Γνωρίστε τα Best Seller προϊόντα της σειράς Ήρα και δείτε την σωστή εφαρμογή τους μέσα από την καθημερινή ρουτίνα της Roulas Stamatopoulou

Ακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε όλα τα μυστικά της περιποίησης προσώπου 

 

 

 

 Βήμα 1 : Καθαρισμός  

 

 Comforting Cleansing Milk & Toner  

 

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος πρόσωπο & μάτια
Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους, αφήνοντας το δέρμα καθαρό, άνετο & αναζωογονημένο! Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από θαλάσσιο φύκι που δρα ως αποτελεσματική ασπίδα για την προστασία του δέρματος ενάντια στους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Το 3D υαλουρονικό οξύ προσδίδει ανάλαφρη ενυδάτωση, ενώ το σύμπλεγμα βιταμινών προστατεύει & αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος.
Αντίθετα από άλλα φίλτρα που χρησιμοποιούν την αντίστροφη όσμωση ή την απόσταξη, το νερό διατηρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία περιέχονται συνήθως στο φυσικό νερό βουνίσιας πηγής.

 

Αγορά Τώρα

 

 Βήμα 2 : Ορός Προσώπου – Ιδανική Βάση για Μακιγιάζ 

 

  Intensive Face Lift Serum  

 

Εντατικός Ορός Lift Προσώπου για Ορατή μείωση των ρυτίδων
Ορός υψηλής απόδοσης για ορατά αντιγηραντικά αποτελέσματα, που λειαίνει άμεσα τις ρυτίδες & γραμμές έκφρασης, Το δέρμα δείχνει εντυπωσιακά πιο σφριγηλό λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή!

Εμπνευσμένο από την τεχνολογία secondskin, εμπλουτίζεται με το καινοτόμο δραστικό από κόκκινο φύκι & εκχύλισμα Περουβιανής χαρουπιάς, που σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος ένα φυσικό, προστατευτικό φιλμ για άμεση λείανση & αποτέλεσμα lifting. 

 

Αγορά Τώρα

 

 Βήμα 3 : Κρέμα Ματιών 

 

  Anti – Wrinkle & Lifting Eye Cream  

 

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών για Oρατή μείωση των ρυτίδων
Απαλή & κρεμώδης αντιρυτιδική κρέμα ματιών, που καταπολεμά τα σημάδια κούρασης, στοχεύει στις ρυτίδες έκφρασης και προσφέρει μια σειρά από οφέλη στην ντελικάτη περιοχή των ματιών, ενισχύοντας τη λάμψη.

Εμπλουτισμένη με εξαπεπτίδιο, συσφίγγει & ανορθώνει ορατά την επιδερμίδα, ελαχιστοποιώντας τη δύναμη της μυϊκής συστολής και μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων κατά 11% σε μόλις 5 ημέρες! Η δράση της θυμίζει botox, αποκαλύπτοντας ένα πιο λείο & βελτιωμένο περίγραμμα ματιών. 

 

Αγορά Τώρα

 

 Βήμα 4 : Αντιριτυδική Κρέμα Προσώπου 

 

  Anti – Wrinkle & Lifting Eye Cream  

 

Κρέμα προσώπου μεταξένιας υφής, εμπλουτισμένη με 9 καινοτόμα αντιρυτιδικά δραστικά, που στοχεύει στις εγκατεστημένες ρυτίδες & τις γραμμές έκφρασης.
Eπαναφέρει τη σφριγηλότητα & την ελαστικότητα, προσφέροντας ένα lifting αποτέλεσμα.

Εμπλουτίζεται με βλαστοκύτταρα τριαντάφυλλου Άλπεων, που ενισχύουν την επιδερμική αναγέννηση, προστατεύουν τον φραγμό του δέρματος και προσφέρουν ορατή αντιγηραντική δράση μετά από μόνο 16 ημέρες. 

 

Αγορά Τώρα

 

 Βήμα 5 : Περιποίηση Νυκτός 

 

  Overnight Recovery Face Oil 

 

Eπανορθωτικό Λάδι Νυκτός Μεταξένιο έλαιο νύχτας που ξυπνά τη λάμψη της επιδερμίδας, δρα ενάντια στα ορατά σημάδια γήρανσης και προσφέρει αναδιαμόρφωση του δέρματος σε βάθος!

Εμπλουτισμένο με ένα θρεπτικό μείγμα φυτικών ελαίων που ενισχύεται με αντιγηραντικά δραστικά, βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος αυξάνοντας την ελαστικότητα & την απαλότητά του. Το κλινικά αποδεδειγμένο εκχύλισμα Σπιλανθές εισχωρεί εις βάθος στο δέρμα, μειώνοντας ορατά τις ρυτίδες από την πρώτη κιόλας χρήση. 

 

Αγορά Τώρα

 

  Hyaluronic Line Filler Replumping Serum 

 

Ορός Υαλουρονικού για Γέμισμα Ρυτίδων Ενισχυμένο booster υαλουρονικού οξέως για γέμισμα ρυτίδων, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Παιώνιας, που γεμίζει ορατά το δέρμα, αυξάνει τον όγκο του και προωθεί την ελαστικότητά. Το δέρμα ανακτά την πυκνότητά του, οι ρυτίδες & οι γραμμές έκφρασης εξασθενούν και η επιδερμίδα δείχνει νεανική & λαμπερή. 

Εμπλουτίζεται με υαλουρονικό οξύ ευρέος φάσματος, που σχηματίζει ένα αόρατο πέπλο συνεχούς ενυδάτωσης, κλειδώνοντας την υγρασία στο δέρμα & προσδίδοντας ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting.

 

Αγορά Τώρα 

 

 Shop & Follow the Trends

 

   

 

Ο Φαρμακοποιός του GoHealthy σας προτείνει  :