MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

STRATH ORIGINAL 100TABS

STRATH ORIGINAL 100TABS

STRATH ORIGINAL 100TABS

Strath Original 100tabs

Το Super φυσικό συμπλήρωμα διατροφής από το 1961

Η πλήρης, ισορροπημένη διατροφή είναι σημαντική, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις διαφορετικές ανάγκες της καθημερινής ζωής και να παραμείνουμε υγιείς. Η φυτική μαγιά Strath Original είναι ιδιαίτερα κατάλληλη ως ένα χρήσιμο συμπλήρωμα της καθημερινής μας διατροφής. Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει περισσότερα από 60 απολύτως φυσικά, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και είναι κατάλληλο για άτομα κάθε ηλικίας.

Εάν η διατροφή που ακολουθούμε είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, το Strath Original συμπληρώνει τα γεύματα με πολύτιμα συστατικά. Επιπλέον, το Strath Original βελτιώνει τη συνολική πρόσληψη θρεπτικών συστατικών και από άλλες διατροφικές πηγές ή συμπληρώματα διατροφής.

Ενισχύει την πνευματική απόδοση

Ενισχύει την αθλητική απόδοση

Τονώνει οργανισμό & μειώνει την κόπωση

Ενισχύει το ανοσοποιητικό

 

Φυτική μαγιά Strath για:

Παιδιά και ενήλικες, εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, μαθητές και επαγγελματίες, αθλητές, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

 

Δοσολογία

Ενήλικες: 2-3 ταμπλέτες 2 φορές την ημέρα με νερό πριν τα γεύματα.

Παιδιά: Μισή δόση ενηλίκων

Το Strath Original μπορεί να συμπληρώσει τη διατροφή με φυσικό τρόπο καθόλη τη διάρκεια του έτους. Προτείνεται επίσης η λήψη τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εφόσον συνεχίζει να υφίσταται ανάγκη για αυξημένη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών. Η συνεχιζόμενη λήψη είναι ασφαλής.

Μπορεί σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να συνδυαστεί με συγκεκριμένα άλλα προϊόντα, που αποτελούν πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών ή συμπληρώματα διατροφής.

 

Συστατικά

Πλασμολυμένη φυτική μαγιά 89%, άμυλο καλαμποκιού, διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), πηκτικός παράγοντας (πηκτίνη), αντισυσσωματικός παράγοντας (διοξείδιο σιλικόνης).

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: BIO-STRATH
  • Κωδικός: 1048073
  • Βάρος: 0.20kg
20,03€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,15€