MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FB HEALTH VIVINOR 28TABS

FB HEALTH VIVINOR 28TABS
FB HEALTH VIVINOR 28TABS
Eξαντλημένο
FB HEALTH VIVINOR 28TABS
FB HEALTH VIVINOR 28TABS
Ετικέτες: ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ
FB HEALTH VIVINOR 28TABS

FB HEALTH VIVINOR 28TABS

Vivinor FB Health Nutraceutical

Συμπλήρωμα διατροφής για τον πονοκέφαλο & την ημικρανία

Συμπλήρωμα διατροφής (Nutraceutical) βασισμένο στα:

Συνένζυμο Q10 - Coenzyme Q10

Βιταμίνη B2

Μαγνήσιο - Magnesium

Ριβοφλαβίνη - Riboflavin

Παρθένιο - Parthenium (Ξηρά εκχυλίσματα)

​Ανδρογραφολίδιο - Andrographis Paniculata (Ξηρά εκχυλίσματα)

Η κεφαλαλγία είναι μια επώδυνη διαταραχή της κεφαλής (μερικές φορές συνδέεται και με πόνο στο πρόσωπο ή/ και τον λαιμό).

Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη μορφή πόνου. Στην Ελλάδα, επηρεάζει περίπου 1.5 εκατομμύριο άτομα με επεισοδιακή μορφή.

Οι πρωτογενείς κεφαλαλγίες έχουν 3 κύριες μορφές:

Ημικρανία.

Κεφαλαλγία τάσης.

Αθροιστική κεφαλαλγία.

Η ημικρανία παρουσιάζεται σε ποσοστό 18% των γυναικών και 6% των ανδρών, με επαναλαμβανόμενα επεισόδια, μέτριας ή σοβαρής εντάσεως, που συνδέεται με συμπτώματα όπως ναυτία, έμετο, φωτοφοβία, φωνοφοβία.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές μελέτες σχετικά με την προέλευση της ημικρανίας, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη η αιτιοπαθογένειά της.

 

Συστατικά Vivinor

COENZYME Q10 - Συνένζυμο Q10 (20 mg)

Το Συνένζυμο Q10, που ονομάζεται και ουβικινόνη (ή βιταμίνη Q) είναι ένα πολύ κοινό μόριο στα βιολογικά συστήματα και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην μεταφορά ηλεκτρονίων στα μιτοχόνδρια. Τα τελευταία χρόνια το Συνένζυμο Q10 αποτέλεσε αντικείμενο πολλών κλινικών δοκιμών που επιβεβαίωσαν τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες και την αποτελεσματικότητά του στην προφύλαξη από πονοκεφάλους.

RIBOFLAVIN - Ριβοφλαβίνη (4,8 mg)

Η Ριβοφλαβίνη είναι ο σημαντικότερος συμπαράγοντας που εμπλέκεται στην οξειδωτική μιτοχονδριακή αλυσίδα. Πολλές διπλές-τυφλές, τυχαιοποιημένες, ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο κλινικές δοκιμές επιβεβαίωσαν τα κλινικά οφέλη στη μείωση της συχνότητας των επεισοδίων ημικρανίας και του βαθμού σοβαρότητας.

Πρόδρομος του μονονουκλεοτιδίου φλαβίνης (FMN) και τουφλαβινο-αδενινο-δινουκλεοτιδίου (FAD) και Καταλύτης φλαβοενζύμων στην μιτοχονδριακή αλυσίδα.

Η Βιταμίνη Β2 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

MAGNESIUM - Μαγνήσιο (281,25 mg)

Το Μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών, στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Το Μαγνήσιο συμμετέχει ενεργά στον έλεγχο των υποδοχέων NMDA, με αποτέλεσμα την αναστολή της εισόδου ασβεστίου στο κύτταρο. Είναι ρυθμιστής της νευρωνικής διέγερσης με τη μεσολάβηση του υποδοχέα NMDA.

Διάφορα πειράματα έχουν επισημάνει ότι τα επίπεδα Μαγνησίου είναι χαμηλότερα σε ασθενείς με ημικρανία.

Ο ρόλος του Μαγνησίου στην προφύλαξη και την μείωση του πόνου από ημικρανίες έχει τεκμηριωθεί σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες

Η μυοχαλαρωτική δράση του Μαγνησίου βοηθά στην μείωση των καταστάσεων που σχετίζονται με το άγχος.

PARTHENIUM (Tanacetum parthenium)  - Παρθένιο (ξηρά εκχυλίσματα 150 mg)

Το Παρθένιο (Tanacetum parthenium), μέλος της οικογένειας των Compositae, είναι ένα πολυετές ποώδες φυτό ευρύτερα γνωστό ως Χρυσάνθεμο. Οι παρθενολίδες, η δραστική ουσία του εκχυλίσματος των φύλλων, αναστέλλει την αλγαισθησία και τη νευρογενή αγγειοδιαστολή στο τριδυμοαγγειακό σύστημα.

Οι Παρθενολίδες, ενεργά συστατικά εκχυλίσματος παρθενίου, είναι ισχυροί αναστολείς της έκφρασης NOS και της επακόλουθης σύνθεσης μονοξειδίου του αζώτου.

Οι Παρθενολίδες έδειξαν σε πειράματα, τόσο in vitro όσο και in vivo, ότι αναστέλουν με συγκεκριμένο τρόπο την ενεργοποίση του NF-kB, της προφλεγμονώδους σύνθεσης κυτοκίνης (IL-1 beta, IL-6 και TNFalpha) και την ενεργοποίηση μικρογλοιών του ΚΝΣ.

Πειράματα in vitro και σε ζώα έχουν επίσης τεκμηριώσει σημαντικά αποτελέσματα για την απελευθέρωση σεροτονίνης (5-ΗΤ) από τα αιμοπετάλια, και αναστολή της φωσφολιπάσης Α.

ANDROGRAPHIS PANICULATA - Ανδρογραφολίδιο (ξηρά εκχυλίσματα 100 mg)

Η Andrographis paniculata είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Acantheceae, από το οποίο εξάγεται ένα ξηρό εκχύλισμα φυσικά εμπλουτισμένο με Πολυφαινόλες και φλαβονοειδή. Έχει δείξει, τόσο in vitro όσο και in vivo, μια έντονη αντινοσοκοκκική και αντιφλεγμονώδη δράση συγκρίσιμη με τα ΜΣΑΦ και τα οπιοειδή.

Το Ανδρογραφολίδιο (Andrographis Paniculata), παρουσιάζει δράση κατά του πόνου και αντι οιδηματική δράση σε ζώα.

Το Ανδρογραφολίδιο (Andrographis Paniculata), είναι ένας ισχυρός αναστολέας του NF-kB και σύνθεσης προφλεγμονωδών κυτοκινών.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1 ή 2 δισκία ημερησίως, να καταπίνεται με μικρή ποσότητα νερού

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

28 δισκία επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο, για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας και ημικρανίας

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: FB HEALTH
  • Κωδικός: 1044661
  • Βάρος: 0.10kg
32,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,37€