Bacillus subtilis PXN® 21TM

 Bifidobacterium bifidum® 23TM

 Bifidobacterium breve PXN® 25TM

 Bifidobacterium infantis PXN® 27TM

 Bifidobacterium longum PXN® 30TM

 Lactobacillus acidophilus PXN® 35TM

 Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN® 39TM

 Lactobacillus casei PXN® 37TM

 Lactobacillus plantarum PXN® 47TM

 Lactobacillus rhamnosus PXN® 54TM

 Lactobacillus helveticus PXN® 45TM

 Lactobacillus salivarius PXN® 57TM

 Lactococcus lactis ssp. lactis PXN® 63TM

 Streptococcus thermophilus PXN® 66TM

Κάθε κάψουλα περιέχει

2 δισεκατομμύρια ζωντανά βακτήρια που ισοδυναμούν με 1×1010 CFU / g.

Λοιπά συστατικά

Κυτταρίνη (παράγοντας διόγκωσης)

Φυτική κάψουλα (υδροξυπροπυλική μεθυλοκυτταρίνη)

Γάλα και σόγια – χρησιμοποιούνται στη διαδικασία ζύμωσης. Το περιεχόμενο σε γάλα είναι σε τέτοια επίπεδα ώστε να μην επηρεάζει άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: PROTEXIN
  • Κωδικός: 1088218
  • Βάρος: 0.20kg
14,86€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,98€