MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

POWER HEALTH PLATINUM PROSTALIVE 30CAPS

POWER HEALTH PLATINUM PROSTALIVE 30CAPS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
1000MG
20 TABS
POWER HEALTH PLATINUM PROSTALIVE 30CAPS

POWER HEALTH PLATINUM PROSTALIVE 30CAPS

Prostalive

Platinum formula… συνεργιστικής δράσης, με κολοκυθόσπορο!

Πλούσια σύνθεση για την υγεία και την προστασία του προστάτη. Αποδίδει έναν συνδυασμό παραδοσιακών φυτών όπως κολοκυθόσπορος, σερενόα και τσουκνίδα τα οποία συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του προστάτη. Η σύνθεση ενισχύεται με εκχυλίσματα λυκοπενίου και ροδιού, καθώς και με  σελήνιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Ε.

Συμπλήρωμα διατροφής με συνεργιστική δράση, με Κολοκυθόσπορο, Saw palmetto, Λυκοπένιο, Ρόδι και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Ποιος είπε ότι οι άνδρες δεν έχουν το δικό τους… προστάτη; Η φύση έχει φροντίσει και γι’ αυτό, προσφέροντας απλόχερα φυσικά συστατικά μέσα από την τροφή μας.

Οι Σπόροι κολοκυθόσπορου (Curcubita pepo L.)

Φυτό με παραδοσιακή δράση, πλούσιο σε σε σιτοστερόλες, καροτενοειδή και άλλα μικροθρεπτικά συστατικά που παίζουν ρόλο κλειδί στον οργανισμό.

Το Σερενόα (Saw Palmetto – Serenoa repens L.)

Δέντρο το οποίο μοιάζει με φοίνικα, γνωστό και ως σερενόα. Χρησιμοποιείται ήδη από το 1900 και τους ιθαγενείς της Αμερικής καθώς είναι πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά, όπως οι β- σιτοστερόλες.

Η ρίζα Τσουκνίδας (Urtica dioica L.)

Φυτό με παραδοσιακή χρήση το οποίο προσφέρει πολύπλευρη προστασία στον άνθρωπο.

Το Ρόδι (Punica granatum L.)

Φρούτο πλούσιο σε ελλαγικό οξύ, τανίνες και ανθοκυανίνες που προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Το Λυκοπένιο

Φυτοθρεπτικό συστατικό των κόκκινων φρούτων και της ντομάτας, με ισχυρή δράση κατά του οξειδωτικού στρες.

Τα Σελήνιο

Συμβάλλει στη φυσιολογική σπερματογένεση και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.*

*EFSA : επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλείας Τροφίμων

Η Βιταμίνη Ε

συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.*

*EFSA : επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλείας Τροφίμων

Ο Ψευδάργυρος

Συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα.*

*EFSA : επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλείας Τροφίμων

Platinum Χαρακτηριστικά:

Συνεργική, ολιστική δράση 8 διαφορετικών συστατικών

 

ΣΥΝΘΕΣΗ

Ενεργά συστατικά   /   ανά κάψουλα   /   %ΣΗΠ*

Εκχύλισμα κολοκυθόσπορου 4:1   /   200mg   /  

Εκχύλισμα σερενόα   /   40mg   /  

Εκχύλισμα ρίζας τσουκνίδας   /   50mg   /  

Εκχύλισμα λυκοπενίου   /   5mg   /  

Εκχύλισμα ροδιού   /   100mg   /  

Ψευδάργυρος   /   10mg   /   100

Σελήνιο   /   55mcg   /   100

Βιταμίνη Ε   /   6mg   /   50

*Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση μετά από γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Χωρίς

Γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά, αρώματα.

Διαβητικοί

Κατάλληλο για διαβητικούς.

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 77498/30-10-2015

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Περιεχόμενο

30 κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: POWER HEALTH
  • Κωδικός: 1030554
  • Βάρος: 0.20kg
11,18€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,01€